Main post picture

Moda incaltaminte: ce incaltaminte alegem in 2021

Main post picture

Cu siguranta in perioada urmatoare iti vei dori sa iesi mai mult, sa petreci cat mai mult timp in afara celor 4 pereti care te-au inconjurat timp de mai bine de un an si sa „iesi” din papucii de casa. In acest context poti simti nevoia sa te pui la curent cu trendurile si sa dai un refresh tinutelor.

Cu toate acestea, nu trebuie sa tii cont nu doar de modelele de incaltaminte la moda, ci sa iei in calcul si personalitatea proprie si conformatia corpului, pentru a pasi confortabil si in siguranta. Acest lucru poate parea dificil, insa din fericire, tendintele la incaltaminte in 2021 cuprind o mare diversitate a modelelor. 

Pentru un plus de ajutor, vei gasi mai jos multe sfaturi si idei urmate de poze, pentru a-ti putea alege o pereche de incaltaminte in care sa te simti fara disconfort in pas cu moda.

Cuprins:

  1. Tendinte incaltaminte pentru sezonul cald

  2. Incaltaminte la moda in sezonul rece

  3. Tendinte incaltaminte: Ce culori si ce materiale se poarta in 2021

1. Tendinte incaltaminte pentru sezonul cald

2021 este un an prietenos cu cei care prefera incaltamintea confortabila, fara toc sau cu un toc mic. In 2021 se pune accent pe incaltamintea comoda, astfel incat tocurile inalte pot fi date uitarii. 

Una dintre recomandari este incaltamintea de tip slip on: balerini si mocasini. Ca sa ai o pereche de incaltaminte la moda, poti alege o pereche de balerini intr-o culoare inedita, care sa-ti scoata in evidenta personalitatea.

Pantofii cu toc mic (kitten heels) sunt in voga in 2021. Daca adaugi si unele accesorii deosebite, catarame metalice de exemplu, vei iesi fara indoiala din anonimat. Ca si in cazul balerinilor, poti alege pantofi cu toc mic intr-o culoare deosebita. 

Cele care nu vor sa renunte la tocuri si vor sa poarte incaltaminte la moda, pot opta in 2021 pentru pantofii cu barete. Daca o tinuta va fi accesorizata cu o pereche de pantofi cu barete deosebite, vei fi cu siguranta printre cele mai bine imbracate indiferent de ocazie. Un alt tip de incaltaminte la moda care adauga inaltime siluetei sunt espadrilele cu platforma. Cu aceste modele nu este nevoie sa sacrifici aspectul pentru confort. 

Totodata, anul acesta se poarta baretele care imbraca degetele intr-un mod inovator si placut ochiului. Sandalele cu barete si talpa joasa sunt asadar o alegere potrivita, care ajuta in acelasi timp si la atingerea unui nivel maxim de confort pe timp de vara.

Pentru un plus de confort poti opta pentru papuci (saboti), care sunt un must-have in vara lui 2021. Acestia sunt foarte versatili, usor de integrat in orice tinuta si ofera un confort sporit. Daca alegi un model de calitate, precum cei de pe ePielenaturala.ro, te vei putea bucura de ei chiar si vara viitoare. 

2. Incaltaminte la moda in sezonul rece

Pentru zilele mai reci, designerii recomanda pantofi cu sireturi si ghete, preferabil din piele. Nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta nici bocancii de piele. De asemenea, pantofii Oxford si cei cu talpi masive au fost foarte prezenti pe podiumuri, fiind si ele modele de incaltaminte la moda in 2021.

In general, anul 2021 este sinonim cu „casual”. Tendintele pentru incaltaminte se aliniaza acestui concept, astfel incat o tinuta relaxata poate fi accesorizata cu pantofi casual, unul dintre modelele ce face parte din cea mai la moda incaltaminte. 

3. Tendinte incaltaminte: Ce culori si ce materiale se poarta in 2021

Dupa ce se stabilesc modelele potrivite in functie de tinuta si se face o analiza a tendintelor, poti alege perechea de incaltaminte la moda care se va potrivi stilului si personalitatii fiecaruia. Pe langa clasicele tonuri neutre sau cele inchise, in acest an sunt la moda nuantele ce amintesc de natura, precum albastrul deschis si verdele-olive si cele aprinse, colorate, precum rozul, portocaliul sau rosul.

Materialul preferat al anului este pielea. Pe langa faptul ca incaltamintea din piele naturala este de cele mai multe ori cea mai calitativa, este si comoda. Durabilitatea unei perechi de pantofi sport din piele naturala, spre exemplu, este mult superioara oricarui alt material.


Intrebarea „Cu ce sa ma incalt?” vine in completarea vesnicului „Cu ce ma imbrac?”. Pentru a doua intrebare raspunsul este de putine ori usor, insa prima dilema isi gaseste rezolvarea rapid. 

Surse foto: Pixabay.com, Unsplash.com, Shutterstock.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele