Main post picture

Incaltamintea pentru monturi - care sunt cele mai comode incaltari pentru persoanele care sufera de aceasta problema?

Main post picture

Din ce in ce mai multi oameni sufera de monturi, care pot fi foarte dureroase, inestetice si inconfortabile. Aceasta deformare a labei piciorului apare in momentul in care osul metatarsian se intoarce spre exterior, iar degetul mare spre interior. Acest fapt produce iesirea articulatiei in exterior in mod anormal. 

Din cauza faptului ca piciorul se deformeaza, este nevoie de incaltaminte speciala pentru monturi, care sa fie cat mai potrivita si comoda pentru persoanele care se confrunta cu aceasta problema medicala. 

Cuprins

  1. Incaltamintea speciala pentru monturi - cum trebuie sa fie aceasta?

  2. Pantofi adecvati pentru monturi - cele mai potrivite incaltari de dama pentru aceasta problema medicala

1. Incaltamintea speciala pentru monturi - cum trebuie sa fie aceasta?

Incaltamintea adecvata pentru monturi trebuie sa puncteze cateva criterii esentiale. Este foarte important ca incaltarile sa fie cat mai comode, sa nu creeze disconfort, pentru a nu amplifica problema medicala. De aceea, daca te lupti cu monturile si iti doresti mult de tot sa uiti de acestea atunci cand mergi pe strada, este obligatoriu sa iti indrepti atentia doar spre incaltarile care insumeaza aceste calitati:

  • Sunt fabricate din piele naturala

Pielea naturala este foarte moale si se pliaza foarte frumos pe picior. Acestea este elastica si se adapteaza in functie de forma piciorului. De aceea, daca iti doresti incaltaminte comoda pentru picioarele cu monturi, este obligatoriu sa iti indrepti atentia spre incaltarile care sunt fabricate din acest material premium. Poti alege atat pantofi casual pentru sezonul cald, cat si ghete pentru sezonul rece. 

Este adevarat ca incaltamintea din piele nu este cea mai accesibila, insa, iti va oferi confortul mult dorit si, in plus, este foarte rezistenta in timp. 

  • Au talpa joasa

Pantofii cu toc inalt pot provoca presiune asupra monturilor, asa ca nu este recomandat sa porti prea mult timp acest tip de incaltari. Chiar daca tocurile ofera un aspect rafinat si foarte elegant oricarei femei, este mai bine sa porti talpa joasa in marea majoritate a timpului, pentru a te simti confortabil. 

Cu toate acestea, la evenimentele importante din viata ta, poti sa alegi o pereche de pantofi cu toc, insa, ai grija ca acestia sa nu aiba tocul foarte inalt si sa fie realizati din piele naturala. 

  • Au varful rotund

Cel mai bine este sa alegi sa porti incaltari cu varf rotund, intrucat acestea ofera mult mai mult spațiu picioarelor. Chiar daca este la moda incaltamintea cu varf ascutit, cel mai bine este sa stai cat mai departe de ea, pentru ca poate fi extrem de incomoda pentru picioarele care sufera de aceasta problema. 

2. Pantofi adecvati pentru monturi - cele mai potrivite incaltari de dama pentru aceasta problema medicala

Acum ca ai aflat care sunt criteriile de selectie ale celor mai bune incaltari pentru picioarele cu monturi, iti vom oferi si cateva exemple concrete de tipuri de incaltaminte spre care iti poti indrepta atentia. Astfel, printre incaltamintea de dama pentru picioarele cu monturi se numara:

  • Sandalele cu bareta intre degete

Daca alegi sa porti o pereche de sandale cu bareta intre degete, atunci nu trebuie sa-ti faci nici cea mai mica problema legata de durerile de picioare. Acest tip de incaltari ofera extraordinar de multa libertate picioarelor si degetelor, asa ca poti sa le porti ore intregi fara griji. 

In cazul in care optezi pentru sandalele cu numeroase barete in zona degetelor, exista un risc crescut sa suferi de dureri de picioare sau de agravarea problemei medicale. 

  • Tenisi din material textil sau din piele naturala

Materialul textil, la fel ca pielea naturala, se muleaza extrem de bine pe picior, iar acest lucru nu-l face decat sa fie foarte potrivit pentru persoanele care sufera de monturi. Astfel, daca vrei sa te imbraci sport, poti opta pentru o pereche de bascheti din panza sau pentru o pereche de pantofi sport din piele naturala.

  • Pantofi tip Oxford

Pantofii tip Oxford sunt foarte eleganti si se potrivesc de minune la tinutele office sau la cele  elegante. Acestia sunt si foarte comozi, pentru ca au talpa joasa si sunt destul de ofertanti cu privire la spatiul din zona degetelor. Astfel, daca vrei sa te imbraci cool pentru birou, poti opta pentru acest tip de incaltaminte foarte comoda. 

In cele din urma, este foarte important sa tii cont de aceasta problema a picioarelor tale, mai ales daca iti doresti sa uiti, pe cat se poate, de ea, in timpul in care ai treaba in oras sau participi la un eveniment. 

Sursa foto: Pixabay.com, ro.pinterest.com




icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele