Termeni si conditii campanie "Reducerile Primaverii"

Regulament de organizare

 Descrierea campaniei:

 Campania de vânzări promoționale “Reducerile Primaverii" se desfășoară în perioada 01.03.2022, ora 00:00:00 – 31.03.2022, ora 23:59:59, fiind organizată de Wizardbuzz SRL., (denumită în continuare “ePieleNaturala.Ro” sau “Organizator”) cu sediul social în Bucuresti, Bulevardul Decebal, Nr. 12, Sc. 1, Bl. S7, Et. 5, Ap. 15, Sector 3, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/801/2017, cod de inregistrare fiscala RO36964287.

 In momentul intrarii in Campanie acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in Campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu aceste “Termeni si conditii” si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

 1. – ELIGIBILITATE

 La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania.

 2 – PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI

  Campania se desfasoara in magazinul online al Organizatorului – https://www.ePieleNaturala.Ro

  Perioada de desfasurare a Campaniei (“Perioada Campaniei”): Campania se desfasoara în perioada 01.03.2022, ora 00:00:00 – 31.03.2022, ora 23:59:59.

  3 – DREPTUL LA PARTICIPARE

 La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica si / sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza produse participante la promotie, in perioada mai sus mentionata, in limita stocului disponibil pe https://www.ePieleNaturala.ro.

 4 - INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE SI MECANISMUL CAMPANIEI

  Produsele implicate in Campanie: toate produsele semnalizate in pagina speciala https://www.epielenaturala.ro/lp/reducerile-primaverii/ sau https://www.epielenaturala.ro, in limita stocului disponibil.

  Produsele comandate vor fi expediate in termen de maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

 Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

 Produsele aflate in aceasta campanie nu pot beneficia de alte reduceri prin aplicarea de coduri promotionale.

 5 - CONDITII GENERALE

 Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana.

 Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

 Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei.

 Organizatorul poate scoate din oferta oricare dintre produse fara o notificare in prealabil, insa toate comenzile plasate pentru produsele scoase din oferta raman valabile si vor fi onorate in limita stocului disponibil.

 Organizatorul poate adauga in oferta produse noi in orice moment al campaniei promotionale.

 Toate comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. In cazul in care din orice eroare se vor inregistra mai multe comenzi decat stocul disponibil, organizatorul va anula toate comenzile care nu pot fi onorate.

 Organizatorul poate anula orice comanda plasata pe produsele din oferta.

  6 - LIMITAREA RĂSPUNDERII

 In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acesta Campanie.

 Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite.

 7 - LEGISLATIE SI LITIGII

 Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

 8 - REGULAMENTUL CAMPANIEI

    Regulamentul de participare / desfasurare a Campaniei este disponibil, gratuit, oricarui solicitant pe siteul Organizatorului Campaniei.

 In cazul schimbarii unui produs din aceasta campanie care a fost livrat dupa expirarea campaniei promotionale, pentru a beneficia de acelasi pret pentru alta marime a produsului comandat, clientul are obligatia de a solicita schimbul de marime in termen de maxim 2 zile lucratoare de la primirea produsului. Solicitarea telefonica se poate face doar in intervalul orar 9:00-17:00. Orice schimb efectuat de la scurgerea celor 2 zile de la primirea coletului se va face la pretul intreg fara a se mai beneficia de reducere.

 9 - FORTA MAJORA

 Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament.

 Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

 10 - INCETAREA CAMPANIEI

 Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.

 11 - PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Protectia datelor se aplica in conformitate cu Termenii si Conditiile siteului Organizatorului.

 12 - TEMEIUL LEGAL

 Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legile privind protectia persoanelor referitor la procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului.

 In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

 Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

 

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele