Main post picture

Tinute cu botine - cum sa alegi outfitul perfect si sa arati fabulos in orice moment al zilei

Main post picture

Tinutele cu botine se numara printre preferatele femeilor din intreaga lume, mai ales ca sunt comode, dar, in acelasi timp, sic si de efect. In plus, daca botinele au toc, deja outfitul poate deveni elegant si sexy, feminin si atragator, fiind pe placul a numeroase femei. 

Daca si tu iti doresti sa arati senzational, fara sa faci prea mult efort, dar si sa te bucuri de lejeritate in miscari, o tinuta cu botine poate fi perfecta pentru tine. 

In materialul urmator vei gasi tot felul de idei despre tinutele cu botine, dar si cum poti arata senzational intr-un timp foarte scurt si fara prea mult efort. In plus, vei invata si ce piese nu trebuie sa iti lipseasca a din garderoba pentru a putea sa iti creezi tot felul de tinute absolut fabuloase! 

Cuprins: 

  1. Tinute cu botine sau cum sa arati fabulos fara prea mult efort 

  2. Tinutele cu botine, un must have al sezonului rece 

  3. Cum sa accesorizezi o tinuta cu botine cu toc?

  4. Idei de tinute cu botine - cum sa creezi outfituri superbe intr-un timp foarte scurt?

  5. Ce piese trebuie sa ai in garderoba pentru a putea crea tinute cu botine spectaculoase? 

1. Tinute cu botine sau cum sa arati fabulos fara prea mult efort

Tinutele cu botine pot fi extrem de versatile, mai ales daca stii exact ce piese vestimentare sa combini pentru a crea outfituri care te pot scoate din anonimat in orice moment al zilei. In plus, atunci cand te incalti cu o astfel de incaltaminte, poti transforma orice tinuta intr-una eleganta sau intr-una deosebita, care te poate scoate in evidenta oricand. 

Botinele pot fi combinate cu succes cu numeroase piese vestimentare, fiecare putand fi o alegere speciala, pentru un moment deosebit. 

De exemplu, poti incerca sa porti o pereche de botine cu toc, o fusta de culoare galbena ( cu imprimeu in carouri sau in dungi) si un pulover verde. Daca esti o fire mai indrazneata, poti adauga acestei tinute o pereche de ciorapi verzi, margele in aceeasi nuanta si o caciula tricotata galbena. Pentru un efect de wow, poti adauga sosete de tip jambiere tricotate si o geanta de tip rucsac.

Daca iti plac tinutele mai comode, poti combina o pereche de botine fara toc, cu o fusta midi plisata, un pulover larg colorat si un pardesiu pana la genunghi. Poti adauga o esarfa de casmir in aceeasi nuanta cu fusta si o geanta supradimensionata. Iar daca iti plac bijuteriile, poti adauga la aceasta tinuta mai multe bratari de margele colorate si chiar un pandantiv de argint.  

O tinuta cu botine de piele poate fi gata in numai cateva minute, mai ales daca alegi cateva piese superbe, dar care nu au nevoie de prea multa atentie. Astfel, poti combina o pereche de jeansi skinny, cu botine de piele, un pulover colorat de casmir, o esarfa supradimensionata si o jacheta de fas termo. In numai cateva minute, ai obtinut o tinuta wow, comoda si calduroasa. Iar, daca temperatura este foarte scazuta, poti completa tinuta cu o pereche de manusi si o caciula calduroasa. 

2. Tinutele cu botine, un must have al sezonului rece

Sezonul rece este putin mai dificil din punct de vedere vestimentar, comparativ cu cel cald, insa, cu toate acestea, atunci cand stii cum sa combini tot felul de piese vestimentare, rezultatul poate fi unul spectaculos. 

Tinutele cu botine sunt un must have al sezonului rece, cu ajutorul acestora poti crea tot felul de tinute, de la unele smart-casual, pana la unele elegante si pline de rafinament. 

Astfel, daca trebuie sa iesi la plimbare intr-o zi de iarna cu zapada si cu temperaturi scazute, poti alege o rochie de lana lunga sau midi (care va fi comoda si calduroasa), o pereche de botine fara toc, captusite (pentru ca piciorul sa nu sufere de frig), o jacheta lunga de fas, un fular colorat, manusi si o caciula calduroasa. 

Insa, daca vrei sa te duci la mall sau la birou, poti opta pentru o tinuta formata din pantaloni de stofa (poti incerca unii cu imprimeu englezesc), o camasa (cu un imprimeu asortat pantalonilor) sau un pulover subtire din casmir, intr-o singura culoare, botine (cu toc sau fara toc, tu decizi in functie de cat de comod vrei sa te simti), un pardesiu de culoare crem, o esarfa colorata si o bereta in stil frantuzesc. 

3. Cum sa accesorizezi o tinuta cu botine cu toc?

Tinutele cu botine se numara printre cele preferate de o multime de femei, mai ales ca acestea se pot accesoriza si asorta foarte usor. In plus, sunt extrem de versatile si pot fi compuse dintr-o gama variata de piese vestimentare. 

Iata ce piese vestimentare poti combina intr-o tinuta cu botine:

  • pulovere, bluze

  • camasi, body-uri

  • jeans, pantaloni de stofa

  • fuste clos midi

  • fuste plisate lungi sau midi

  • fuste de tul

  • rochii vaporoase, rochii de lana

  • jachete de fas

  • paltoane, pardesiuri

  • veste de blana artificiala

  • fuste scurte din stofa 

  • esarfe de casmir, fulare

  • pantaloni scurti

Astfel, intr-o tinuta cu botine, poti combina tot felul de piese vestimentare, trebuie doar sa iti lasi libera imaginatia pentru a putea sa creezi tot felul de combinatii spectaculoase, care sa fie apreciate de toata lumea. 

In plus, poti apela la cateva trucuri folosite de designerii de top, care combina texturi complet diferite, (de exemplu o rochie de matase vaporoasa cu o jacheta de lana sau o pereche de pantaloni scurti de jeans cu un pulover colorat), acestea vor arata senzational si vor crea o combinatie unica, deloc banala, care va intoarce toate privirile. 

Incaltamintea este extrem de importanta intr-o tinuta, iar botinele sunt perfecte aproape pentru orice ocazie. Poti opta pentru unele cu toc, unele din lac sau piele colorata, botine decupate sau captusite (care merg perfect in zilele reci) sau chiar unele cu aplicatii sau strasuri, orice consideri ca iti place si poti combina cu hainele pe care le iubesti, trebuie sa incerci. 

In plus, tinutele cu botine pot fi accesorizate in mai multe moduri, totul depinde doar de tine, de dispozitia pe care o ai sau de felul in care doresti sa te imbraci intr-o zi.

Iata ce accesorii poti combina cu succes atunci cand porti botine:

  • Fularele si esarfele (lana, matase, casmir, orice material crezi ca se potriveste unei tinute si iti place) - Acestea sunt extrem de versatile si se potrivesc cu tot felul de tinute. In plus, arata fabulos in tot felul de combinatii si te pot feri si de frig. Iar daca iti doresti sa porti mereu tinute spectaculoase, sfatul designerilor de top este sa ai mai multe esarfe si fulare in dressing, de diferite culori si modele, pentru a le putea  combina in feluri deosebite.

  • Gentile de tip rucsac, cele supradimensionate sau chiar cele mici, atunci cand iti doresti sa te imbraci mai elegant. Atunci cand iti doresti sa asortezi o tinuta cu botine cu geanta potrivita, trebuie sa tii cont de felul in care sunt botinele, daca au toc, daca sunt elegante sau casual, iar in functie de acestea, poti decide ce fel de poseta sa asortezi. Iar daca iti doresti sa ai mereu tinute impecabile, originale, poti incerca sa achizitionezi mai multe modele si culori de genti, pentru a te putea juca cu acestea, atunci cand iti creezi un outfit. 

  • Bentitele, accesoriile de par - Chiar daca nu toata lumea le adora, accesorile pentru par sunt un must-have al tinutelor cu botine, mai ales ca acestea sunt extrem de versatile si te poti juca cu texturi si culori, exact asa cum iti doresti. In plus, daca te imbraci casual poti purta o bentita simpla, din bumbac sau chiar o esarfa pe care sa o legi in diferite moduri, iar daca te imbraci elegant poti asorta o agrafa de par cu strasuri sau cristale sau chiar din argint. 

  • Bratarile din margele colorate, material textil sau piele sunt accesoriile perfecte atunci cand vine vorba despre tinute cu botine. Acestea pot fi asortate cu orice fel de tinuta, si arata bine chiar si atunci cand porti o pereche de jeansi, dar si cu o rochie de lana.

  • Lanturile si pandantivele de argint - Acestea pot fi purtate la orice tip de tinuta, mai ales daca asortezi modelul cu outfitul ales. De exemplu, la o rochie de lana mulata, cu o pereche de botine cu toc, poti asorta un lant mai lung cu un pandantiv supradimensionat. In schimb, la o tinuta formata dintr-o fusta midi plisata si un pulover de casmir turcoaz, poti purta un lantisor finut, cu un pandantiv elegant. 

4. Idei de tinute cu botine - cum sa creezi outfituri superbe intr-un timp foarte scurt?

Daca nu mai stii exact ce sa porti si cu ce sa iti combini botinele favorite, iata cateva idei de tinute care te vor inspira si te vor ajuta sa arati impecabil in orice moment al zilei:

  • Rochiile (de matase, de lana, chiar si de jeans) sunt o alegere inspirata pentru orice moment al zilei. Cu ajutorul unei rochii poti concepe rapid o tinuta spectaculoasa (daca o accesorizezi asa cum trebuie), care va fi gata in doar cateva minute. O pereche de botine, un palton sau chiar o jacheta din fas colorat (dar un model care sa treaca de genunchi), o esarfa sau un fular cu model si ai reusit sa creezi o tinuta wow intr-un timp foarte scurt. Iar daca adaugi si putin machiaj (un gloss sau un ruj, mascara si un foond de ten) vei arata superb! .

  • O fusta midi plisata de culoare verde (sau ce culoare iti place, este important sa fie colorata pentru a putea crea outfitul spectaculos pe care ti-l doresti) o poti combina cu o pereche de ghete de piele sau cu o pereche de botine captusite, o camasa sau un pulover, o geanta supradimensionata, o pereche de manusi pufoase, o caciula asortata cu manusile si o jacheta (din fas, stofa sau chiar din blana artificiala). Aceasta tinuta are avantajul de a avantaja o silueta androgina, dar si una cu cateva kilograme in plus, mai ales ca atunci cand porti o tinuta formata din mai multe straturi de haine, acestea pot pacali ochiul. Nu uita de ciorapi, acestia trebuie sa fie mai grosi pentru ca frigul sa nu te faca sa suferi. 

  • O salopeta din jeans sau stofa - Se imbraca rapid, este de efect, vei intoarce toate privirile oriunde te vei duce. In plus, merge perfect cu o pereche de botine sau de ghete, iar daca adaugi o jacheta de fas colorata, un fular si o caciula, plus o pereche de manusi calduroasa ai realizat un outfit superb in numai cateva minute. 

5. Ce piese trebuie sa ai in garderoba pentru a putea crea tinute cu botine spectaculoase?

Chiar daca iti doresti sa te imbraci comod, stilul nu trebuie sa iti lipseasca, astfel ca botinele sunt extrem de versatile si te pot ajuta sa creezi tinute absolut fabuloase. 

Insa, pentru a putea reusi acest lucru, ai nevoie de cateva piese vestimentare care te vor ajuta sa arati impecabil, fara prea mult efort. 

Iata de ce ai nevoie sa ai in garderoba pentru a reausi sa concepi tinute supebe:

  • Pantaloni in care sa te simti si sa arati bine. Pot fi jeansi, sweatpants, de stofa sau chiar colanti, important este sa nu te incomodeze in kiscari si sa te faca sa arati senzational. In plus, ai de ales dintr-o gama variata de modele de pantaloni, astfel ca poti gasi perechile care ti se potrivesc perfect si in care silueta ta este pusa in valoare.

  • Incaltamintea este extrem de importanta in garderoba unei femei, astfel ca ai nevoie de cateva perechi de calitate, de diferite culori pentru a putea crea tinute superbe fara prea mult efort. 

  • Rochiile - In orice sezon, o colectie de cateva rochii te poate scoate din anonimat, mai ales daca le accesorisezi cu bijuteriile si incaltamintea potrivita.

  • Pulovere - Versatile, comode, calduroase, colorate, acest obiect vestimentar arata bine in orice moment al zilei si poate fi purtat atat cu fuste, cat si cu pantaloni. 

  • Tricourile - Acestea sunt un must have in orice gaderoba, mai ales ca popt fi purtate in orice anotimp. 

Daca adori sa te imbraci comod, dar nu vrei sa renunti la stil, dupa ce ai citit articolul de mai sus vei reusi sa realizezi outfituri superbe intr-un timp foarte scurt. Iar daca iti vei lasa imaginatia libera, vei reusi sa creezi tinute deosebite, in care vei fi admirate, in orice moment al zilei. 

Sursa foto: Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele