Main post picture

ROCHIE CU GHETE - Cand poti purta o astfel de tinuta moderna?

Main post picture

Te incanta ideea de a purta o rochie cu cea mai frumoasa si buna pereche de ghete pe care o detii? Trebuie sa stii ca aceasta combinatie vestimentara este una extrem de reusita, foarte apreciata de catre marii designeri si foarte purtata de catre reprezentatele sexului feminin care vor sa iasa din tipare. 

Astfel, daca vrei sa porti adesea rochii cu ghete, citeste articolul in continuare si afla cand este potrivita o astfel de combinatie stilistica. 

CUPRINS

  1. Rochie cu ghete - Cand poate fi purtata aceasta combinatie vestimentara?

  2. Rochie cu ghete - Rochii care merg cu ghete

  3. Rochie cu ghete - Poze pentru inspiratia zilnica

1. Rochie cu ghete - Cand poate fi purtata aceasta combinatie vestimentara? 

Daca te gandesti sa porti o rochita cu ghete, trebuie sa afli daca aceasta este potrivita locului in care te pregatesti sa mergi. De aceea, intai de toate, trebuie sa afli cand poti purta fara griji o rochie cu ghete, astfel incat sa nu fii judecata si criticata din punct de vedere stilistic. 

  • Festivaluri

Daca te pregatesti sa mergi la un festival de muzica electronica sau rock, atunci cu siguranta poti purta fara retineri o rochie cu ghete. Este de preferat ca rochita sa fie vaporoasa, bufanta, in clos, iar ghetele sa fie inalte, cu sireturi. 

Nu uita ca la o astfel de vestimentatie, luata in considerare pentru un festival, trebuie sa adaugi si cateva accesorii nonsofiste, precum sunt bratarile cu pene sau cerceiii foarte colorati si lungi. 

  • Birou

Daca locul de munca nu iti impune tinute clasice,office, atunci poti purta fara griji rochii cu ghete din piele naturala. Ai grija ca rochiile sa fie midi, astfel incat sa nu fii indecenta la locul de munca si alege ghete negre, care sa nu te scoata foarte mult in evidenta. 

De asemenea, o astfel de rochie poate fi purtata cu lejeritate si cu o pereche de botine de tip cowboy, insa totul depinde de preferinte si de starea de spirit. 

  • Terasa

Daca te pregatesti sa iesi cu prietenele in oras pentru a bea cafeaua din weekend, atunci poti imbraca o rochie inflorata cu cea mai frumoasa pereche de ghete pe care o detii sau cu o pereche de balerini. In cazul in care vremea este in tranzitie si destul de racoroasa este de preferat sa optezi pentru ghete. 

  • La intalnire

Nimic nu se compara cu frumusetea unei intalniri romantice. Poarta o rochie mulata care sa iti puna in evidenta formele corpului si alege sa incalti o pereche de ghete sau de botine chic. 

Este foarte important sa te simti cat mai comod in hainele pe care le porti, astfel incat sa fii cat mai naturala la intalnire. O tinuta inconfortabila te poate face sa pari stanjenita, grabita sau stresata, lucruri care nu sunt de dorit. 

2. Rochie cu ghete - Rochii care merg cu ghete

In cazul in care te gandesti ce rochita din garderoba sa imbraci cu o pereche de ghete, trebuie sa stii ca exista mai multe modele dintre care poti alege. 

Acestea sunt:

  • Rochie mulata

Daca vrei sa porti o rochie mulata pentru a-ti pune in evidenta cat mai bine formele corpului, atunci trebuie sa stii ca ai nevoie de o pereche de ghete cu talpa groasa si de o geaca de tip biker. In acest fel, obtii un look usor rock, foarte apreciat si indragit de catre femeile moderne. 

  • Rochie inflorata

Daca detii o rochie vaporoasa inflorata, atunci nu te sfii sa o porti cu cele mai frumoase ghete din piele naturala pe care abia le-ai cumparat. O astfel de combinatie vestimentara este ideala pentru serviciu sau pentru zilele lejere de weekend in care te plimbi in oras. 

  • Rochie midi

In cazul in care adori rochiile midi si ai un model din satin, atunci poart-o cu un tricou sau cu o maleta si o pereche de ghete intr-o nuanta indrazneata. Acest tip de look este perfect atat pentru serviciu, cat si pentru intalnirile romantice. 

  • Rochie lunga de seara

La festivaluri poti sa te imbraci in mod atipic. Astfel, poti imbraca o rochie de seara sau o rochie lunga din matase pe care sa o porti cu ghete. Un astfel de look este extrem de ravnit si te poate scoate in evidenta fara prea mare efort. 

3. Rochie cu ghete - Poze pentru inspiratia zilnica

Daca iti doresti sa imbraci adesea rochite cu ghete, inspira-te din fotografiile de mai jos. 

In cele din urma, tine cont de toate informatiile de mai sus si imbraca-te cat mai cool posibil. 

Sursa foto: Pinterest.com, Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele