Main post picture

Rochie cu adidasi: cum poti asorta cu stil rochia si incaltamintea sport indiferent de ocazie

Main post picture

A asorta o rochie cu adidasi a devenit tendinta preferata in lumea modei, oferind o alternativa confortabila si versatila la stilul traditional. Aproape toate rochiile merg cu adidasi, iar aceasta combinatie poate parea indrazneata la prima vedere, dar in realitate, este un look surprinzator de chic si potrivit pentru orice ocazie.

Indiferent daca alegi sa porti pantofi sport cu rochie eleganta sau cu una ceva mai lejera, de vara, exista multe posibilitati de asortare care te vor face sa te simti unica si confortabila, în acelasi timp.

 Cuprins:

  1. Rochie cu adidasi: cum poti jongla cu stilurile si elementele vestimentare
  2. Rochii cu adidasii potriviti: cum alegi incaltamintea cea mai buna pentru o rochie
  3. Rochii care merg cu adidasi in functie de materiale si culori
  4. Rochii purtate cu adidasi la evenimente speciale
  5. Rochii care se poarta cu adidasi indiferent de ocazie

 

1. Rochie cu adidasi: cum poti jongla cu stilurile si elementele vestimentare

Rochie cu adidasi. rochie scurta, geacă de blug, carti si fundal zid de piatra

A purta rochii cu adidasi inseamna a jongla cu stilurile vestimentare. Fiind piese care se pot incadra atat in stilul elegant, cat si in cel casual, rochiile puratate cu incaltamintea sport pentru dama reprezinta cea mai la moda combinatie a tuturor timpurilor. Practic, te vei afla mereu la granita dintre stiluri, cu o combinatie vestimentara care te ajuta sa fii atat eleganta, cat si confortabila.

Rochie cu adidasi. rochie mulata cu adidasi albi

Pentru a te potrivi oricarui context, adauga accesorii care sa nuanteze stilul sau tematica evenimentului la care participi. Poti jongla cu elementele vestimentare prin adaugarea unor accesorii elegante, cum ar fi o geanta chic si bijuterii subtile daca vrei sa participi la un eveniment deosebit. Astfel, vei obtine un echilibru intre eleganta si casual.

Rochie cu adidasi. fata cu ochelari stand pe iarba, rochie inchisa la culoare si converse albi

2. Rochii cu adidasii potriviti: cum alegi incaltamintea cea mai buna pentru o rochie

Rochie cu adidasi.rochie crapata pe picior cu converse albi

Cand porti pantofi sport cu rochie, alegerea adidasilor potriviti depinde de tipul rochiei si de ocazie. In general, pentru a purta adidasi cu rochie surta si lejera, poti opta pentru incaltaminte sport clasica sau pentru modele cu design minimalist, in culori care sa se potriveasca cu paleta de culori a rochiei.

Rochie cu adidasi. conversa roz, img pe marginea apei

Pentru rochiile mai elegante, cauta adidasi fara decorațiuni prea multe. De asemenea, adidasii cu talpa tip platforma sunt o optiune trendy si ofera un inlocuitor excelent pantofilor eleganti cu toc pentru mai mult confort. Acestia sunt potriviti pentru a fi purtati cu rochii scurte sau midi.

Rochie cu adidasi. rochie maxi cu adidasi, in interior covor

3. Rochii care merg cu adidasi in functie de materiale si culori

Rochie cu adidasi. rochie rosie

Asortarea rochiilor cu adidasi poate fi abordata si din perspectiva materialelor. Rochiile din denim sau jerseu sunt excelente pentru tinute casual, care pot fi completate cu adidasi in culori pastelate sau neutre. O astfel de rochie cu adidasi albi poate fi o alegere la fel de inspirata. De altfel, adidasi albi se potrivesc cu majoritatea rochiilor sau fustelor.

Rochie cu adidasi. adisasi albi pe strada

Cu toate acestea, daca vrei sa fii sigura ca incaltamintea ta sport se va potrivi de minune cu orice tip de rochie, alege sa porti incaltaminte din piele, pentru ca este un material extrem de versatil. O rochie neagra cu adidasi din piele de culoare galben intens vor alcatui o tinuta de invidiat pentru orice eveniment. 

4. Rochii purtate cu adidasi la evenimente speciale

Rochie cu adidasi. fata care sare (2)

Exista multe tipuri de rochii care se poarta cu adidasi, dar in cazul unor evenimente speciale, acestea se vor purta cu mai multa eleganta. La o nunta sau în cadrul unui eveniment special similar, poti opta pentru o rochie eleganta cu adidasi, o geanta mica si o pereche de sosete lycra cu modele indraznete pentru o tinuta autentica.

Rochie cu adidasi. rochie si adidasi albi, palarie si barca

Pentru festivaluri sau petreceri, o rochie lunga cu adidasi care au accente glam, cum ar fi paiete sau elemente metalice, poate fi cea mai buna alegere. De asemenea, poti combina o rochie cu pantofi sport inalti, mai ales daca alegi o rochie maxi.

Rochie cu adidasi. fata care sta pe iarba, cu rochie si adidasi albi

5. Rochii care se poarta cu adidasi indiferent de ocazie

Rochie cu adidasi. rochie galbena, adidasi negri, skateboard

Pentru activitatile relaxate sau plimbarile in oras, o rochie sport cu adidasi este alegerea perfecta, oferind un look confortabil si energic. Acestea pot fi asortate cu adidasi clasici sau cu modele mai colorate.

Rochie cu adidasi. adidasi vs bocanci, pe plaja

Pentru un aspect vesel si fresh, poti opta pentru rochii de vara cu adidasi foarte colorati. Chiar si pantofii casual pot fi o alegere buna, mai ales daca au o alura sport. In gama de rochii de vara care merg cu adidasi, poti include orice rochie tip babydoll, camasa sau cu umerii goi.

Rochie cu adidasi. rochie galben pastel cu vans

 Asadar, asortarea rochiilor cu adidasi este o tendinta moderna si versatila, potrivita pentru orice ocazie. Poti jongla cu stilurile si elementele vestimentare, obtinand un echilibru intre eleganta si confort. Indiferent de tipul de rochie ales, combinatia cu adidasi aduce un aer inovator si autentic tinutelor tale.

Sursa foto: freepik.com, pexels.com, unsplash.com.

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele