Transport si retururi

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin curier rapid, in termen de 24-72 de ore . Costul transportului este de 20,00 lei TVA inclus si este suportat de client. Beneficiezi de transport gratuit pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 300lei.

RETURUL PRODUSELOR SI SCHIMBUL PRODUSELOR

Produsele cumparate de pe ePieleNaturala.ro pot fi returnate sau schimbate in termen de 14 zile de la livrare, indiferent de motiv, daca indeplinesc urmatoarele conditii:
- incaltamintea nu a fost purtata;
- produsele nu au fost deteriorate in niciun fel;
- produsele sunt returnate in acelasi ambalaj si impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care au fost livrate.

SCHIMBUL DE MARIME SAU PRODUS

Puteti opta pentru inlocuirea marimii sau schimbul cu alt model.

Schimbul de marime sau model este gratuit in limita a 2 schimburi pe o comanda.

In cazul in care alegi sa schimbi marimea sau modelul a 3-a oara, va trebui sa suporti taxele de curierat in valoare de 40 lei (transportul tur/retur).

Daca exista diferenta de pret intre produse, va trebui sa-ti returnam sau sa platesti diferenta de pret in functie de situatie.

Daca doresti sa schimbi modelul foloseste formularul de retur/schimb din contul de utilizator sau suna la numarul afisat pe site - 0377 101 458

Dupa inregistrarea comenzii de retur, ambaleaza coletul impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care a fost livrat si asteapta ca agentul firmei de curierat sa se prezinte pentru ridicare.

Dupa ce primim coletul tau, iti trimitem marimea sau modelul pe care l-ai cerut in comanda de schimb.

RETURUL PRODUSELOR SE POATE FACE IN 2 FELURI

In caz de retur total si nu de schimb produs, conform legilor in vigoare, clientul/clienta trebuie sa ne trimita produsele pe cheltuiala proprie.

In cazul in care optezi ca noi sa ridicam produsele, din suma de returnat se va scadea costul transportului pentru returnarea coletului, acelasi tarif ca si pentru livrare, adica 20 lei.

In cazul in care optezi ca noi sa ridicam produsele si ai beneficiat de transport gratuit, de asemenea, se va scadea costul transportului pentru returnarea coletului din suma de returnat, acelasi tarif ca si pentru livrare, adica 20lei.

In cazul in care optezi sa trimiti coletul in regim propriu prin alta firma de curierat, vom returna toata valoarea produselor fara taxele de curierat pentru livrarea comenzii.

Pentru toate retururile epielenaturala.ro va returna doar contravaloarea platita de client pe produse fara cheltuielile de livrare, deoarece acestea reprezinta un serviciu.

ATENTIE!! Daca doresti sa trimiti in regim propriu prin Posta Romana, trebuie folosit serviciul Prioripost care are livrare la adresa destinatarului. Daca se trimite prin posta cu deplasare la oficiul postal, vom refuza coletul!!

TRIMITEREA RETURULUI

In cazul in care ai ales sa ridicam noi coletul:

- ambaleaza coletul impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care a fost livrat;

- preda coletul agentului firmei de curierat cand se prezinta pentru ridicare.

In cazul in care ai ales sa trimiti in regim propriu:

- ambaleaza coletul impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care a fost livrat;

- trimite coletul prin orice curier doresti sau Posta Romana serviciul Prioripost (Daca se trimite prin posta cu deplasare la oficiul postal, vom refuza coletul!!) la adresa:

Str. Valea Cascadelor, nr 21, depozit 4, etaj 2, camera 14 - Sector 6, Bucuresti -  Wizardbuzz SRL 0720474849

Orice produs achizitionat are garantie comerciala 30 zile de la ridicarea coletului.

Pe durata garantiei, in caz ca produsul se defecteaza, acesta se poate doar schimba, nu si returna.

Atentie: PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile

Daca doresti sa returnezi produsul, foloseste formularul de retur/schimb din contul de utilizator sau suna la numarul afisat pe site - 0377 101 458

Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Aceste informatii de baza sunt extrase din Termenii si conditiile site-ului ePieleNaturala.ro. Pentru mai multe informatii consultati pagina cu termeni si conditii.

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-camion
Cost livrare
20Lei.
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele