Main post picture

TINUTA CU BOCANCI - Cele mai frumoase idei de tinute pentru sezonul cald si rece

Main post picture

Bocancii sau ghetele, cum mai este numit acest model de incaltaminte, reprezinta un model ideal pentru vremea rece, de toamna-iarna. Cu toate acestea, exista o multime de vestimentatii cool si moderne in care ghetele pot fi incluse si in vestimentatiile de primavara-vara. 

De exemplu, in marea majoritate a cazurilor, in cadrul festivalurilor de muzica moderna ori electronica sunt luate in considerare ghetele de catre majoritatea femeilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest tip de incaltaminte reuseste sa completeze cu succes tinutele chic, casual. 

CUPRINS

  1. Tinuta cu bocanci - Cele mai bune idei de vestimentatii pentru sezonul cald

  2. Tinute de iarna cu bocanci - Cele mai chic tinute pentru sezonul rece

  3. Tinuta asortata cu bocanci - Imagini cu cele mai reusite outfituri

1. Tinuta cu bocanci - Cele mai bune idei de vestimentatii pentru sezonul cald

Daca te gandesti sa integrezi bocancii caldurosi in tinutele de primavara - vara, atunci trebuie sa stii ca ai ajuns in locul potrivit. Mai jos gasesti o multime de variante in care poti purta bocanci pentru a realiza cele mai frumoase tinute pentru sezonul cald. 

Daca nu stii cum poti integra acest tip de incaltaminte in vestimentatiile specifice sezonului cald, citeste si priveste cu atentie tinutele de mai jos si inspira-te cu toata increderea. Toate vestimentatiile prezentate sunt extrem de apreciate la nivel global, fiind luate in considerare in orice colt al lumii. 

  • Rochie mini, sacou din piele si bocanci

Daca te pregatesti sa iesi in oras alaturi de cele mai bune prietene sau sa mergi la film impreuna cu iubitul, atunci poti alege sa imbraci o rochie mini neagra, peste care sa tragi un sacou din piele foarte chic. Incaltamintea poate fi reprezentata de o pereche de bocanci cu talpa joasa sau de o pereche de botine cu toc gros. Totul tine de preferinte si de starea ta de spirit. 

Accesorizeaza cu o borseta din piele naturala si cu o pereche de ochelari de soare retro, da-te cu ruj rosu si prinde parul intr-un coc strans. 

tinuta cu bocanci piele

  • Maleta pe gat, pantaloni scurti din piele, sacou si bocanci

In cazul in care ai fost invitata la ziua de nastere a unei prietene, iar petrecerea se desfasoara acasa la amica ta, poti imbraca o maleta cu guler inalt si o pereche de pantaloni scurti din piele. Pe deasupra poti lua in considerare un sacou oversize cu carouri si incalta o pereche de ghete chic. Accesorizeaza cu o geanta casual de umar si o pereche de ochelari de soare.

Este un outfit perfect de primavara, cand temperaturile se afla in crestere. 

tinuta cu bocanci  pantaloni piele

  • Maiou, fusta midi si bocanci

In cazul in care iti doresti sa epatezi, sa iesi in evidenta cu un outfit diferit, incearca sa porti un maiou scurt impreuna cu o fusta animal print midi, cu slit pe un picior si o pereche de bocanci impunatori.

Accesorizeaza cu un rucsac din piele cu tinte, o pereche de ochelari de soare si o palarie cu boruri largi. Parul poti sa-l lasi lejer pe spate sau poti sa realizezi cateva bucle extrem de frumoase. 

 tinuta cu bocanci  fusta inflorata

  • Rochie mini mulata si bocanci

Ce spui de un outfit realizat dintr-o rochie mini cu imprimeu floral si foarte mulata pe care sa o porti impreuna cu cei mai frumosi bocanci pe care ii detii? Acest tip de look este extrem de apreciat de ravnit, deoarece scoate la iveala personalitatea puternica si firea nonconformista. 

Acest tip de vestimentatie poate fi accesorizata cu o geanta casual, de umar si o pereche de ochelari de soare cat eye. 

tinuta cu bocanci  rochie mini

  • Maiou, pantaloni boyfriend rupti si bocanci

Este primavara si vrei sa faci o plimbare scurta prin parc? Atunci ia pe tine un maiou chic, cu un imprimeu abstract, trage pe tine o pereche de blugi boyfriend rupti in genunchi si incalta o pereche de bocanci cu talpa grosa. Nu uita sa iei la tine si o geaca scurta din piele, in caz ca vremea se inrautateste. 

Completeaza vestimentatia cu o borseta colorata si o sapca care sa te fereasca de razele puternice ale soarelui si de ridurile din zona fruntii. 

tinuta cu bocanci  blugi boyfriend

  • Camasa vaporoasa, pantaloni scurti si bocanci

Vrei sa pleci repede in cautarea celui mai frumos cadou pentru prietena ta cea mai buna? Atunci ia pe tine o camasa vaporoasa, moderna si lejere, impreuna cu o pereche de pantaloni scurti foarte comozi si o pereche de bocanci cu care sa faci furori. 

Este un outfit extrem de interesant, care nu poate fi trecut cu vederea, mai ales daca accesorizezi si cu o borseta pe care sa o legi in talie. Adauga cateva coliere rafinate la gat si cateva inele pe degete. Arati uimitor!

tinuta cu bocanci  blugi scurti

  • Rochie mini, cardigan si bocanci

Vremea este frumoasa, insa nu suficient de calduroasa, pentru a te imbraca foarte subtire? Atunci ia in vedere o rochie mulata mini alba pe care sa o porti impreuna cu un cardigan lung, oversize, tricotat. Alege ca cardiganul sa fie intr-o nuanta deosebita precum este roz, rosu, turcuaz, portocaliu sau lila. Adauga o pereche de bocanci cu talpa groasa, un colier impunator la gat si un ceas de calitate. 

Parul poti sa-l prinzi intr-o coada lejera de cal sau poti sa-l asezi cu ajutorul unei bentite cu perle. 

tinuta cu bocanci  cardigan animal print

  • Top, pantaloni cargo si bocanci

Iesi seara impreuna cu fetele la o terasa in centrul orasului si nu stii cum sa te imbraci ca sa te simti bine si sa arati extraordinar? Uita-te in garderoba, alege un top sau o bustiera simpla, trage pe tine o pereche de pantaloni cargo kaki sau crem si incalta o pereche de bocanci chic. 

Accesorizeaza cu o camasa cu carouri prinsa in talie pe care sa o iei pe tine in cazul in care vantul incepe sa bata. 

tinuta cu bocanci  pantaloni cargo

  • Tricou oversize si bocanci

Nimic nu este mai placut decat un outfit simplu, dar extrem de lejer si de confortabil! Daca adori sa te simti comod in hainele pe care le porti, incearca sa iei pe tine un tricou oversize, poate chiar din garderoba iubitului. Incalta o pereche de bocanci cool, eventual intr-o nuanta de rosu, galben sau verde si paseste cu toate increderea in afara casei. Este recomandat ca parul sa-l prinzi in doua codite impletite si sa te machiezi cat mai natural. 

Aceasta tinuta de dama cu bocanci este foarte purtata si luata in considerare de o categorie mare de femei. 

tinuta cu bocanci  tricou oversize

  • Rochie vaporoasa si bocanci

Iti doresti mult de tot sa porti o tinuta casual cu bocanci? Atunci alege o rochie vaporoasa din dulap cu un imprimeu extrem de dragut pe care sa o porti impreuna cu o pereche cool de bocanci. Aceasta tinuta este ideala pentru timpul liber si pentru zilele de primavara in care vrei sa arati minunat. 

Este un outfit cu care poti pleca intr-o calatorie scurta, de o zi, impreuna cu partenerul de viata. 

tinuta cu bocanci rochie animal print

  • Camasa oversize, pulover si bocanci

Daca iti plac camasile oversize, nu rata ocazia de a purta o astfel de piesa vestimentara pe parcursul primaverii. Alege din dulap o astfel de haina si poart-o impreuna cu perechea favorita de bocanci sau de botine. In jurul gatului, pe umeri, asaza un pulover tricotat pe care sa-l iei pe tine in cazul in care vremea se raceste brusc. 

Aceasta este o tinuta care trebuie sa fie accesorizata ca la carte. Astfel, completeaza vestimentatia cu un rucsac chic, o bentita stralucitoare si o pereche de sosete inalte cu dantela la margini. 

tinuta cu bocanci  camasa oversize

2. Tinute de iarna cu bocanci - Cele mai chic tinute pentru sezonul rece

In mod normal bocancii se poarta toamna si iarna. Astfel, daca iubesti acest tip de incaltari vrei sa integrezi bocancii in toate tinutele tale pentru sezonul rece, urmareste cu atentie vestimentatiile de mai jos. Cu siguranta gasesti cateva idei de outfituri care sa ti se potriveasca perfect si pe care abia sa astepti sa le porti. 

  • Maleta, pantaloni tip tigareta si bocanci

Lucrezi la birou, insa nu ai nevoie neaparat de o tinuta office? Atunci poti purta cu zambetul pe buze o maleta pe gat, o pereche de pantaloni tip tigareta si o pereche de bocanci. Daca vremea este extrem de racoroasa, poti trage pe deasupra bluzei un sacou din stofa, cambrat. 

Aceasta este o tinuta eleganta cu bocanci pe care este necesar sa o iei in considerare pe parcursul saptamanii, cand mergi la serviciu. Aceasta tinuta de iarna cu bocanci este versatila si foarte moderna, asa ca merita sa o incerci. 

tinuta cu bocanci neagra

  • Pulover, trench, blugi skinny si bocanci

S-a terminat programul de lucru si iti doresti sa mergi in mall in cautarea unor noi haine? Atunci ia pe tine un pulover subtire cu dungi, o pereche de blugi skinny negri si o pereche de bocanci negri. Trage pe deasupra un trench maro din piele intoarsa, care sa reprezinte cireasa de pe tort a outfitului. 

Cu un astfel de outfit nu poti fi trecuta cu vederea, asa ca este foarte important sa-l iei in vedere, mai ales daca iti place sa fii in centrul atentiei. 

tinuta cu bocanci palton maro

  • Trening, palton si bocanci

Iti plac tinutele casual? Atunci poarta un trening negru din catifea, impreuna cu un palton midi maro si o pereche de bocanci in acelasi ton cu treningul. Bocancii pot fi inlocuiti cu succes cu o pereche de pantofi sport, mai ales daca urmeaza sa mergi la sala. 

Este un outfit extrem de lejer si cool, purtat de catre marea majoritate a tinerelor. 

tinuta cu bocanci trening

  • Rochie tricotata, sacou oversize, jambiere si bocanci

Prietenele te-au invitat sa mergeti impreuna la cea mai frumoasa cafenea din oras? Atunci trage pe tine o rochie tricotata, trage pana la genunchi o pereche de jambriere si poarta o pereche de bocanci moderni. Pe deasupra poti imbraca un sacou oversize simplu, daca vremea este prietenoasa sau poti lua in considerare un cojoc scurt daca ninge si este frig. 

Parul poate fi lasat lejer pe spate, mai ales daca adaugi o basca din piele. Adauga un rucsac din piele naturala si cateva bratari pe o singura mana. 

tinuta cu bocanci sacou

  • Camasa, pantaloni cu animal print, bocanci si cojoc

Iti place sa iesi in evidenta in fiecare zi din viata ta? Atunci poarta o pereche de pantaloni animal print impreuna cu o camasa neagra, simpla si o pereche de bocanci chic. Pe deasupra camasii poarta un cojoc negru extrem de calduros si accesorizeaza cu o basca neagra chic. 

Nu uita sa te machiezi cat mai finut si sa zambesti pe tot parcursul zilei!

tinuta cu bocanci pantaloni animal print

  • Camasa alba clasica, vesta tricotata, blugi si bocanci

Mergi sa-ti iei copilul de la  gradinita pe timp de toamna si nu stii cum sa te imbraci cool si rapid? Ia in considerare o camasa alba simpla, peste care sa tragi o vesta tricotata portocalie, roz sau verde, imbraca o pereche de blugi simpli si o pereche de bocanci. 

Ai vazut ce repede poti realiza un outfit de milioane? Aceasta este o tinuta foarte rapida si sigura, cu care reusesti sa cuceresti priviriele tuturor parintilor prezenti la gradinita. 

tinuta cu bocanci camasa si vesta

  • Pulover scurt, pantaloni din piele, palton si bocanci

Ce spui daca iei pe tine un pulover scurt crem, o pereche de pantaloni negri din piele si un palton crem oversize? In ceea ce priveste incaltamintea poti opta atat pentru o pereche de bocanci negri cu talpa joasa, cat si pentru o pereche de cizme crem cu toc inalt. 

Este o tinuta asortata cu bocanci, cu care poti face furori in doar cateva secunde. Ai grija sa iti asezi cat mai frumos parul si sa adaugi o pereche de ochelari de soare, pentru a obtine un plus de farmec si de mister. 

tinuta cu bocanci palton crem

3. Tinuta asortata cu bocanci - Imagini cu cele mai reusite outfituri

Daca nu ti-a placut sau nu ti-a starnit interesul nicio vestimentatie de mai sus, urmareste cu atentie tinutele de mai jos si inspira-te din ele cu toata increderea. Daca gasesti o vestimentatie care sa ti se potriveasca perfect, ia-o in vedere si personalizeaz-o dupa bunul plac si dupa preferinte. 

tinuta cu bocanci pantaloni piele

tinuta cu bocanci palton carouri

tinuta cu bocanci outift simplu

tinuta cu bocanci tinuta uni

tinuta cu bocanci fusta cu slit

tinuta cu bocanci geaca piele

tinuta cu bocanci complet negru

tinuta cu bocanci hanorac

tinuta cu bocanci top

tinuta cu bocanci tinuta vara

tinuta cu bocanci pantaloni scurti piele

tinuta cu bocanci rochie mini

tinuta cu bocanci fusta carouri

tinuta cu bocanci rochie midi

tinuta cu bocanci denim

tinuta cu bocanci sacou oversize

tinuta cu bocanci fusta vaporoasa

tinuta cu bocanci fusta satin

tinuta cu bocanci cojoc maro

tinuta cu bocanci palton crem

tinuta cu bocanci toamna

tinuta cu bocanci pulover lung

tinuta cu bocanci rochie tricotata

tinuta cu bocanci rochie maxi

tinuta cu bocanci maro

tinuta cu bocanci rochie alba

tinuta cu bocanci rochie colorata

tinuta cu bocanci rochie si sacou

tinuta cu bocanci pulover alb

In cele din urma, tine cont de toate informatiile de mai sus, astfel incat sa te imbraci cat mai bine in fiecare zi din viata ta! Este esential sa te imbraci asa cum simti, pentru a avea o stare excelenta de spirit!

Sursa foto: Pinterest.com, Pexels.com.

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele