Ghete - caracteristici variate

Pagina: / 6
Vizualizate recent

Ghete de dama, realizate din piele naturala - chic si confortabile!

Atunci cand alegi perechea de incaltaminte potrivita, trebuie sa te asiguri ca te avantajeaza din toate punctele de vedere. Ghetele de dama din piele naturala sunt un articol ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei active si preocupate de infatisarea sa.

Pe site-ul nostru vei putea alege dintr-o gama variata de modele, de diverse culori: negru, maro, visiniu, albastru sau bordo. Daca iti doresti o varianta clasica, poti alege ghete cu siret, iar daca vrei un look minimalist, te poti indrepta catre cele cu fermoar. De asemenea, pentru un plus de farmec, descopera ghetele cu tinte sau pe cele cu catarama. In functie de silueta ta, trebuie sa iei in calcul ce modele ti se potrivesc: cele scurte sau pe glezna. Astfel, vei detine o pereche de incaltaminte versatila, care se potriveste atat la tinutele casual, cat si la cele elegante, asemeni unor botine fara toc sau pantofi casual.

Ghete din piele pentru fete si femei, imblanite sau simple, potrivite pentru tinutele casual

Incaltamintea din catalogul nostru este realizata din piele naturala, iar optiunile disponibile au aspect mat sau lacuit, pentru ca tu sa le poti asorta cu usurinta cu orice outfit atunci cand pleci de acasa. In functie de anotimpul in care planuiesti sa le porti, ai de ales intre ghete imblanite, care iti vor asigura confortul termic sau unele simple, potrivite pentru toamna si care pot fi asociate usor cu fuste sau rochii, daca vrei sa alternezi mocasinii sau pantofii sport. Verifica oferta noastra si comanda online incaltamintea care ti se potriveste!

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele