Main post picture

Cu ce se asorteaza movul pentru a nu da gres niciodata? Sfaturi pentru a avea intotdeauna tinute armonioase!

Main post picture

Movul este o culoare preferata de multe doamne, prin eleganta si rafinamentul de care da dovada. Totusi, aceasta nu este o culoare foarte usor de purtat, pentru ca trebuie sa iti alegi cu atentie hainele si accesoriile pe care le vei uitiliza pentru a alcatui un outfit complet. Exista o vasta paleta de culori pentru care poti opta, precum rosu, albastru sau culori neutre, insa sunt si cateva nuante pe care ar fi bine sa le eviti atunci cand vrei sa utilizezi movul intr-o tinuta. 

Cuprins:

  1. Cu ce culoare se asorteaza movul in functie de evenimentul la care participi?

1.1.  Mov se asorteaza cu orice culoare atunci cand participi la o nunta?

1.2. Culori care se asorteaza cu mov atunci cand participi la o aniversare

  1. Cu ce sa asortezi movul pentru a arata cool in orice anotimp?

1. Cu ce culoare se asorteaza movul in functie de evenimentul la care participi?

Atunci cand participi la un eveniment, este necesar sa acorzi o atentie sporita felului in care te imbraci, astfel incat tinuta ta sa se integreze perfect in cercul social in care te vei afla pentru cateva ore. Daca movul este una dintre culorile tale preferate, nu il exclude din outfit, intrucat acesta iti poate scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi, daca stii care sunt culorile complementare si care sunt nuantele pe care sa nu le folosesti niciodata in combinatie cu movul.

fata cu plase 1 prima poza

compleu violet 1 poza 2

1.1.  Mov se asorteaza cu orice culoare atunci cand participi la o nunta?

Nunta reprezinta, in general, un eveniment stilat, rafinat si extrem de spectaculos, astfel incat este necesar sa porti o tinuta armonioasa si potrivita contextului. Daca se impune un dress code, respecta-l cat poti de mult, insa nu uita sa personalizezi tinuta, astfel incat sa ti se potriveasca. Daca iti place culoarea mov, sau aceasta este culoarea predominanta a temei nuntii, ai la dispozitie o gama variata de posibilitati. Poti purta o rochie mov, alaturi de o pereche de pantofi sau de ghete. Incaltamintea ar trebui sa fie intr-o culoare complementara, precum galben, sau poti alege o culoare neutra, alb, bej sau negru. 

cuplu 11 prima poza

fata imbracata in mov 11 a doua poza

Daca vrei o tinuta rafinata, dar nu esti adepta rochiilor, alege o camasa eleganta in nuante de mov, alaturi de o pereche de pantaloni negri, sau o fusta bleumarin, o geanta in aceeasi culoare cu bluza si o pereche de pantofi cu toc, sau sandale.

geanta 11 a treia poza

outfit office 11 a patra poza

Chiar daca participi la o nunta unde nu exista un dress code, nuantele hainelor pe care le porti, trebuie sa se asorteze intre ele. O tinuta in care ai o rochie mov si pantofi verzi, nu va fi una reusita sau armonioasa, astfel ca trebuie sa alegi culori calde, unde movul sa iasa in evidenta.

1.2. Culori care se asorteaza cu mov atunci cand participi la o aniversare

In momentul in care esti invitata la o aniversare, ai posibilitatea sa porti orice haine iti doresti. Daca iti place sa ai un stil elegant, alege o rochie voluminoasa mov, alaturi de o pereche de pantofi negri si o geanta in aceeasi nuanta cu pantofii. De asemenea, daca optezi pentru o pereche de pantofi mov, eleganti, poarta o rochie galbena, sau rosie. 

pantofi 12 prima poza

aniversare 12 a doua poza

rochie mov 12 a treia poza

accesorii 12 a patra poza

Daca stilul casual te defineste, poti purta absolut orice piesa vestimentara iti doresti, insa foloseste cu atentie culorile. Poti opta pentru o pereche de pantofi sport, alaturi de o pereche de pantaloni scurti mov si un top bej sau alb. De asemenea, daca movul este culoarea ta preferata, accesoriile tale pot fi in acesta nuanta. 

casual 12 a 5 a poza

rochie lunga 12 a 6 a poza

2. Cu ce sa asortezi movul pentru a arata cool in orice anotimp?

Movul este o culoare care se poarta indiferent de anotimp, astfel incat tu sa arati fenomenal, orice piese vestimentare ai purta. Pentru sezonul cald, asorteaza hainele mov, cu articole galbene, turcoaz sau rosii, insa ai grija sa optezi pentru nuante mai calde. ca si incaltaminte, poti purta sandale, adidasi sau balerini. In sezonul rece, cele mai potrivite culori care se asorteaza cu movul, sunt cele neutre. Poarta piese vestimentare negre, albe sau bej, alaturi de cele mov, astfel incat tinuta sa fie una armonioasa si completa. Ca si incaltaminte, poti purta cizme, ghete sau botine

top mov 2 prima poza

2 fete 2 poza 2

mov si negru 2a 3 a poza

sacou mov 2 a 4 a poza

pantofi galbeni 2 a 5 a poza

mov si galben 2 a 6 a poza

Asadar, daca iti place culoarea mov, o poti asorta cu piese vestimentare in culori complementare, indiferent de anotimp sau eveniment. Daca iti alegi cu atentie hainele si accesoriile, cu siguranta nu vei da niciodata gres, iar apartiile tale vor fi spectaculoase. 

Sursa foto: Shutterstock.com, Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele