Main post picture

FUSTE CU ADIDASI si multe alte combinatii incredibile pentru femeile cool

Main post picture

Iti place sa te imbraci cat mai comod posibil, insa foarte frumos si la moda? Atunci trebuie sa incerci vestimentatiile realizate cu fuste si adidasi. 

In randurile de mai jos gasesti cateva tipuri de tinute cu adidasi si multe alte combinatii pe care trebuie sa le incerci in viata de zi cu zi. 

CUPRINS

  1. Fuste cu adidasi - Ce tipuri de fuste pot fi purtate la astfel de tinute?

  2. Fuste cu adidasi - Cu ce pot fi inlocuiti pantofii sport pentru obtinerea unor outfituri in voga?

  3. Fuste cu adidasi - Poze pentru inspiratia zilnica

1. Fuste cu adidasi - Ce tipuri de fuste pot fi purtate la astfel de tinute?

Daca te incanta foarte tare ideea de a purta tinute formate din fuste si adidasi, atunci trebuie sa afli care sunt modelele de fuste pe care le poti lua in considerare la o astfel de combinatie vestimentara. 

Exista mai multe tipuri de fuste spre care te poti orienta, insa doar cateva dintre modelele de pe piata sunt cele mai potrivite in aceasta situatie. 

Fuste la moda care se potrivesc de minune cu adidasi:

  • Fusta maxi animal print

In cazul in care adori tinutele cu fuste maxi, atunci nu trebuie sa stai pe ganduri, ci sa imbraci de indata o astfel de fusta pe care sa o porti impreuna cu tenisii preferati. Aceasta tinuta poate fi completata cu un tricou negru simplu si o palarie in tendinte. 

De asemenea, nu uita sa accesorizezi tinuta cu fusta lunga, de vara, cu o poseta de umar si un ceas de calitate la mana. Parul lasa-l lejer pe spate, pentru a obtine un look cat mai natural. 

Aceasta este o tinuta casual realizata cu fusta lunga care poate fi imbracata atat in parc sau la shopping, cat si la concerte ori evenimente private.

  • Fusta midi din satin

Daca adori sa porti zilnic tinute cu fuste midi, atunci trebuie sa ai o fusta rosie din satin pe care sa o porti impreuna cu tenisii albi preferati. Acest model de tinuta poate fi completat cu un tricou alb uni, o jacheta din piele ecologica, ochelari de soare si o geanta de mana. 

Este de preferat ca parul sa aiba bucle lejere, iar machiajul sa fie unul cat mai simplu, dar din care sa nu lipseasca rujul rosu. 

  • Fusta mini 

Daca adori sa-ti scoti picioarele in evidenta si te lauzi cu un fizic de invidiat, atunci trebuie sa optezi pentru tinute realizate cu fuste scurte si adidasi. 

Poti purta o tinuta formata dintr-o camasa in carouri, o fusta plisata si perechea favorita de adidasi. Nu uita sa accesorizezi cu un rucsac din piele, o pereche de ochelari de soare la moda si un colier chic. 

  • Fusta cu pliuri

Daca te pregatesti sa participi la un concert sau la o petrecere de zi de nastere la care vrei sa iesi in evidenta, atunci trebuie sa imbraci un pulover simplu, o fusta cu pliuri si adidasii preferati. In acest fel, obtii un look senzational, nonconformist si la moda, dar si mult confort. 

Cu o astfel de vestimentatie trebuie sa renunti la accesorii.

  • Fusta plisata

Iti plac fustele plisate pentru feminitate si rafinamentul pe care il ofera? Nu te sfii sa porti o astfel de fusta la moda cu un maiou larg si o preche de tenisi. In acest fel obtii un look original, unic, foarte indraznet si ideal pentru plimbarile lejere prin parc. 

Este un outfit lejer de vara, care poate fi luat in considerare in foarte multe imprejurari. Nu impune coafuri elegante si nici machiaje sofisticate, asa ca este un tip de vestimentatie ideal pentru femeile care adora naturaletea. 

  • Fusta din piele

Adori tinutele cu fuste din piele? Atunci trebuie sa stii ca un astfel de model de fusta poate fi purtata deopotriva atat cu balerini si pantofi, cat si adidasi. Astfel, daca adori tinutele confortabile, opteaza pentru un pulover oversize, o fusta mini din piele si o pereche de adidasi simpli albi sau negri. 

Acesta este un outfit perfect pentru zilele de weekend petrecute in oras alaturi de cele mai bune prietene. Nu uita sa tragi pe deasupra un palton intr-o nuanta extrem de placuta. 

  • Fusta cu slit

Ai putea crede ca slitul ofera o anumita eleganta si feminitate tinutelor, insa daca esti adepta stilului casual ori sport, trebuie sa stii ca un astfel de model poate fi purtata foarte usor si impreuna cu o pereche de tenisi din panza. 

Astfel, daca vrei sa te imbraci cool, dar lejer, imbraca o maleta neagra subtire, o fusta lunga cu slit adanc si incalta perechea noua de tenisi intr-o nuanta imaculata de alb. O astfel de vestimentatie trebuie sa fie accesorizata cu un rucsac din piele si numeroase bratari pe o singura mana. 

  • Fusta cu imprimeu

Iubesti fustele cu imprimeu si nu ratezi niciun moment de a le purta? Atunci imbraca un tricou alb simplu, impreuna cu o fusta cu un model abstract ori impresionant si incalta o pereche confortabila de adidasi uni. 

Trage pe deasupra o jacheta din piele ecologica ori un hanorac si bucura-te de un outfit tineresc, la moda si foarte apreciat. 

  • Fusta de blugi

Tinutele cu fuste de blugi sunt spectaculoase si nu se demodeaza niciodata. Astfel, daca detii in garderoba o astfel de fusta, poart-o impreuna cu o camasa clasica alba sau cu una din denim si cu o pereche de pantofi sport moderni. 

Intreaga tinuta poate fi accesorizata cu o geanta de mana de dimensiuni medii, o pereche de ochelari de soare si un colier lung. 

  • Fusta creion

Fustele creion pun talia in evidenta si evidentiaza zona fundului, lucru care este extraordinar mai ales pentru femeile care se lauda cu un posterior frumos. Astfel, daca te numeri printre adeptele acestui tip de fusta, trebuie sa o porti impreuna cu un tricou de firma, o pereche de sosete lungi cu imprimeu si cu o pereche de adidasi cool. 

Astfel, obtii un look incendiar, nonconformist, unic si original, care nu poate fi trecut usor cu vederea. Cu o astfel de vestimentatie poti fi o adevarata inspiratie vestimentara pentru cei din jurul tau. 

Nu uita sa accesorizezi cu o pereche de ochelari de soare de tip aviator si cu o geanta casual de umar. 

2. Fuste cu adidasi - Cu ce pot fi inlocuiti pantofii sport pentru obtinerea unor outfituri in voga?

In cazul in care iubesti sa te incalti cu pantofi sport, insa uneori simti nevoia sa ii inlocuiesti cu alte tipuri de incaltari, gasesti mai jos cateva tipuri de tinute cu fuste care pot fi purtate cu mai multe modele de incaltaminte. 

In functie de anotimp, de vreme si de stare, alege una dintre tinutele de aici si poart-o cu zambetul pe buze. 

  • Fusta cu cizme

Daca este toamna sau iarna, atunci poti purta un pulover cu guler inalt realizat dintr-un material extrem de calduros, impreuna cu o fusta midi din voal si o pereche de cizme inalte din piele. Peste pulover poate fi imbracat un cojoc scurt sau o geaca din piele, in functie de temperaturile de afara. 

Acesta este un profit potrivit atat pentru zilele petrecute la birou, cat si pentru timpul liber, cand vrei sa te simti minunat si sa rati extraordinar in acelasi timp. 

  • Fusta cu botine

Iti place sa te imbraci cat mai cool si sa fii in pas cu moda? Atunci alege sa imbraci un pulover cu croial clasica impreuna cu o fusta midi din satin si o pereche de botine de tip cowboy. 

Acesta este un look extrem de tineresc si modern, care poate fi luat in considerare la concerte, petreceri de zi de nastere sau iesiri in oras alaturi de cele mai bune prietene. 

  • Fusta cu papuci

Daca esti la mare sau daca te afli intr-o zi in care tot ceea ce iti doresti este sa imbraci cat mai confortabil, trebuie sa imbraci un tricou oversize impreuna cu o fusta midi din dantela si cu o pereche de papuci  simpli ori accesorizati cu perle sau aplicatii stralucitoare. 

Nu uita sa accesorizezi vestimentatia cu un plic din piele, o pereche de ochelari de soare si o palarie din paie.

Acesta este un outfit lejer de vara care poate fi luat in considerare in momentul in care doresti sa iti bei cafeaua la terasa sau sa mergi la cumparaturi, in cautarea celor mai bune costume de baie pentru concediu. 

  • Fusta cu pantofi casual

Pantofii casual sunt extraordinar de comozi si pot fi purtati la scoala, la serviciu ori la restaurant. Acestia sunt foarte versatili si eleganti, motiv pentru care trebuie sa fie luati in considerare in cadrul tinutelor realizate cu fuste chic. 

Astfel, daca vrei sa arati bine, imbraca un pulover oversize, o fusta mini cu carouri, o pereche de jambiere subtiri si incalta perechea preferata de pantofi casual. Aceasta tinuta poate fi completata cu un rucsac din piele accesorizat cu tinte si mai multe inele.

Ceea ce trebuie retinut este faptul ca acest tip de tinuta cu fusta poate fi purtata si cu o pereche cool de bocanci. Totul tine de preferinte si de anotimp. 

  • Fusta cu sandale cu toc

In cazul in care iti doresti un look foarte feminin si elegant, ai nevoie de o bluza cu decolteu adanc, o fusta mini din piele si o pereche de sandale extrem de finute, care sa intregeasca perfect tinuta. 

Vestimentatia poate fi accesorizata cu un clutch, un accesoriu stralucitor de par si un colier rafinat la baza gatului. 

Acest tip de vestimentatie este potrivit pentru femeile care vor sa iasa in evidenta prin feminitate si rafinament. 

  • Fusta cu saboti

Iubesti sabotii? Atunci poarta un tricou de la firma preferata, o fusta midi stramta, mulata si sabotii abia cumparati. Obtii un look fresh, tineresc, foarte modern si cool, care poate fi luat in considerare in mai multe imprejurari. 

Outfitul trebuie sa fie accesorizat cu o palarie cu boruri largi, o geanta casual de mana si cu o coafura cat mai naturala. 

  • Fusta cu pantofi

Ai nevoie de un look office? Poarta un maiou din satin cu o fusta midi plisata cu o pereche comoda de pantofi intr-o nuanta superba de mov, portocaliu, galben sau verde. In acest fel, reusesti sa scoti tinuta din anonimat si sa-i adaugi un pic din personalitatea ta. 

Peste maiou poate fi tras un sacou oversize, astfel incat vestimentatia sa fie una potrivita si pentru zilele de primavara in care temperaturile sunt ceva mai scazute decat vara. 

3. Fuste cu adidasi - Poze pentru inspiratia zilnica

In cazul in care nu ai gasit mai sus nicio tinuta care sa iti atraga atentia si care sa te faca sa imbraci chiar acum fusta preferata impreuna cu o pereche de adidasi sau de pantofi cu toc, analizeaza in continuare pozele de mai jos. 

Acestea au rolul de a inspira, insa in cazul in care te regasesti mult intr-o anumita vestimentatie si vrei sa o incerci, nu este nimic gresit sa copiezi de la A la Z intregul outfit. 

Astfel, analizeaza cu atentie fotografiile si vezi care sunt look-urile pe care ai putea sa le porti atat la birou, cat si in timpul liber. 

Poti personaliza dupa bunul plac orice tip de tinuta iti place de mai sus. Este foarte important sa incerci sa iti pui amprenta asupra outfiturilor pe care le porti, astfel incat sa dezvalui cine esti doar prin intermediul vestimentatiei. 

In cele din urma, acum ca ai invatat cum sa asortezi fustele cu adidasi sau cu alte tipuri de incaltari, nu-ti ramane decat sa iti pui creativitatea si imaginatia la treaba, astfel incat sa obtii cele mai frumoase si inedite vestimentatii care sa te ajute sa stralucesti cu toata puterea. 

Hainele reprezinta cartea de vizita a unui om, asa ca ai grija ca intotdeauna sa te imbraci in mod potrivit, astfel incat sa nu exprimi altceva decat ceea ce ti-ai dori. Alege cu mare atentie vestimentatiile de zi cu zi, deoarece o stare excelenta de spirit isi poate face aparitia daca te simti minunat in hainele pe care le porti. 

Sursa foto: Pexels.com, Pinterest.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele