Main post picture

Culori pentru brunete - sfaturi si idei pentru a-ti alege intotdeauna hainele care ti se potrivesc manusa!

Main post picture

Culoarea parului reprezinta un statement pentru orice femeie, fiind modalitatea prin care alegi, de cele mai multe ori, sa iti exprimi trairile si sentimentele.  Daca esti bruneta natural sau decizi ca aceasta este culoarea de par care ti se potriveste cel mai bine, este important sa stii si sa iti alegi hainele care sa te avantajeze. Poate nu ai luat pana acum in considerare acest aspect, insa este necesar sa te gandesti si la culorile pe care piesele tale vestimentare le au, intrucat acestea trebuie sa se potriveasca si cu parul tau, daca iti doresti un look perfect. Tinuta corecta si armonioasa nu vizeaza doar hainele pe care le porti, ci si incaltamintea, accesoriile, machiajul si parul. 

Cuprins:

  1. Culori potrivite pentru brunete  in functie de anotimp

1.1. Ce culori ti se potrivesc in sezonul cald daca esti bruneta?

1.2. Culori pentru brunete pe care sa le iubesti in sezonul rece!

  1. Ce culori se potrivesc unei brunete care adora tinutele casual?

1. Culori potrivite pentru brunete in functie de anotimp

Exista anumite culori de par extrem de puternice, iar nuantele de brunet se incadreaza perfect in aceasta categorie. Daca esti bruneta, este necesar sa stii care sunt culorile care se potrivesc cel mai bine cu aceasta nuanta a parului, pentru a putea alcatui un look complet. Exista anumite piese vestimentare pe care le poti purta in functie de anotimp, insa este necesar sa acorzi o atentie sporita si culorilor pe care le au acestea, pentru a nu exista discrepante intre haine si celelalte elemente ale tinutei tale. 

Culori pentru brunete 1 fata bruneta cu parul lung si drept

1.1. Ce culori ti se potrivesc in sezonul cald daca esti bruneta?

Atunci cand caldura isi face simtita prezenta, iti doresti sa porti haine cat mai lejere, comode si perfecte pentru zilele toride. De asemenea, ai la dispozitie o paleta larga de variante in ceea ce priveste incaltamintea, de la pantofi sport, pana la balerini sau pantofi cu toc. Este cunoscut deja faptul ca in sezonul cald, culoriile vii sunt preferatele doamnelor, oferind tinutelor vitalitate si prospetime. Daca esti bruneta, trebuie sa ai mare grija la culorile pe care le alegi, intrucat acestea pot decide daca look-ul tau este unul complet si armonios sau unul anost si lipsit de gust. 

  • Roz 

Orice femeie adora sa se simta bine in pielea ei, iar daca esti bruneta, cu siguranta stii cat de frumoasa esti atunci cand porti articole roz. Aceasta culoare iti ofera un plus de dragalasenie si de senzualitate, punandu-ti in evidenta cele mai frumoase trasaturi. Evita nuantele mult prea pale, intrucat culoarea parului va fi mult prea intensa, iar tinuta nu va fi echilibrata. Poti alege o rochie roz midi, alaturi de o pereche de balerini din piele in aceeasi nuanta, pentru un look impactant sau poti alege o pereche de pantaloni scurti din denim, alaturi de pantofi casual si un top roz fucsia. 

Culori pentru brunete 1.1. fata imbracata in roz pe o canapea roz

Culori pentru brunete 1.1. fata cu tricou roz si barul brunet cu breton

  • Galben

Daca iti doresti o tinuta creativa, piesele galbene sunt extrem de potrivite unei brunete, oferindu-ti senzualitate si mister. Opteaza pentru o nuanta de galben rece, care sa te puna in evidenta. Poti alege o fusta galbena creion, alaturi de un top in aceeasi nuanta si o pereche de sandale negre, alcatuind un outfit perfect pentru orice ocazie. 

Culori pentru brunete 1.1 fata pe onton cu parul impletit

Culori pentru brunete 1.1 doua fete in rochii galbene

Culori pentru brunete 1.1. rochie lunga galbena cu palarie

Culori pentru brunete 1.1 rochie galben pal cu flori mari galbene

Culori pentru brunete 1.1 fata cu tricou galben si casti albe

1.2. Culori pentru brunete pe care sa le iubesti in sezonul rece!

Sezonul rece este perioada din an in care brunetele pot folosi aproape orice culoare, pentru ca nuanta inchisa din par, in contrast cu vremea de afara, le ofera acestora un aspect armonios. 

  • Negru

Aceasta nonculoare ofera senzualitate si mister celei ce alege sa poarte piese vestimentare in aceste nuante. Daca esti bruneta, ai ales strategia castigatoare. Aceasta combinatie de negru este una de neinlocuit, intrucat ai posibilitatea de a purta tinute casual, ofiice sau elegante, in functie de articolele pentru care ai optat. Poti purta de la rochii si salopete, pana la pantaloni si fuste in diverse nuante de negru, care iti ofera un look atragator. Pentru un plus de senzualitate, poarta o pereche de ghete negre, o geaca de blana si cateva accesorii minimaliste.

Culori pentru brunete 1.2. rochie neagra cu volane

Culori pentru brunete 1.2 fata cu bluza neagra si ruj rosiu

Culori pentru brunete 1.2 fata bruneta cu tricou negru cu scris alb

Culori pentru brunete 1.2 fata care alearga in rochie neagra si tenisi albi

Culori pentru brunete 1.2 fata in rochie eleganta neagra

  • Rosu

Fiind o culoare extrem de pasionala, rosul flateaza orice bruneta, intrucat iti accentueaza atat liniile corpului, cati si cele mai frumoase trasaturi ale chipului. Aceasta culoare functioneaza de minune atat pentru o rochie lunga, de gala, cat si pentru un outfit all red casual, alaturi de o pereche de cizme sau de ghete.

Culori pentru brunete 1.2 fata in rochie lunga rosie

Culori pentru brunete 1.2 fata langa un lac in rochie rosie

2. Ce culori se potrivesc unei brunete care adora tinutele casual?

Tinutele casual se afla in topul preferintelor doamnelor, fiind extrem de comode si usor de alcatuit. Pentru o bruneta, acestea sunt perfecte, pentru ca le ofera un look armonios si atragator. Poti purta piese vestimentare verzi sau visinii, daca iti doresti un outfit colorat. Alege o pereche de adidasi, care sa iti ofere o libertate mai mare de miscare. De asemenea, poti purta articole albe, pentru un contrast puternic sau albastre, daca iti doresti un aspect romantic si cuminte. 

Culori pentru brunete 2 fata bruneta cu geaca verde

Culori pentru brunete 2 fata bruneta cu rochie inlflorata

Culori pentru brunete 2 fata bruneta cu rochie alba si palarie

Culori pentru brunete 2 fata bruneta cu rochie alba la plaja cu copilul

Asadar, daca esti bruneta, ai la dispozitie o paleta larga de culori pentru care poti opta. Ai grija sa nu alegi niciodata nuante mult prea stridente sau prea pale, intrucat acestea iti pot dezechilibra tinuta. Poarta piese vestimentare versatile, in culori care sa te puna in evidenta. 

Sursa foto: Pexels.com, Shutterstock.com.

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele