Main post picture

Ce sandale se poarta – Sfaturi si secrete utile pentru sezonul calduros

Main post picture

Sandalele reprezinta piese deosebite, care pot fi integrate cu succes in numeroase tinute. Insa, avand in vedere ca exista o multitudine de modele disponibile pe piata, poate fi dificil sa decizi care este perechea potrivita pentru tine. Bineinteles, nu este obligatoriu sa te rezumi la o singura pereche, insa, pentru a-ti echipa garderoba in mod optim, trebuie sa tii cont de cateva detalii si secrete, care te pot ajuta sa creezi outfituri speciale, care sa te puna in valoare in zilele si serile calduroase de vara!

Cuprins:

  1. Ce sandale sa alegi – Criterii de selectie
  2. Ce tinute poti purta cu sandale?

1 .Ce sandale sa alegi – Criterii de selectie

Daca ghetele, de exemplu, sunt perfecte pentru toamna, sandalele reprezinta incaltamintea perfecta pentru zilele toride si pentru serile placute de vara. In acest anotimp, este o ocazie excelenta sa porti tot felul de perechi de sandale, care sa te scoata in evidenta. Insa, in cazul in care nu esti hotarata cu privire la modelele pe care vrei sa le testezi, este bine sa ai in vedere cateva criterii care te pot ajuta sa faci alegerea potrivita. Asadar, iata ce elemente trebuie sa iei in calcul:

  • Designul

Designul este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand achizitionezi incaltaminte. Culoarea, materialul, imprimeul si structura sunt doar cateva dintre lucrurile la care trebuie sa fii atenta atunci cand pornesti in cautarea perechii ideale. Studiaza cu atentie variantele disponibile si alege-o pe cea care te atrage.

  • Tocul/Talpa

Orice incaltaminte trebuie sa fie comoda si confortabila, in orice context. Picioarele trebuie sa aiba suportul necesar, pentru ca tu sa te simti bine. De exemplu, sandalele cu talpa joasa sau plata sunt o optiune minunata, daca iti doresti ceva simplu, usor, cu care sa poti merge un timp indelungat. Acestea sunt practice si sunt ideale mai ales pentru fetele si femeile care nu pot merge pe tocuri sau care vor sa fie elegante fara sa depuna efort. Astfel de sandale pot fi purtate la o multime de outfituri, alcatuite din rochii, blugi, pantaloni scurti, fuste, camasi si alte piese vestimentare deosebite. De asemenea, mai exista si sandalele cu platforma, care reprezinta o combinatie intre cele joase si cele cu toc. Acestea sunt mult mai comode decat cele cu toc subtire, deoarece platforma preia din inaltime si o distribuie progresiv pe toata lungimea talpii. La randul lor, platformele pot avea diferite inaltimi si grosimi – exista atat variante elegante, cat si modele casual sau sport. Cele cu toc se impart in mai multe categorii – cu toc inalt, mediu sau mic, gros sau subtire. In general, ele ofera un aspect frumos piciorului, alungindu-l din punct de vedere optic. Bineinteles, cele cu toc mic, gros sau mediu iti pot oferi un grad mai ridicat de confort, pe cand cele cu toc inalt sau subtire, stil si rafinament, mai ales atunci cand vine vorba de tinutele de ocazie.

  • Sistemul de inchidere

Sunt mai multe sisteme de inchidere pentru care poti opta. Exista sandale cu barete incrucisate, cu doua barete (una pe degete, una pe glezna), dar si sandale cu fermoar, arici sau alte modalitati de inchidere. Tot ce conteaza este sa te simti sigura pe picioarele tale.

2. Ce tinute poti purta cu sandale?

Daca nu stii ce sandale sa alegi in functie de tinuta, te poti inspira din exemple celebre sau din prezentarile de moda ale designerilor. In principiu, libertatea este nemasurata, caci sandalele sunt articole care pot fi combinate, cu usurinta, cu orice fel de imbracaminte. Este bine sa ai o pereche de sandale clasice – alb, negru, argintiu sau auriu – care sa poata fi asortate cu orice fel de outfit, dar si alte modele deosebite, extravagante si speciale, care sa fie originale si aparte!

In concluzie, sandalele sunt o alegere excelenta in sezonul calduros, deoarece pot fi purtate in fiecare zi, indiferent de programul tau. Fie ca iti plac mai mult cele elegante, cu toc, perfecte pentru un eveniment special, fie ca le preferi pe cele casual sau sport, ideale pentru vacanta sau pentru plimbari in oras, cu siguranta vei gasi exact ceea ce iti doresti. Te poti inspira din tendintele momentului, dar cel mai important este sa te simti comod purtandu-le si sa le selectezi conform preferintelor tale!

Sursa foto: Pixabay.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele