Main post picture

Culoarea kaki - Afla cat de usor poate fi purtata in tinutele zilnice

Main post picture

Kaki este o nuanta care este adesea luata in vedere, deoarece este foarte placuta, versatila si poate fi purtata in orice circumstante. Kaki este o culoare care se potriveste cu o paleta larga de culori, asa ca aceasta este usor de purtat, lucru care este minunat!

Citeste in continuare articolul si afla cum trebuie purtata aceasta culoare surprinzatoare si care sunt cele mai frumoase tinute pe care este recomandat sa le iei in vedere atunci cand vine vorba despre aceasta culoare. 

CUPRINS

  1. Culoarea kaki - Cu ce se asorteaza culoarea kaki?

  2. Culoarea kaki - Cele mai interesante tinute de avut in considerare

1.Culoarea kaki - Cu ce se asorteaza culoarea kaki?

Culoarea kaki se asorteaza cu mai multe nuante. 

Astfel, daca iti doresti un look cat mai simplu, poti sa combini kaki cu alb, negru, crem sau gri. 

In cazul in care iti doresti sa porti o tinuta care sa te scoata din tipare, poti sa alegi o vestimentatie formata din articole de imbracaminte kaki si piese vestimentare portocalii, galbene, verzi sau albastre. 

Atunci cand vine vorba despre tinutele office este bine ca aceasta culoare sa fie purtata cu alb, negru si crem, insa pentru tinutele ideale pentru plimbari ori timpul liber este bine ca aceasta nuanta sa fie purtata cu cele mai indraznete culori. 

Cu alte cuvinte, culoarea kaki poate fi purtata atat la birou, cat si in weekend-uri. In plus, kaki poate fi luata in considerare si in cazul tinutelor pentru petreceri. Astfel, poti purta kaki la petrecerile de tip cocktail, la nunta sau la botez. 

2.Culoarea kaki - Cele mai interesante tinute de avut in considerare

Daca iti place foarte mult aceasta culoare si iti doresti sa o porti cat mai mult, atunci urmareste cu atetie ideile de tinute de mai jos si inspira-te cu toata increderea, pentru a arata excelent zi de zi. Toate vestimentatiile sunt usor de purtat si se potrivesc in mai multe contexte, asa ca nu ai motive pentru care sa nu le iei in considerare. 

  • Rochie kaki si cizme

Daca te pregatesti sa iesi in oras alaturi de cele mai bune prietene este recomandat sa imbraci o rochie kaki scurta pe care sa o porti impreuna cu o pereche de cizme cowboy sau simple. Accesorizeaza tinuta cu o palarie si o borseta din piele. 

culoarea kaki rochie 2

  • Costum kaki, maleta neagra si botine negre

La serviciu ai nevoie de tinute cat mai office? Atunci poarta un costum culoarea kaki deschis cu o maleta neagra si o pereche de botine in aceeasi nuanta cu bluza. Pe cap asaza o palarie, accesorizeaza cu o geanta de dimensiuni mici si poarta o pereche de ochelari de soare, pentru un plus de farmec. 

culoarea kaki costum

  • Rochie vaporoasa kaki si sandale

Toate femeile iubesc rochiile vaporoase, deoarece acestea sunt extrem de confortabile si te fac sa le iubesti. Daca vrei sa porti o astfel de rochie, atunci poart-o impreuna cu sandalele preferate. Prinde parul intr-un coc, adauga un clutch de dimensiuni mari si un ruj rosu si iesi din casa cu toata increderea!

culoarea kaki rochie vara

  • Tricou si tenisi albi, pantaloni kaki

Toate femeile au anumite zile in care nu-si doresc sa se imbrace foarte pompos, asa ca aleg un tricou si o pereche de pantaloni simpli. Daca te afli in una din zilele de acest fel, poarta un tricou alb cu un imprimeu jucaus, o pereche de pantaloni cargo kaki si o pereche de pantofi sport albi. Obtii un look modern, dar foarte simplu. 

  • Bustiera, trench si pantaloni din piele kaki si pantofi crem

Ai nevoie de o tinuta cu care sa tragi foarte multa atentia si care sa te ajute sa iesi din anonimat? Atunci poarta o bustiera, un top din piele alaturi de o pereche de pantaloni kaki din acelasi material si trage pe deasupra un trench in acelasi ton. In ceea ce priveste incaltamintea, opteaza pentru o pereche de pantofi crem. 

Este un look foarte usor de realizat, dar de impact!

culoarea kaki uni

Daca nu te regasesti in tinutele de mai sus, verifica lista de mai jos si opreste-te la vestimentatia care consideri ca ti se potriveste perfect. Copiaz-o sau inspira-te din ea! 

culoarea kaki pantaloni

culoarea kaki geaca

culoarea kaki tinuta

culoarea kaki salopeta

culoarea kaki vestimentatie

culoarea kaki jacheta

culoarea kaki outfit

culoarea kaki geaca denim

culoarea kaki rochie eleganta

culoarea kaki pantaloni largi

culoarea kaki pantaloni

culoarea kaki camasa

culoarea kaki fustaculoarea kaki pantaloni elastic

culoarea kaki pantaloni femei

culoarea kaki pantaloni vara

culoarea kaki pantaloni denim

culoarea kaki sacou si fusta

culoarea kaki costum dama

culoarea kaki tinuta dama

culoarea kaki camasa militara

culoarea kaki culoarea kaki trench

culoarea kaki ghete

culoarea kaki pulover

In cele din urma, tine cont de toate sugestiile si informatiile de mai sus, astfel incat sa te imbraci mereu in ton cu tendintele. 

Sursa foto: Pexels.com, Pinterest.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele