Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro).

Site-ul epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) este operat de societatea Wizardbuzz SRL, cu sediul in Bulevardul Decebal, Nr. 12, Sc. 1, Bl. S7, Et. 5, Ap. 15, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/801/2017, cu numar unic de inregistrare: RO36964287. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului epielenaturala.ro (www.epielenaturala.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare ,,Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Administratorul epielenaturala.ro (www.epielenaturala.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard, iar culorile pot avea nuante diferite in functie de dispozitivul de pe care sunt privite.

1. Definitii

1.1 Utilizator - orice persoana care viziteaza/acceseaza site-ul epielenaturala.ro.

1.2 Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

1.3 Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Clientului.

1.4 Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa achite contravaloarea acestora.

1.5 Vanzator - societatea Wizardbuzz SRL, cu sediul in Bulevardul Decebal, Nr. 12, Sc. 1, Bl. S7, Et. 5, Ap. 15, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/801/2017, cu numar unic de inregistrare: RO36964287 .

1.6 Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa achite contravaloarea acestor Produse si Servicii.

1.7 Curier - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

2.1 Continutul site-ului epielenaturala.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, reprezinta integral proprietatea WIZARDBUZZ SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul WIZARDBUZZ SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. epielenaturala.ro si logo-ul epielenaturala.ro sunt marci inregistrate ale WIZARDBUZZ SRL.

2.2 WIZARDBUZZ SRL. poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului epielenaturala.ro.

2.3 Utilizarea pe epielenaturala.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. epielenaturala.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului

3. Exonerarea de raspundere

3.1 WIZARDBUZZ SRL. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la epielenaturala.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, epielenaturala.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. WIZARDBUZZ SRL. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

3.2 Informatiile incluse pe epielenaturala.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@epielenaturala.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

3.3 Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog literar, comunitate culturala si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a epielenaturala.ro.

3.4 epielenaturala.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

3.5 epielenaturala.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

3.6 Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar epielenaturala.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

3.7 Lungimile la interior sunt masurate de catre angajatii epielenaturala.ro, sunt aproximative si nu reprezinta obligatie contractuala deoarece dimensiunile pot varia in functie de producator si pot avea mici abateri de fabricatie.

3.8 Nuantele culorilor pot varia in functie de ecranul de pe care sunt privite imaginile, de luminozitatea ecranului si filtrele care sunt aplicate acestuia.

4. Limitarea accesului la site-ul epielenaturala.ro

4.1 Utilizatorii site-ului epielenaturala.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu epielenaturala.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

4.2 Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. epielenaturala.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

4.3 In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda epielenaturala.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de confidentialitate

5.1 Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

5.2 epielenaturala.ro prelucreaza informatii cu caracter personal pe servere din multe tari de pe glob. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate pe un server situat in afara tarii dumneavoastra de resedinta.

5.3 Folosim informatiile culese din cookie-uri si din alte tehnologii, cum ar fi etichetele pixel, pentru a imbunatati experienta de utilizare si calitatea serviciilor. Produsele pe care le folosim in acest scop pentru serviciile noastre sunt de exemplu Google Analytics si Facebook Pixel, sau alte servicii de analiza a comportamentului de navigare pe website-ul nostru. Cand va afisam anunturi personalizate, nu asociem niciun identificator din cookie-uri sau din tehnologii similare cu categorii cu caracter sensibil, cum ar fi cele bazate pe rasa, pe religie, pe orientarea sexuala sau pe starea de sanatate.

5.4 Cand contactati epielenaturala.ro, pastram o inregistrare a comunicarii dumneavoastra pentru a ajuta la rezolvarea oricaror probleme pe care le-ati putea intampina. Putem sa utilizam adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va informa despre serviciile noastre, cum ar fi anunturi despre modificarile sau imbunatatirile viitoare.

5.5 Folosim informatiile pe care le culegem din toate serviciile noastre pentru a oferi, a administra, a proteja si a imbunatati serviciile, pentru a dezvolta altele noi si pentru a proteja compania si utilizatorii. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a va oferi continut personalizat, cum ar fi rezultate ale cautarii si anunturi mai relevante.

5.6 Prin crearea contului si implicit completarea datelor in formularul de creare cont, clientul declara ca accepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie colectate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora si sa poata fi transferate de catre Vanzatori acestora sau altor entitatati din tara sau strainatate in scopul derularii de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing (inclusiv campanii promotionale organizate de catre Vanzator si/sau de alti parteneri contractuali), de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

5.7 Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe epielenaturala.ro, va primi comunicari comerciale din partea epielenaturala.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

5.8 Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale, epielenaturala.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

5.9 Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe epielenaturala.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

5.10 Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a epielenaturala.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre epielenaturala.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

5.11 Scopul nostru este sa furnizam serviciile intr-un mod in care informatiile sunt protejate impotriva distrugerii accidentale sau rau intentionate. De aceea, dupa ce stergeti informatii din cadrul serviciilor, este posibil sa nu stergem imediat copiile reziduale de pe serverele noastre active si sa nu eliminam informatiile din sistemele noastre de rezerva.

5.12 Ori de cate ori folositi serviciile, scopul nostru este de a va oferi acces la informatiile dumneavoastra personale. Daca informatiile respective sunt gresite, ne straduim sa va oferim modalitati de a le actualiza rapid sau de a le sterge, exceptand cazurile in care trebuie sa pastram informatiile in scopuri legitime de afaceri sau juridice. Drept urmare clientul este de acord ca nu pot fi sterse sau distruse datele cu caracter personal din documente precum avize de insotire a marfii, facturi, extrase de cont si alte documente care ar duce buna desfasurare a activitatii legale a WIZARDBUZZ SRL fie ca acestea sunt stocate pe suport electronic sau fizic, decat dupa perioada minima legala prevazuta de lege pentru pastrarea acestor documente.

5.13 Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

5.14 In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele din momentul plasarii comenzii. Schimbarea datelor se poate face doar daca suntem anuntati telefonic sau prin email inainte de expedierea comenzii.

5.15 epielenaturala.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate face raspunzator pe epielenaturala.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

5.16 Date la care nu vom avea acces: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.epielenaturala.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

5.17 3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

5.18 Informatiile cu caracter personal ale Cumparatorului pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5.19 Depunem eforturi pentru a proteja epielenaturala.ro si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem. In special:

*criptam accesarea website-ului nostru utilizand SSL

*ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme

*restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai angajatilor, contractorilor si agentilor epielenaturala.ro care sunt indreptatiti sa afle respectivele informatii pentru a le puteaprelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

5.20 epielenaturala.ro examineaza in mod regulat propria conformitate cu Politica sa de confidentialitate. Cand primim reclamatii oficiale scrise, pentru confirmare, contactam persoana care a formulat reclamatia respectiva. Colaboram cu autoritatile de reglementare corespunzatoare, inclusiv cu autoritatile locale pentru protectia datelor, pentru a solutiona orice reclamatii referitoare la transferul datelor cu caracter personal, pe care nu le putem solutiona direct cu utilizatorii nostri.

5.21 Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

*Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;

*Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;

*Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;

*Pentru administrarea site-ului

*Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;

*Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;

*Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

*Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

5.22 Ce vom face cu datele

*Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii.

*Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

*Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

5.23 Cat timp pastram datele

*Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) prin email la adresa dpo@epielenaturala.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

*Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

5.24 Care sunt drepturile dvs.

*In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@epielenaturala.ro .

*In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa dpo@epielenaturala.ro . Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

5.25 Politica noastra de confidentialitate se poate modifica periodic. Drepturile dumneavoastra in baza acestei Politici de confidentialitate nu vor fi diminuate fara consimtamantul dumneavoastra explicit. Orice modificari aduse Politicii de confidentialitate vor fi postate pe aceasta pagina si, in cazul in care modificarile sunt importante, vom furniza o notificare cu o mai mare vizibilitate (inclusiv, in cazul anumitor servicii, o notificare prin e-mail privind modificarile aduse Politicii de confidentialitate). De asemenea, vom pastra in arhiva versiunile anterioare ale acestei Politici de confidentialitate, astfel incat sa le puteti consulta.

6. Inregistrarea ca Utilizator a site-ului epielenaturala.ro

6.1 Pentru crearea unui cont pe site-ul epielenaturala.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.

6.2 epielenaturala.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale

7. Pretul

7.1 Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii de catre Client.

7.2 Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului epielenaturala.ro sunt exprimate in Lei si contin TVA.

7.3 Valoare TVA va fi afisata in mod detaliat pe factura emisa si pusa la dispozitia clientului.

7.4 Pretul fiecarui produs este asociat in functie de codul de identificare al produsului, cod sku sau cod de bare.

Toate codurile enumerate mai sus sunt unice in sitemul epielenaturala.ro.

De exemplu produsele pot avea preturi diferite chiar daca sunt acelasi model si culoare. Pretul putand fi diferit pe fiecare marime in parte deoarece toate produsele au coduri sku, cod de bare sau cod ean diferit. Expemplu concret: Pantofi Piele Naturala Mona Albi 38 identificat prin codul sku LEATHER PL-3500 WHITE 38 si Pantofi Piele Naturala Mona Albi 39 identificat prin codul sku LEATHER PL-3500 WHITE 39 sunt considerate 2 produse diferite chiar daca sunt acelasi model si aceeasi culoare.

7.5 Mesajul "Diferenta" afisat impreuna cu pretul recomandat de producator nu reprezinta o reducere ci diferenta dintre pretul recomandat de furnizor si pretul la care epielenaturala.ro vinde produsul respectiv.

7.6 Pretul produselor se poate schimba oricand, fara vreo notificare prealabila si nu va afecta pretul produselor din comenzilor plasate deja.

8. Comanda

8.1 Produsele si/sau Serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

8.2 Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).

8.3 epielenaturala.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului. Totodata, in acest caz, epielenaturala.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice eventual prejudiciu suferit de Client ca urmare a intarzierii in livrarea Comenzii.

8.4 Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant epielenaturala.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.

8.5 E-mailul prin intermediul caruia Clientul este informat asupra Comenzii plasate pe epielenaturala.ro este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Clientului, . Contractul pentru Produsele si/sau Serviciile comandate urmand a fi incheiat in mod valabil in conditiile mai jos mentionate.

8.6 In cazul comenzilor ce contin Produse cu livrare din stocul propriu, confirmarea privind livrarea acestora se va realiza in 24-72 de ore de la inregistrarea acestora pe site.

8.7 Pentru comenzile ce contin produse cu termen de livrare mai mare de 5 zile, ne/confirmarea comenzii se va realiza in termen de maxim 5 zile de la plasarea acesteia pe site.

8.8 epielenaturala.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca Clientul sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

*esuarea / invalidarea tranzactiei online;

*neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

*date incomplete sau incorecte ale Clientului;

*activitatea Clientului poate produce daune site-ului epielenaturala.ro /partenerilor;

*cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate

*alte motive obiective: de exemplu fara a se limita la situatia in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

8.9 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, epielenaturala.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

8.10 In anumite situatii si pentru motive justificate, epielenaturala.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii epielenaturala.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata (in cazul in care contravaloarea Produselor a fost achitata anterior de Client).

8.11 Contractul se considera incheiat intre Client si epielenaturala.ro in momentul primirii de catre Client de la epielenaturala.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

8.12 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre epielenaturala.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si, in cazul in care Clientul a achitat anterior acestei informari contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care epielenaturala.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de incetare a Contractului.

9. Facturare - plati

9.1 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.2 Facturile emise de Vanzator pentru Produsele aferente unor Comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite Clientului prin email la momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator, cat si fizic impreuna cu produsele comandate. Facturile aferente unor Produse care nu au fost preluate de catre Client vor fi stornate de catre Vanzator la momentul la care aceste Produse vor fi restituite de curier.

9.3 Facturile vor fi expediate prin email, doar in cazul in care clientul a plasat comanda completand si adresa de email in detaliile comenzii.

9.4 Plata se poate face ramburs sau cu card bancar.

10. Garantia

Garantia produselor se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate din momentul intrarii bunului respectiv in posesia consumatorului.

In momentul in care se solicita garantie pentru remedierea unei deficiente, este necesara trimiterea produsului/produselor intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) la adresa: Bucuresti, sector 6, Str. Valea Cascadelor, nr.21, depozit 4, mezanin(etaj 1), camera 6.

In cazul in care nu se respecta aceste conditii, produsele vor fi returnate fara solutionare, pe cheltuiala clientului.

Durata medie a utilizării produselor este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului a minimum 3 perechi de încălţăminte. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Deteriorarile produselor, cum ar fi, de exemplu: zgarieturile, petele, rupturile sau alte neconformitati ale produsului care nu au fost aduse la cunostinta vanzaroturlui in maxim 48 de ore de la momentul receptionarii produsului de catre consumator, in vederea acordarii garantiei, nu sunt acoperite de garantie. Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare, precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput, conduce la anularea garantiei.

In cazul specific al incaltamintei, disconfortul, ranile sau deformarile piciorului si deteriorarea incaltamintei provenite de la purtarea incaltamintei de marime sau forma nepotrivita cu piciorul, precum si utilizarea sau intretinerea incorecta, este exclusiv in responsabilitatea consumatorului si anuleaza garantia.

Folosirea excesiva, anormala, ingrijirea necorespunzatoare sau lipsa ei, neglijenta, utilizarea necorespunzatoare duce la pierderea garantiei.

Uzura excesiva a tocurilor datorata tocirii si deteriorarile fetelor sau ale talpilor, aparute in urma lovirii sau frecarii cu alte materiale, suprafete sau expunerii la soare sau la temperaturi ridicate, nu sunt acoperite de garantie. Spalarea incaltamintei cu apa sau in masina de spalat, curatarea cu detergent de rufe sau produse de albire se face pe propria raspundere si are ca urmare pierderea garantiei.

ePieleNaturala.ro nu poate fi facut responsabil pentru defectele aparute ca urmare a contactului cu pavajul, asperitatile terenului si nici pentru defectele rezultate din agatarea sau calcarea pe obiecte contondente, metale, pietre, sticla etc. Deteriorarile aparute ca urmare a contactului cu apa, zapada, solventii, combustibilii, nisipul, smoala, bitumul moale sau alte materiale corozive nu sunt acoperite de garantie.

Colorarea pielii sau a textilelor care au venit in contact direct cu pantofii colorati se datoreaza excesului de vopsea si nu constituie motiv de reclamatie. Din aceasta cauza, recomandam utilizarea produselor de impregnare si a ciorapilor de culoare inchisa. Incaltamintea poate fi confectionata partial sau in intregime prin manufacturare si, ca urmare, poate prezenta mici diferente sau neregularitati. Acestea nu constituie defecte de fabricatie si sunt un indiciu al autenticitatii.

Pentru toate articolele de incaltaminte cumparate din magazinul nostru online, oferim garantie comerciala de 30 de zile de la data primirii produsului, in conditiile respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos:

 

INTRETINERE

-incaltamintea cu fete textile sau din piele, cu fete prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cusuta manual, se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior si a pierderii garantiei;

-deoarece captuselile naturale au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa;

-nu toate talpile au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece;

-nu folositi incaltaminte cu toc inalt in timpul condusului autoturismului;

-comerciantul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenind din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru discomfortul provenit din purtarea incaltamintei;

-deoarece incaltamintea are impermeabilitate moderata, udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide va duce la deterioarea fetelor si implicit pierderea garantiei; pentru conditii de umezeala excesiva recomandam cizme de cauciuc;

-incaltamintea nu se schimba decat in cazul unor defectiuni structural (piele sau talpi rupte) sau defectiuni vizibile. In ceea ce priveste alte defectiuni decat cele structural, cum ar fi: deficiente in ceea ce priveste montarea si flexibilitatea staifurilor si a bombeurilor, dezlipire, comerciantul se obliga sa remedieze aceste deficiente in maxim 15 zile.

 

Atentie!

-se va avea in vedere respectarea categoriei de utilizare pentru care a fost creat modelul respectiv (exemplu: fotbal, tenis, alergare etc.);

-se interzice cu desavarsire spalarea incaltarilor in masina de spalat;

-firma nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv.

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Incaltamintea umeda se usuca lent, ferita de contactul direct cu sursele de caldura, nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

Talpa incaltamintei se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici (motorina, ulei etc). De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice, ascutite, resturi de sticla etc.

Incaltamintea cu fetele din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijeste prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Incaltarile cu fete din piele naturala (suede sau nabuc) se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau al unei perii cu peri moi. In ambele situatii este contraindicat folosirea unei perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor incaltarilor.

Aceste materiale se vor curata cu o solutie de sapun, cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al incaltamintei in cauza. Incaltamintea cu fete velurate se curata de praf cu o perie aspra, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu aceeasi perie si benzina. Se interzice spalarea cu apa calda. Incaltamintea de iarna cu fete din inlocuitori este garantata de a se purta numai in conditii de temperatura pana la -15 grade C, de asemenea, nu se va purta in conditii grele de noroi, pietre.

Bucatile mari de pamant sunt cel mai bine indepartate de pe incaltari cu o perie sau un material textil. NU puneti incaltarile in masina de spalat! NU puneti incaltarile intr-o geanta imediat dupa spalare! Pentru a usca incaltamintea, inveliti-o in hartie de ziar, care este un material foarte absorbant. Lasati incaltarile intr-un loc uscat, insa nu expus direct la lumina soarelui, sau langa o sursa de caldura cum ar fi soba sau radiator. Pielea trebuie sa se usuce dinspre interior catre exterior. Daca acest lucru nu se intampla, pielea se poate crapa, scurtandu-se astfel durata de viata a incaltamintei.

Modul cel mai eficient de ingrijire a incaltamintei este sa folositi crema de pantofi neagra sau transparenta. Cand depozitati incaltarile, folositi sanuri. In acest mod, incaltamintea isi va pastra forma initiala. Fetele si talpa incaltarilor trebuie protejate de contactul cu solventii, smoala, bitum moale, sau alte materiale corozive. In cazul incaltarilor cu talpa imbracata in piele si cusaturi aplicate pe talpa, firma nu poate fi facuta responsabila de efectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit incaltarile.

ATENTIE! A NU SE LASA AMBALAJUL PRODUSULUI LA INDEMANA COPIILOR NESUPRAVEGHEATI!

 

11. Livrarea, schimbul si receptia produselor

11.1 Durata normala de livrare este 1-3 zile lucratoare conform firmelor de curierat, dar uneori poate depasi acest termen.

11.2 Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator.

11.3 Durata de livrare a produselor valabile pentru precomanda(adica se vor comanda din stoc furnizor) este de 1-30zile lucratoare.

11.4 Costurile livrarii:

* Pentru fiecare comanda plasata pe epielenaturala.ro nu va percepe un cost de procesare (cost necesar manipularii si ambalarii produselor in depozit), ci doar un cost de transport.

* Livrare se va face prin curier rapid.

* Livrarea costa 20lei oriunde in tara.

* Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300lei.

 

11.5 Schimbul produselor:

Primul schimb este Gratuit!

- Dorești să faci schimb cu un alt produs sau o altă mărime, beneficiezi de primul schimb Gratuit și Rapid prin curier, taxele de transport fiind suportate de către epielenaturala.ro.

- Începând cu al doilea schimb din aceeasi comandă, se aplică taxa de livrare de 25 lei care va fi achitată de către clientă la livrare când primește produsul la schimb.

În plus, țineți cont de faptul că...

Costul transportului pentru schimb este 25lei.

Vanzatorul nu isi asuma obligatia de a onora schimbul de marime.

Pentru produsele afisate cu disponibilitate "In stoc furnizor" vanzatorul nu garanteaza ca producatorul va mai produce alte produse fata de cele in lucru, drept urmare nu se vor inregistra schimburi pentru produsele cu disponibilitate "in stoc furnizor".

*Schimbul produselor se face gratuit in cazul in care produsul pe care ti l-am trimis nu este culoarea/numarul comandat sau are defecte de fabricatie care nu au fost sesizate la impachetare.

* Produsele se pot schimba cu alt model, alta marime sau alta culoare.

*Clientul va trimite produsele in cutia originala, cu toate ambalajele si etichetele pe care le-a primit.

*Clientul va pune cutia cu produsele intr-un ambalaj protector, folie, punga si o va sigila inainte de trimiterea prin curier

*Vanzatorul va refuza coletele care sunt trimise pentru schimb si nu au ambalaj protector.

*In cazul in care produsul dorit de client are un pret mai mic decat cel pe care il returneaza, clientul va pune la dispozitia vanzatorului un cont IBAN pentru plata diferentei produselor.

*In cazul in care produsul dorit de client este mai scump decat cel pe care il returneaza, clientul va plati ramburs diferenta de bani datorata vanzatorului, adica atunci cand primeste coletul.

* Produsele purtate nu se pot schimba.

*Clientul/clienta poate opta pentru inlocuirea marimii sau schimbul cu alt model.

*In cazul in care pretul produsului de schimb este mai mic decat produsul achizitionat initial, vom returna diferenta in contul IBAN in care clientul/clienta ni l-a formulat in formularul de contact.

*In cazul in care pretul produsului de schimb este mai mare decat produsul achizitionat initial, clientul/clienta va plati diferenta cu plata ramburs la livrarea coletului. 

*Pentru a beneficia de schimbul de produse clientul trebuie sa foloseasca formularul de retur din contul de client unde va alege schimb de produs si va selecta produsul pe care il vrea la schimb sau poate contacta vanzatorul telefonic la numarul de telefon afisat pe site-ul epielenaturala.ro pentru a inregistra cererea de retur pentru acesta.

11.6 Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este aproape imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja procesate.

11.7 In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), WIZARDBUZZ SRL. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar WIZARDBUZZ SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

11.8 Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca WIZARDBUZZ SRL. sa fie facuta o comanda speciala catre furnizor pentru acest produs sau sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate.

11.9 Atentie! In perioada Black Friday, avand in vedere volumul mare de comenzi inregistrate de Vanzator, termenul de livrare al comenzilor poate suferi modificari fata de termenul estimat initial, insa acesta desigur nu va depasi termenul legal de livrare, de pana la 30 zile de la data Confirmarii Comenzii.

11.10 Conditii de livrare

La solicitarea epielenaturala.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa precizata in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre epielenaturala.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

11.11 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea fara obiectiuni a bonului de livrare in cazul livrarii prin curier sau a oricarui alt document de catre Client la momentul receptiei coletului sau produsului, Clientul recunoaste in mod expres primirea in bune conditii a coletului iar orice reclamatie ulterioara cu privire la viciile aparente ale coletului nu va fi luata in considerare.

La deschiderea coletului clientul trebuie sa verifice daca a primit produsele comandate, daca au vicii de calitate sau daca sunt deteriorate si sa anunte vanzatorul in maxim 48 de ore de la primirea coletului.

12. Campaniile promotionale

12.1 Codurile promotionale

Codurile promotionale oferite de epielenaturala.ro prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa contact@epielenaturala.ro, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice si se va face doar daca acest cod a fost generat special pentru clientul respectiv. Daca codul promotional nu este individual, ci este dedicat tuturor utilizatorilor, acesta nu poate avea drept de reactivare decat in termenul de valabilitate al promotiei respective.

Atentie! Promotiile pe epielenaturala.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.

epielenaturala.ro stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe epielenaturala.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. epielenaturala.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

12.2 Intreruperea campaniei promotionale

In cazul unei campanii promotionale oraganizate de epielenaturala.ro, acesta in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

12.3 Vouchere / cupoane / coduri promotionale

12.3.1 Prevederi generale

Voucher = cod promotional, cupon promotional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.

Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.

Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, epielenaturala.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.

Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.epielenaturala.ro.

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.

Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.epielenaturala.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

12.3.2 Conditii de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se permite utilizarea mai multor vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa de email.

Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).

Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare per client si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termenii si conditiile aferente, in mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea ,,vouchere", sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. epielenaturala.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.

Folosirea aceluiasi cod pe mai multe comenzi, duce la anularea acestora.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

Voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.

Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termenii si conditiile promotiei respective, in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea ,,exceptii". Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.

In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii.

Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda care se efectueazp in momentul aplicarii voucherului. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

Produselor din categouria Outlet-Ultimele marimi nu li se pot aplica vouchere de reducere.

12.3.3 Anulare, refuz, retur comanda

In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. epielenaturala.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientul va trebui sa returneze toata comanda.

12.4 Campanii cu produs cadou

Orice promotie la care se ofera produs cadou se limiteaza la 1 PRODUS CADOU oferit in perioada de campanie per persoana fizica sau juridica (identificat ca si client/utilizator/user), indiferent de numarul comenzilor inregistrat de catre o persoana fizica sau juridica in perioada in care campania este in curs de desfasurare.

In cazul in care exista situatii de frauda identificate, epielenaturala.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula comenzile fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

De asemenea, daca o comanda la care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Conditiile integrale de retur se pot gasi la punctul articolul 13.

13. Politica de retur si Dreptul de retragere

13.1 Conditii generale

epielenaturala.ro ofera retur gratuit in cazul in care produsul este catalogat ca DOA(a se citi 13.1.3), nu este produsul comandat, nu corespunde culoarea sau nu corespunde numarul comandat, daca notificarea epielenaturala.ro se face in termen de 48 de ore de la data primirii coletului.

De asemenea epielenaturala.ro va suporta toate chelutielile de relivrare a produsului care a fost reclamat ca prezinta defecte de fabricatie, nu este produsul comandat, nu corespunde culoarea sau nu corespunde numarul comandat, in cazul in care s-a dovedit ca s-a livrat gresit din vina epielenaturala.ro, atunci cand Clientul va cere inlocuirea produsului reclamat in termen de 48 de ore de la data primirii coletului.

In urma solicitarii primite de la client, epielenaturala.ro va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur, fara ca prin aceasta epielenaturala.ro sa isi asume obligatia de a recupera el insusi aceste produse.

Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Clientului.

In cazul unui retur, clientul va primi doar contravaloarea produselor returnate, nu si contravaloarea costului de livrare initial.

Atentie! PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile.

13.1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor

13.1.1.1 Clientul se obliga sa completeze formularul de retur de pe site-ul epielenaturala.ro sau sa notifice epielenaturala.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin telefon la numarul de telefon afisat pe site oferindu-ne date concrete despre comanda, cum ar fi: numar factura, numar comanda sau alte date de identificare, insotite de un motiv, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In cazul in care clientul nu reuseste sa plaseze o comanda de retur prin telefon sau pe site, acesta va informa epielenaturala.ro prin email la adresa contact@epielenaturala.ro, iar un reprezentant al vanzatorului il va contacta pentru inregistrarea returului. In caz contrar, epielenaturala.ro poate refuza coletul.

13.1.1.2 In cazul notificarii telefonice, un reprezentant al vanzatorului va inregistra cererea de retur in numele clientului.

13.1.1.3 Clientul poate returna produsele prin orice firma de curierat sau prin serviciul prioripost prestat de Posta Romana si va suporta costurile de returnare. In cazul in care clientul trimite coletul prin Posta Romana si coletul trebuie ridicat de la oficiu postal, vanzatorul nu se va deplasa pentru ridicarea acestuia si va refuza coletul.

13.1.1.4 Coletele trimise prin posta romana care necesita deplasarea la orice oficiu postal vor fi refuzate.

13.1.1.5 Coletele trimise cu plata ramburs sau plata transportului la destinatar(adica la sc Wizardbuzz SRL) nu vor fi acceptate de catre epielenaturala.ro

13.1.1.6 Coletele se vor trimite la adresa:

Str. Valea Cascadelor, nr 21, depozit 4,mezanin(etaj 1), camera 6 - Sector 6, Bucuresti

Wizardbuzz SRL 

0720474849

13.1.1.7 La returnarea coletului clientul are obligatia de a ambala corespunzator coletul pentru a proteja cutia cat si continutul acestuia, cat si de a-l sigila inainte de a fi predat firmei de curierat.

13.1.1.8 La cererea expresa a clientului/clientei epielenaturala.ro poate plasa o cerere de ridicare a returului prin firmele colaboratoare. In acest caz, vanzatorul va retine din suma de returnat contravaloarea unui transport, adica suma de 25lei.

13.1.2. Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate accesoriile cat si ambalajele.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora ( lipsa sau deteriorarea ambalajului, starea produsului, etc.)

Produsele returnate trebuie sa fie in aceleasi conditii ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu epielenaturala.ro).

In conformitate cu legea in vigoare, epielenaturala.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Conditiile campaniilor promotionale se pot citi la punctul

12. Campaniile Promotionale si mai specific punctul 12.4 Campanii cu produs cadou.

Nu se vor accepta retur produsele care au sigiliul deteriorat sau lipsa.

Poti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale intacte

Nu poti returna produsele sigilate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igena si care au fost desigilate de cumparator

De asemenea, daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, la retur trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si le returnezi pe toate, doar unul din produse poate fi desigilat.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

*au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;

*au ambalajul deteriorat sau incomplet;

*au urme de uzura sau folosire excesiva;

*zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice/electrice;

*nu au toate accesorile primite in pachet;

*s-a facut orice tip de inscris pe cutia produsului;

*produsul a facut parte dintr-o comanda speciala, comanda speciala este aceea care in care produsul nu mai este in stocul uzual al Vanzatorului dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi catre furnizorul Vanzatorului.

*produsul a fost purtat, deoarece acesta nu mai poate fi revandut.

Nu se accepta retur produse care au suferit expunerea la umezeala, la conditii extreme din punct de vedere termic sau la alti factori de mediu, la coroziune, oxidare, daca a intrat in contact cu lichide, alimente sau produse chimice.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de catre ePieleNaturala, in caz contrar ne rezervam dreptul de a retine din contravaloarea produsul pana la 100% conform OUG 34/2014

ATENTIE !!!

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza primirea coletului/plata returului ( diminuarea acestuia pana la 100% conform OUG 34/2014 ) daca:

1. Produsele au fost purtate sau prezinta mirosuri impropii ( diminuare 100% )

2. Produsele nu mai au sigiliul atasat, respectiv etichetele rupte ( diminuare 100% )

3. Produsele nu sunt in ambalajul lor ( diminuare 50% ).

4. Coletul nu este ambalat corespunzator in punga de plastic si daca nu este bine sigilat.

5. Daca coletul vine ambalat necorespunzator si produsul nu este in ambalajul lui se cumulează 50% plus 50%.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta

- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta

- Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

13.1.3 Retur DOA (Dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In acest caz taxele de curierat sunt suportate de epielenaturala.ro integral tur/retur.

13.1.4 Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care epielenaturala.ro intra in posesia produselor returnate si emite factura de retur pentru produsele primite. Plata se va face doar in baza facturii de retur.

13.2 Dreptul de retragere

Pentru anumite campanii promotionale Vanzatorul isi rezerva dreptul de a stabili un termen diferit de exercitare de catre consumator a dreptului de retragere insa cu respectarea termenului minim legal de 14 zile prevazut de OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, termenul specific de exercitare a dreptului de retragere urmand a fi mentionat in cadrul fiecarui regulament de campanie promotionala, daca va fi cazul.

Clientul se obliga sa returneze produsele cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

epielenaturala.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

*contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;

*furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

*furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

*furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

*furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

*furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

13.3 Exercitarea dreptului de retragere

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, epielenaturala.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de de la data la care epielenaturala.ro intra in posesia produselor returnate si emite factura de retur(adica proceseaza returul) pentru produsele primite. Plata se va face doar in baza facturii de retur.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

*pentru Comenzile achitate cu Ordin de plata/Ramburs/Transfer bancar/Plata cu cardul, restituirea se va face prin virament bancar;

*clientul va informa epielenaturala.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin ultilizand fomularul de contact sau va contacta telefoniv vanzatorul, iar acesta va inregistra cererea de retur in numele clientului. Daca in completarea formularului de contact apar neclaritati, clientul are obligatia de a cere vazatorului indrumare telefonica.

Pentru toate retururile epielenaturala.ro va returna doar contravaloarea platita de client pe produse fara cheltuielile de livrare, deoarece acestea reprezinta un serviciu.

14. Furnizorii

epielenaturala.ro achizitioneaza produsele de la producatorii/importatorii marcilor prezente in site. Furnizorii garanteaza, detinererea tuturor drepturilor de comercializare, calitatea produselor, autenticitatea marcilor.

15 Forta majora

15.1 Niciuna din Partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului Contract, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de forta majora. In sensul prezentului articol, forta majora reprezinta un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, care nu se datoreaza intentiei sau culpei acestora, intervenit dupa intrarea in vigoare a Contractului si care impiedica partile contractante sa-si execute, total sau partial, obligatiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, miscarile sociale, incediile, inundatiile sau orice alte calamitati naturale sau restrictii aparute ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavand un caracter limitativ, ci enuntiativ. Conflictele de munca nu reprezinta forta majora. Nu este considerat caz de forta majora un eveniment asemanator celor de mai sus care, fara a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligatiilor oricareia dintre Parti.

15.2 Partea care invoca evenimentul de forta majora este obligata sa notifice cealalta Parte in termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului si sa furnizeze alaturi de aceste informatii, dovezi necesare in acest sens. De asemenea, Partea care a invocat Forta majora este obligata sa informeze cealalta Parte cu privire la incetarea cazului de forta majora. In situatia in care nu se face notificarea, Partea care invoca aparitia evenimentului de forta majora va raspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificarii cu privire la producerea/incetarea cazului de Forta majora.

15.3 Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forta majora nu inceteaza, fiecare Parte va avea dreptul sa notifice celeilalte Parti incetarea de plin drept a acestui Contract, fara ca vreuna din Parti sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

16. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila, orice disputa decurgand din prezentul Contract aparuta intre client si Vanzator. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor competente.

17. Frauda

17.1 Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului epielenaturala.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

17.2 Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor epielenaturala.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor epielenaturala.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.

18. Dispozitii finale

18.1 Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si conditiilor, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze.

18.2 In cazul in care anumite clauze ale Termenilor si conditiilor devin inoperante integral sau partial, sau in cazul in care un punct nu a fost inclus in Termeni si conditii, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze.

18.3 Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Partile contractante au intentionat, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si conditiilor, adica sa obtina ceea ce se intentioneaza dupa avizarea clauzei lipsa sau inoperanta.

18.4 Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre epielenaturala.ro si client.

19. Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

20. Disponibilitatea serviciului

Administratorul epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0377 101 458, prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@epielenaturala.ro

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele