Main post picture

Haine cu buline: ce greşeli să NU faci atunci când alcătuieşti ţinute cu buline şi cum să le accesorizezi corect?

Main post picture

Asortarea hainelor cu buline nu este deloc complicată, în special atunci când ţii cont de câteva reguli simple ce ţin de culori şi imprimeuri. Hainele cu buline pot fi vesele, elegante, sobre, jucăuşe şi se pot mula pe aproape orice stil vestimentar. Unde mai pui că de multe ori acestea combina excelent două nuanţe, fără a mai fi nevoie ca tu se te gândeşti cum să îţi combini culorile ţinutei. Poţi purta haine cu buline vara sau iarnă, practic în orice anotimp şi aproape la orice ocazie, în funcţie de model, croi şi material. Descoperă ce greşeli să eviţi în asortarea hainelor cu buline şi cum să le accesorizezi corect:

Cuprins:

  1. Haine cu buline: ce greşeli să eviţi atunci când le porţi

  2. Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi?

1.Haine cu buline: ce greşeli să eviţi atunci când le porţi?

Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi fusa cu buline si geanta rosie

Hainele cu buline se pot purta uşor, fără să fie nevoie să creezi outfituri complexe sau să te gândeşti la accesorii futuriste. Totuşi, există câteva greşeli pe care le poţi face atunci când stilizezi ţinute cu buline. Iată care sunt acestea şi cum le poţi evita:

  • Alegi şi accesorii cu buline. Imaginează-ţi un outfit cu buline din cap până în picioare la care adaugi atât o geantă, cât şi pantofi cu buline. Va fi destul de încărcat, nu? Fiecare pattern poate fi deosebit, însă atunci când acesta este folosit în exces s-ar putea să nu fie foarte plăcut vizual. Atunci când decizi să porţi buline, nu încarcă inutil outfit-ul şi alege accesorii cu pattern-uri diferite sau uni.

  • Combini două piese cu pattern-uri cu buline diferite. O bluză albă cu buline negre alături de o fustă maro cu buline albe s-ar putea să arate puţin haotic împreună. Există câteva situaţii în care două piese cu buline se potrivesc, însă în general este bine să eviţi astfel de combinaţii, dacă nu sunt la set sau foarte asemănătoare. 

  • Combini imprimeuri cu buline cu imprimeuri animal prinţ. Imprimeurile cu buline şi imprimeurile cu animal print pur şi simplu nu merg împreună. Culorile diferă de cele mai multe ori, precum şi combinaţiile de modele ale celor două imprimeuri. 

  • Alegi accesorii ce nu se potrivesc cu stilul imprimeului cu buline. Atunci când porţi un outfit cu buline trebuie să te gândeşti şi la stilul pe care îl adopţi. Dacă porţi o ţinută cu buline prea elegantă, atunci o geantă din rafie sau lemn nu va fi foarte potrivită. Pe de altă parte, dacă alegi un outfit boho-chic cu buline, atunci o poşetă din piele întoarsă nu va fi cea mai inspirată alegere.

Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi rochie cu buline si geanta neagra (1)

1.Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi rochie neagra cu buline si accesorii

Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi rochie neagra cu buline si accesorii (1)

1.Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi femeie intr-o rochie neagra cu buline si esarfa alba

Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi rochie alba fara maneci cu buline

Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi rochie mov cu buline

Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi rochie orange cu buline

Haine cu buline ce greşeli să eviţi atunci când le porţi rochie caramizie cu buline si geaca neagra

2. Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi

Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi palarie cu boruri si rochie neagra cu buline

 Poţi purta hainele cu buline într-o mulţime de combinaţii. Iată câteva idei de outfit-uri şi accesorii cu care să mergi la sigur în mai multe ocazii:

  • Rochie albă cu buline negre maxi cu balerini şi geanta shopper. Poţi stiliza o rochie albă cu buline negre fie în varianta mini, fie în cea midi sau maxi cu balerini în culori diverse, de la culori neon şi până la auriu sau argintiu. O alegere inspirată pentru geanta este cea shopper, deoarece este încăpătoare şi cu adevărat utilă la birou sau în zilele lungi când ai foarte multe de făcut. 

  • Salopetă cu buline de vară, sandale şi geanta mini cu lanţ. Bulinele se pot purta cu succes vara şi există o mulţime de salopete îmbulinate din care poţi alege. Optează pentru un model în culorile preferate, fie mini, fie maxi şi asortează-l cu sandale şi o poşetă cu lanţ. Dacă ţinuta este una de zi, sandalele cu talpă joasă sunt perfecte, iar pentru ţinutele de seară, cea mai bună alegere sunt sandalele cu toc.

  • Pantaloni eleganţi, cămaşa albă cu buline, botine şi geanta plic. Pentru evenimente speciale, o ţinută alcătuită din pantaloni eleganţi de stofă, o cămaşă albă sau neagră cu buline şi geanta plic este o super alegere. Poarta botine cu toc dacă evenimentul are loc iarnă, toamna sau primăvara devreme sau alege pantofi stiletto pentru vara.

Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi salopeta neagra cu buline si tocuri

Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi rochie neagra cu buline si palarie

Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi rochie neagra cu buline si esarfa alba cu bulineCum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi rochie lunga cu buline si pantofi verzi cu toc

Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi rochie cu buline, bereta si incaltaminte sport

Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi rochie caramizie cu buline, esarfa, ochelari de soare si pantofi caramizii

Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi fusta alba cu buline si sandale negre cu toc inalt

2. Cum să asortezi hainele cu buline şi cum să le accesorizezi camasa neagra cu buline si fusta roz

Ţinutele cu buline pot fi purtate la o mulţime de ocazii şi evenimente şi se pot adapta la o mulţime de stiluri vestimentare. Nu ezită să le porţi, indiferent de anotimp şi să le stilizezi în funcţie de preferinţele personale.

Sursa foto: Pexels.com, Pinterest.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele