Main post picture

CULOAREA MARO - Cum trebuie sa o porti, pentru a arata extraordinar?

Main post picture

Culoarea maro este destul de versatila, mai ales daca stii cum sa o porti si sa o potrivesti cu alte culori. Multe persoane aleg maro sau negru atunci cand vine vorba despre incaltaminte, deoarece aceste doua culori sunt destul de usor de purtat in viata de zi cu zi, la mai multe tipuri de tinute. 

Citeste in continuare articolul si afla cum trebuie sa porti culoarea maro, pentru ca aceasta sa arate intotdeauna extraordinar si sa construiasca tinute de vis. 

CUPRINS

  1. Culoarea maro - Cu ce nuante se asorteaza?

  2. Culoarea maro - Tipuri de tinute

1.Culoarea maro - Cu ce nuante se asorteaza?

Culoarea maro este una inchisa, sobra, care poate inchide destul de mult o tinuta. Insa, daca combini asa cum trebuie aceasta culoare sunt sanse mari ca rezultatul final al vestimentatiei sa fie unul extraordinar. 

Cu toate acestea, pentru o tinuta de toamna poti combina maro cu negru, insa atunci cand vrei sa porti vara aceasta culoare este bine sa o combini cu alb, crem, galben, portocaliu, verde sau chiar albastru. 

Maro este o culoare care se foloseste extrem de mult in vestimentatii, deoarece se pliaza perfect atat pe vestimentatiile de birou, cat si pentru cele caracteristice timpului liber. Astfel, daca lucrezi intr-o corporatie si iti doresti un look cat mai serios, poti sa iei in vedere maro, iar daca vrei sa iesi in parc alaturi de copil poti combina maro cu alte nuante, astfel incat sa te bucuri de un look cool. 

Trebuie sa retii ca si outfit-urile realizate doar din piese vestimentare maro sunt la mare cautare, asa ca poti opta pentru aceasta varianta daca iti doresti sa impresionezi intr-un mod foarte simplu si usor. 

2.Culoarea maro - Tipuri de tinute

Acum ca ai aflat cu ce se asorteaza culoarea maro, trebuie sa te pui la curent cu cele mai frumoase vestimentatii pe care trebuie sa le iei in vedere, daca iti doresti sa arati extraordinar. Culoarea maro se asorteaza destul de usor, insa este necesar sa iei in calcul variantele de tinute de mai jos, pentru a te imbraca la moda cu doar cateva piese vestimentare de baza. 

  • Costum maro, maiou negru si sandale negre

Daca te pregatesti sa mergi la birou, atunci cu siguranta ai nevoie de un look office, care sa te ajute sa stralucesti si sa obtii un aspect cat mai serios, oficial. Astfel, imbraca un costum maro, imreuna cu un maiou negru si o pereche de sandale negre. Poti opta pentru o geanta office de mari dimensiuni sau pentru una casual, de umar. 

Culoarea maroc costum

  • Maleta, rochie din satin portocalie si cizme maro

Toamna este recomandat sa alegi sa porti cizme inalte, pentru a mentine cat mai bine confortul termic in zona picioarelor. Astfel, imbraca o maleta crem sau portocaliu, trage pe deasupra o rochie din satin midi in aceeasi nuanta cu maleta si incalta o pereche de cizme sau de botine de calitate superioara.

culoarea maro tinuta 

  • Rochie eleganta maro si pantofi in aceeasi nuanta

In cazul in care iti doresti sa onorezi invitatia la o nunta sau la un botez si nu stii cum sa te imbraci ca sa atragi toate privirile, este recomandat sa iei pe tine o rochie cu umerii goi intr-o nuanta placuta de maro si sa incalti o pereche de pantofi in acelasi ton. Cu ajutorul acestui outfit uni iti faci simtita prezenta intr-un mod extrem de delicat si de subtil.

culoarea maro rochie

  • Bluza simpla, fusta midi maro si balerini

Te-au invitata prietenele in oras si iti doresti sa te imbraci cat mai comod, dar stilat? Atunci imbraca o bluza stramta cu maneca lunga, iape tine o fusta midi maro cu imprimeu rafinat si incalta o pereche de balerini in aceeasi nuanta cu bluza. Accesorizeaza cu o pereche de ochelari de soare si o poseta de dimensiuni reduse. 

culoarea maro fusta

Daca nu te-ai regasit in tinutele de mai sus, urmareste cu mare interes vestimentatiile de mai jos si alege tinuta care consideri ca ti se potriveste cel mai bine. 

culoare maro tinuta

culoarea maro costum

culoarea maro vestimentatie

culoarea maro outfit

culoarea maro haina

culoarea maro pantaloni

culoarea maro palton

culoarea maro rochie

culoarea maro incaltaminte

culoarea maro rochie midi

culoarea maro rochie eleganta

culoarea maro fusta satin

culoarea maro pulover

culoarea maro haine

culoarea maro vestimentatii

culoarea maro tinute

culoarea maro tinuta toamna

culoarea maro trench

culoarea maro tinuta zi

culoarea maro palton piele

culoarea maro rochie piele

culoarea maro uni

culoarea maro pantaloni piele

loarea maro pantaloni piele 2

culoarea maro geaca piele

In cele din urma, tine cont de toate sugestiile si informatiile de mai sus, pentru a te imbraca cool in cativa pasi simpli. Nimic nu este complicat in moda, mai ales atunci cand stii cum sa combini nuantele si materialele. 

Sursa foto: Pinterest.com, Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele