Main post picture

Moda 2022 - vezi ce culori sunt în trend și ce fel de haine se poartă anul acesta!

Main post picture

Anul acesta, designerii și-au spus cuvântul în ceea ce privește cele mai noi tendințe din domeniul modei. Iată ce culori și ce modele de haine la modă în 2022 pentru fete care se poartă cel mai mult anul acesta!

Cuprins:

  1. Moda in 2022 - Culori țipătoare și texturi excentrice

  2. Stilul Raver revine și el în top pentru moda anului 2022

  3. Moda 2022 - Materiale favorite in acest an 

1. Moda in 2022 - Culori țipătoare și texturi excentrice

În 2022 sunt la modă culorile. Dacă în alți ani era la modă să porți culori neutre, iată că anul acesta culorile care atrag atenția precum verde smarald, roz, albastru, galben, precum și culorile neon sunt în centrul atenției caselor de modă. Texturile, de altfel, sunt foarte importante în alegerea garderobei de anul acesta. Astfel, ies la suprafață hainele cu țesături sclipitoare, paietele, hainele din piele și modelele mulate. 

fusta mini verde

Fustele midi revin în forță în 2022, din câte se pare. Atât fustele midi mulate, cât și cele largi, cu talie înaltă vor fi la ordinea zilei în acest an. De asemenea, sacourile sunt la mare căutare. Se poartă sacourile de tip bărbătesc, dar și cele ajustate pe corp, la care se adaugă o piesă esențială, și anume curelele din lanțuri. 

fusta mulata corp, fusta verde

fusta galbena, geanta galbena

Pentru zilele mai friguroase, se recomandă purtarea unor paltoane mari, supradimensionate, lungi, în culori precum negru, alb, bej, combinate fie cu blugi, fie cu fuste sau rochii midi. 

palton supradimensionat

În același timp, drept accesoriu de bază se vor purta gențile din piele în culori care să atragă atenția. În anul 2022, nu mai sunt la modă gențile simple, în culori neutre, precum negru sau maroniu, ci vor ieși la iveală gențile texturate, din piele, în culori precum galben, portocaliu, verde, roșu sau albastru. 

Astfel, în această perioadă este momentul să porți ținute mai extravagante și culori de care, poate că te temeai că vor atrage prea mult atenția. Este momentul lor acum! 

Pentru femeile mai îndrăznețe, care vor să se simtă atractive și senzuale, anul acesta este un bun prilej de a purta fustele mini din materiale precum catifeaua, pielea sau mătasea, deoarece sunt readuse în centrul atenției. Acestea se pot purta, de altfel, cu piese vestimentare precum cămăși supradimensionate, care sunt și ele în moda actuală.

2. Stilul Raver revine și el în top pentru moda anului 2022

Totodată, o altă piesă vestimentară care va atrage foarte mult atenția anul acesta este geaca din denim decorată sau desenată, brodată ori pictată, care face parte dintr-un stil denumit Raver. Acest tip de geacă se poate asorta cu blugi din denim cu imprimeuri și cu o pălărie de tip găleată, care a luat amploare în rândul pasionaților de modă încă din anul 2021 și continuă să se mențină în topul preferințelor drept accesoriu esențial. 

În același timp, pălăriile de tip găleată pot fi purtate în mai multe combinații stilistice foarte frumoase precum cele formate din rochii înflorate și adidași, sau salopete mulate și geci din materiale de tip nailon. 

3. Moda 2022 - Materiale preferate în acest an

În tendințele modei 2022 revine în forță și purtatul pantalonilor cu talie joasă, din denim sau din piele, indiferent că este piele naturală sau nu. Aceștia se vor asorta foarte bine cu pălăriile de tip găleată, cu gecile din denim supradimensionate, cu gecile din nailon și pot avea drept accesorii esențiale gențile din piele în culori care mai de care mai trăznite sau curele realizate din lanțuri. 

Dacă te întrebai ce tip de pantofi ar trebui să porți în anul 2022, iată că pantofii din piele constituie răspunsul mult așteptat!

Indiferent că sunt pantofi cu toc, ghete, saboți, botine din piele, mocasini,  sandale, ori pantofi cu talpă joasă, este la modă să porți pantofi din piele. Totodată, acest tip de pantofi constituie o investiție pe termen lung, deoarece pielea naturală are o rezistență îndelungată și este mult mai calitativă decât imitațiile. Astfel, este de preferat să alegi tipuri de încălțăminte potrivite stilului tău, neapărat pe măsura piciorului tău și din materiale de calitate superioară. Pentru a găsi pantofi din piele naturală de calitate superioară la prețuri bune, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul ePieleNaturală.ro, de unde poți alege modelul tău preferat dintr-o listă variată de produse. 

Pielea ecologică, deși este mult mai ieftină în cazul pantofilor, poate fi o problemă atunci când îi porți, deoarece nu lasă piciorul să respire și provoacă mirosuri neplăcute în timp, fapt care nu este deloc de dorit pentru o femeie care se respectă. De aceea, este mult mai potrivit pe termen lung să investești în încălțăminte de calitate, care să facă față testului anilor și pe care să o porți cu drag de fiecare dată când se ivește ocazia de a crea o ținută fashion. 

În categoria de haine la modă pentru femei în 2022 intră și topurile de tip sutien, fabricate din materiale precum cașmir sau bumbac, ori cele croșetate. Totodată, acestea pot face parte din ținute atractive dacă sunt combinate în mod corect. 

Un truc de stil pe care îl poți realiza este purtarea acestor topuri strâmte cu blugi din denim sau chiar și cu pantaloni din piele ori, dacă ești genul de femeie îndrăzneață care vrea să atragă toate privirile în jurul său, le poți purta cu fuste mini din materiale precum catifeaua sau pielea naturală. Drept încălțăminte poți purta diferite modele de pantofi din piele care se vor asorta de minune cu ținuta ta, iar ca accesorii poți purta pălării de tip găleată și genți în diferite culori.

Moda 2022 este una care creează o arie largă de manifestare și permite realizarea multor ținute cu puține piese vestimentare. Astfel, dacă ești genul de femeie pasionată de modă și vrei să fii mereu la curent cu tendințele din industria fashion, tot ce ai de făcut este să îți alegi câteva piese vestimentare care să se potrivească tipului tău de siluetă, să fie alese în mărimea pe care o porți de obicei, să aibă culori care să se potrivească subtonului pielii tale, iar mai apoi poți combina piesele vestimentarea între ele. 

În acest mod poți crea ținute la modă care să ți se potrivească din doar câteva piese.  Nu ai nevoie de multe haine ca să fii la modă. Ai nevoie doar de hainele potrivite în combinațiile potrivite și de câteva accesorii mereu la îndemână. 

Nu mai este atât de dificil precum era acum câțiva ani să fii la modă, dacă știi ce ți se potrivește și cum trebuie să asortezi texturile și culorile astfel încât ținuta rezultată să te caracterizeze și să iasă în evidență într-un mod plăcut, care atrage cu sine o multitudine de complimente. 

Tu ce combinații de culori și de texturi vei purta anul acesta? 

Sursa foto: Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele