Main post picture

Ce geantă se potriveşte la adidaşi şi ce greşeli să eviţi atunci când alegi accesoriile pentru o ţinută?

Main post picture

Ce geantă merge cu adidaşi? Cum alegi genţile care merg la adidaşi? Ei bine, asortarea unor pantofi sport cu genţile poate părea destul de dificilă uneori, iar acest lucru este de înţeles. Pentru mult timp, adidaşii au fost percepuţi că încălţăminte strict dedicată sportului, iar asortarea lor cu o geantă nu era o opţiune. Din fericire, acest lucru s-a schimbat, iar adidaşii au devenit din ce în ce mai cool, fiind potriviţi într-o mulţime de ţinute casual, smart casual şi chiar elegante în anumite cazuri. Din acest motiv, există foarte multe genţi ce se pot asorta cu succes la încălţămintea sport. Dacă îţi doreşti să afli mai multe despre asortarea genţii la adidaşi şi ce greşeli să eviţi atunci când alegi accesoriile pentru o ţinută cu adidaşi, am pregătit pentru tine câteva sfaturi care să îţi fie de folos:

Cuprins:

  1. Ce geantă se potriveşte la adidaşi? Greşeli pe care să le eviţi

  2. Ce geantă se poartă la adidaşi: cum alegi cele mai bune accesorii pentru ţinutele cu încălţăminte sport?

1. Ce geantă se potriveşte la adidaşi? Greşeli pe care să le eviţi

ce geanta se potriveste la adidasi

1 ce geanta se potriveste la adidasi (2)

Atunci când asortezi o geantă la adidaşi există câteva greşeli pe care trebuie să le eviţi dacă îţi doreşti o ţinută impecabilă:

  • Ţinute sport cu genţi elegante. Adidaşii pot fi casual, smart casual şi uneori chiar eleganţi dacă au inserţii preţioase, precum perlele sau cristalele. Totuşi, ţinutele sport cu adidaşi pe care le îmbraci atunci când mergi să alegi în parc sau atunci când faci aerobic nu se pot asorta cu genţi elegante. De ce? Acestea inspiră mişcare şi libertate de mişcare, iar genţile elegante pur şi simplu nu îşi au locul atunci când faci exerciţii fizice. Păstrează genţile elegante pentru adidaşi cu inserţii fine, balerini sau sandale.

  • Genţi şi adidaşi în stiluri complet diferite. Imaginează-ţi o pereche de pantofi sport de alergat în culori neon şi o geantă boho chic din lemn. Nu se potrivesc nicicum, nu? Ei bine, o greşeală pe care trebuie să o eviţi neapărat este asortarea de genţi şi adidaşi care au stiluri diametral opuse. 

  • Genţi sau neîngrijiţi corespunzător. Acest aspect nu are neapărat legătura cu asortarea, ci mai degrabă cu întreţinerea accesoriilor. Nu purta niciodată adidaşi care nu sunt curaţi şi întreţinuţi, precum nici genţi pătate, zgâriate sau deteriorate. Astfel de greşeli pot da impresia de neglijenţa şi neatenţie şi pot strica o ţinută care de altfel ar arăta impecabil.

2. Ce geantă se poartă la adidaşi: cum alegi cele mai bune accesorii pentru ţinutele cu încălţăminte sport?

ce geanta se poarta la adidasi


Adidaşi albi şi genţi cu imprimeuri. Adidaşii albi se potrivesc de minune într-o mulţime de ţinute, de la cele casual şi până la anumite outfituri elegante. Îi poţi asorta perfect cu genţi cu imprimeuri, de la animal prinţ şi până la modele grafice sau geometrice. Desigur, trebuie să ai în vedere şi culorile şi modelele de haine pe care le vei purta cu astfel de accesorii. Poţi adăuga şi brăţări metalice unor astfel de ţinute sau lanţuri lungi, fine.

  • Genţile elegante şi adidaşii cu inserţii deosebite. Adidaşii cu inserţii aurii, din catifea, cu ţinte sau cu perle se pot asorta excelent cu genţi elegante, poşete mici sau genţi cu lanţ. Că piese vestimentare pentru astfel de accesorii poţi alege blugii până sau evazaţi, tricouri simple cu decolteu în V sau cămăşi uşor transparente.

  • Adidaşii coloraţi şi genţile tip poştaş. Adidaşii coloraţi pot înveseli o ţinută şi se potrivesc perfect cu genţile tip poştaş, fie în culori pastelate, fie în nuanţe de alb sau negru. Poţi adăuga ţinutei pantaloni bej, tricouri cu decolteu rotund sau chiar rochii midii din materiale diafane dacă afară este cald.

Asortarea genţii cu adidaşii nu este deloc complicată, cât timp ţii cont de câteva aspecte esenţiale. Este important să iei în considerare ocazia pentru care te îmbraci şi accesorizezi ţinută, tipul de adidaşi pe care îl porţi, dar şi de ce geantă ai nevoie. De asemenea, alegerea culorilor este şi ea importantă. Încearcă să păstrezi mereu un echilibru în alegerea nuanţelor pentru haine, pantofi şi accesorii, astfel încât să obţii un tot unitar plăcut vizual.

Sursa foto: Unsplash.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele