Main post picture

Fuste cu adidasi - tinute pentru orice ocazie

Main post picture

Faptul ca duci o viata activa, nu trebuie să fie o piedica in exprimarea feminitătii. Fustele cu adidasi au devenit reprezentative pentru femeile frumoase, dar foare active social si profesional. Moda e imprevizibila, iar fusta e un obiect vestimentar extrem de versatil care iti permite sa faci diverse combinatii. Ea merge purtata atat cu o pereche de pantofi eleganti cu toc seara la diverse evenimente, cat si cu o pereche de incaltaminte sport pentru o zi in care ai mult de umblat pe jos. Adidasii sunt o alternativa potrivita pentru orice sezon, pot fi purtati la orice ocazie si se pot combina cu blugi, rochii cu volane, fuste de piele, etc. 

Moda de strada a castigat teren in zilele noastre, cand lumea e grabita si are atat de multe de facut intr-o singura zi, astfel ca adidasii si fusta au devenit preferatele femeilor moderne.

Cuprins:

  1. Fusta din tul + adidasi albi - Diva mood on

  2. Fusta cu imprimeu + adidasi colorati -  Veselie la patrat

  3. Fusta creion + adidasi de piele - Business woman

  4. Fusta mini + adidasi - Clubber girl

1.Fusta din tul + adidasi albi - Diva mood on

Pentru un look de diva rock’n’roll, iti recomandam sa imbini o fusta diafana de tul, cu o camasa in carouri si adidasi tip tenisi albi cu sireturi, simpli. Este de preferat ca incaltamintea sa fie de panza, pentru a crea fluiditate cu materialul fustei, cu talpa joasa si fara imprimeu. Cu cat mai simpli, cu atat mai bine.

Daca vrei sa fii o aparitie excentrica, asorteaza fusta din voal cu o pereche de adidasi de piele de aurii sau argintii cu talpa inalta. Incaltamintea de culoare metalica va atrage atentia asupra picioarelor tale lungi, subtiri si bonzate, iar talpa inalta iti vor conferi nu doar inaltime, ci si confort sporit. Pentru mai multa eleganta, alege pantofi sport fara sireturi. 

Pasionatele de culori, pot opta pentru adidasi de culori aprinse precum mov, portocaliu sau fucsia. In mod sigur, picioarele si tinuta ta nu vor trece neobservate. Regula de care trebuie sa tii cont cand combini fusta tul cu adidasi - incaltamintea trebuie sa aiba botul rotunjit. Acest gen de tinuta este pretabila pentru evenimente speciale precum zile de nastere sau o girls night out in care esti gata sa te destrabalezi alaturi de prietenele tale.

2. Fusta cu imprimeu + adidasi colorati - Veselie la patrat

Iti plac culorile si imprimeurile de toate felurile? Perfect! Inseamna ca acest stil e creat special pentru tine. Rochia cu imprimeu floral se va asorta perfect cu adidasii care copiaza modelul de pe haine. Imprimeul de pe incaltaminte nu trebuie sa fie de aceeasi culoare cu cel de pe fusta, din contra, pentru mai mult efect, alege o culoare complementara. Talpa flexibila din spuma si adidasii imprimati cu sireturi albe sau colorate sunt hitul modei stradale. Aceasta tinuta este potrivita pe timp de zi, mai ales in concediu sau in weekend, fiindca e jucausa, plina de vitalitate si optimism. Aviz amatoarelor - evitati aceasta combinatia seara.

Imprimeurile sunt utile atunci când dorești să obții un look feminin. Pentru și mai multă femininitate, adaugă un cardigan pentru ținutele casual. Pantofii casual pot fi albi, metalizați sau colorați, ideal să fie într-o singură culoare. Ținutele cu fustă maxi sunt potrivite femeilor mature și încrezătoare.

Imprimeurile în relief și pălăria de paie împreună cu ochelarii de soare aduc vara în viața și sufletul tău. Acest look este și el feminin, ușor adolescentin. Încălțămintea sport, confortabilă îți vor conferi lejeritate pe tot parcursul zilei. Dacă adopți culori neutre în realizarea ținutei, te sfătuim să porți o pereche de sneakers-i colorați. Adtel vei sparge monotonia din ținută.

3. Fusta creion + adidasi de piele - Business woman

Streetwear-ul a patruns si in zona de business. Asorteaza fusta cu o pereche de adidasi de piele de calitate superioara. Atunci cand lucrezi in domeniul business, nu iti permiti sa faci rabat de la calitate. De aceea, pantofii de piele sunt un must have, fie ca e vorba de o pereche de stiletto sau de incaltaminte sport. Pantofii sport sunt potriviti pentru o zi agitata in care te plimbi de la o intalnire la alta. E de preferat sa porti adidasi albi sau negri, iar pata de culoare a tinutei va fi conferita de geanta de piele rosie. Aceasta combinatie vestimentara este pentru evenimente de zi, dar cu accesoriile potrivite, se poate adapta si unei iesiri intre colegii de munca.

4. Fusta mini + adidasi - Clubber girl

Clubber-itele se bucura si ele de confortul adidasilor care combinati cu fustele mini lungesc si subtiaza optic picioarele. Poti opta pentru o fusta mini tip clos de culoarea untului si o pereche de adidasi cu platforma. Tintele aurii te vor face sa stralucesti pe ringul de dans. Talpa inalta de tip platforma, creeaza efectul de picioare super lungi, subtiri si tonifiate ca de balerina. In general, tocurile si platformele inalte confera un aspect tonifiat partii inferioare a corpului nostru.

Pentru un look de bad girl, mizeaza pe fusta de piele si adidasi sau pe clasica fustă de blugi cu adidași și geacă de piele cu ținte sau cu franjuri.

Daca esti genul glamour stylish, asorteaza o fusta-pantalon mini cu pantofi sport albi, geaca de biker si basca. In zilele mai reci, adauga o pereche de jambiere, care vor conferi fluiditate tinutei. 

Aceste idei de tinute se pot adapta foarte usor personalitatii si stilului tau. Cum spuneam si la inceput - fusta si adidasii reprezinta cele mai versatile obiecte vestimentare. Imbinate corect, te vei simti confortabil si vei fi in centrul atentiei indiferent de evenimentul la care participi.

Surse foto: Pinterest, Freepik.com, Unsplash.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele