Main post picture

Culori de primavara: descopera cele mai populare culori ale acestui sezon in materie de fashion

Main post picture

Este in sfarsit primavara si poti scoate din dulap tinute lejere si colorate care sa lase in urma tinutele posomorate de iarna. Daca nu ai idee ce se poarta in aceasta primavara si te gandesti sa iti schimbi garderoba, ei bine afla ca tendintele se indreapta catre tinutele specifice anilor 80 in care muzica disco era in mare voga. Asa ca, daca vrei sa fii la moda primavara aceasta este timpul sa scoti din dulap sau sa achizitionezi tinutele pline de viata si colorate. De la topuri si pana la incaltaminte, anul acesta se poarte culori indraznete. Daca vrei sa afli mai multe idei de tinute de primavara si care sunt culorile acestui sezon, citeste in continuare acest articol.

Cuprins:

  1. Ce culori se poarta primavara in tinute office

  2. Ce culori se poarta primavara in tinute casual

  3. Ce culori se poarta primavara in tinute sport

 

1. Ce culori se poarta primavara in tinute office

Cand te imbraci pentru birou e important sa creezi tinute care sa te scape de stres atunci cand te trezesti pentru a pleca la serviciu. Elementele de baza ale unei garderobe de primavara pentru job includ costume croite, rochii elegante si pantofi casual sau mocasini. Primavara aceasta se poarta culorile tari si indraznete, asa ca nu trebuie sa iti lipseasca din dulap nuantele precum rosu, galben, roz sau verde. Poti adauga o pereche de pantofi sport albi la un costum rosu si un top negru sau poti combina un costum galben cu o pereche de balerini din piele albastrii si cu un top in aceeasi culoare. Daca nu ai inspiratie, poti opta pentru un blazer oversize si o pereche de pantaloni si pantofi confortabili din piele naturala. Petrecand atatea ore la birou, este indicat sa porti incaltaminte confortabila si de buna calitate.

Ce culori se poarta primavara in tinute office- costum rosu dama, pantofi sport albi

Ce culori se poarta primavara in tinute office-Costum galben dama, pantofi albastri eleganti

2. Ce culori se poarta primavara in tinute casual

Tinutele de zi cu zi pot sa difere in functie de personalitatea ta, insa, si in acest caz culorile puternice nu trebuie sa iti lipseasca din dulap. Tendintele de culori din aceasta primavara se indreapta catre secolul in care muzica disco era in mare voga. Poate ca deja ai observat multe peroane care poarta cu mare incredere pantaloni roz, rosi sau albi cu topuri neutre si cu pantofi sport, sandale sau pantofi casual albi, negri, verzi, albastri sau gri. Daca nu te simti confortabil purtand culori indraznete, poti oricand alege tinute casual in nuante neutre. Daca nu esti adepta tinutelor cu pantaloni, poti sa porti rochiile din tricot sau jerseu pe care le-ai purtat toata iarna, schimband cizmele cu sandalele din piele naturala. Primavara este important ca piciorul sa respire, iar pielea naturala este cunoscuta pentru capacitatea sa de a mentine piciorul la o temperatura optima.

Ce culori se poarta primavara in tinute casual- pantaloni gri, top alb, pantofi sport albi

Ce culori se poarta primavara in tinute casual- rochie dama albastra, pantofi sport albi

Ce culori se poarta primavara in tinute casual- rochie dama eleganta, rucsac rosu, pantofi eleganti

Ce culori se poarta primavara in tinute casual- top negru dama, pantaloni albi, pantofi dama albi

3. Ce culori se poarta primavara in tinute sport

Tinutele sport au fost intotdeuana cunoscute pentru paleta de culori vibrante. Hanoracele, pantalonii, pantofii sport si topurile au avut tot timpul culori remarcabile, precum albastrul cerului, verde crud sau violet. Aceste nuante care reprezinta optimismul te indeamna sa te imbraci cat mai rapid pentru a face miscare. Daca nu iti place sa faci miscare, insa totusi adopti stilul acesta in tinutele tale, iata cateva idei sport-casual care sa te inspire in alegerea culorilor pentru pantofi si imbracaminte.

Ce culori se poarta primavara in tinute sport- colanti sport mov,  bustiera sport alba

Ce culori se poarta primavara in tinute sport- costum sport albastru, pantofi dama sport

Ce culori se poarta primavara in tinute sport- jeansi dama, adidasi sport gri, bluza flori

Ce culori se poarta primavara in tinute sport- pantaloni rosii dama, camasa galbena dama, pantofi albi

Dupa acesti ani in care moda nu a reprezentat principalul subiect de discutie in randul populatiei, este timpul sa iti refaci garderoba conform ultimelor tendinte. Alege incaltamintea, imbracamintea si accesoriile care ti se potrivesc, in functie de nevoile tale si opteaza pentru produse de calitate la preturi avantajoase.

Sursa foto: shutterstock.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele