Main post picture

Tinute cu sacou si blugi pentru femei - Sfaturi pentru a avea mereu un look spectaculos! Ce rol joaca incaltamintea in alegerea unui outfit potrivit?

Main post picture

Oricine isi doreste o tinuta armonioasa si corecta din punct de vedere stilistic, astfel ca micile sfaturi din cadrul acestui articol, te vor ajuta sa arati intotdeauna fabulos. Daca esti o persoana curajoasa, careia ii place sa iasa din tipare, asocierea blugilor cu un sacou poate fi complicata, insa este cu siguranta una care iti va da incredere in tine. Accesorizata corespunzator, o astfel de tinuta poate deveni favorita ta, fiind extrem de versatila si comoda.

Cuprins:

  1. Tinute cu sacou si blugi femei - Cum sa accesorizezi corect un outfit complex?

  2. Idei de tinute cu sacou si blugi femei pentru zilele de relaxare

2.1. Poti folosi un sacou si blugi pentru a alcatui o tinuta office?

1. Tinute cu sacou si blugi femei - Cum sa accesorizezi corect un outfit complex?

In momentul in care iti alcatuiesti o tinuta, accesorizarea joaca un rol extrem de important, intrucat aceasta incadreaza outfit-ul intr-o anumita zona stilistica. Este necesar sa folosesti atat incaltamintea potrivita, care sa vina in completarea pieselor vestimentare, cat si accesorii precum genti sau bijuterii, care sa iti ofere un look fresh si rafinat. 

accesorii 1 prima poza

In functie de anotimp sau de evenimentul la care participi, poti purta un sacou cu o pereche de blugi, care sa iti scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi, insa ai grija la accesorizare. Daca iti doresti o plimbare prin parc in sezonul cald, poti purta un sacou supradimensionat, alături de o pereche de pantofi casual si blugi scurti. Accesoriile pot fi simple, precum o pereche de ochelari de soare si un rucsac. Daca vrei sa oferi tinutei o dinamica diferita, opteaza pentru o pereche de balerini.

pantaloni scurti 1 a doua poza

adidasi sport 1 a treia poza

2. Idei de tinute cu sacou si blugi femei pentru zilele de relaxare

In zilele libere, iti doresti sa porti tinute care mai de care mai comode si mai usor de asortat, astfel ca optezi de cele mai multe ori pentru haine casual, care sa iti permita sa te distrezi si sa te relaxezi. Pentru o plimbare lejera in parc, poti purta un sacou colorat, alaturi de o pereche de blugi taiati si o pereche de tenisi. Daca iti doresti o iesire cu prietenii la o terasa, sau in mall, poti alege o pereche de pantaloni scurti din denim, alaturi de un top alb si un sacou casual, colorat. Poti alege o pereche de pantofi sport sau o pereche de sandale, alaturi de o geanta de dimensiuni mari si un lant lung cu pandantiv. Pentru seriile in care muti distractia intr-un club, poti purta un sacou elegant, alaturi de o bluza din matase si o fusta sau o pereche de blugi. Ca si accesorii, opteaza pentru o geanta tip plic, cateva bratari si inele si o pereche de pantofi cu toc mic, sau botine.

blugi 2 prima poza

sandale 2 a doua poza

tinuta casual 2 a treia poza

scara rulanta 2 a patra poza

2.1. Poti folosi un sacou si blugi pentru a alcatui o tinuta office?

Unele locuri de munca sunt mai stricte din punct de vedere al codului vestimentar, astfel incat este necesar sa porti anumite tinute office. Daca esti o mare admiratoare a blugilor, insa iti doresti sa ai in acelasi timp o tinuta tip business, poti purta fara probleme o camasa eleganta si un sacou. Ca si incaltaminte, opteaza pentru pantofii cu toc, care vor oferi tinutei aerul rafinat de care are nevoie. Cu alte cuvinte, poti utiliza blugii la serviciu, atata timp cat stii cu ce alte piese vestimentare sa ii asortezi. In ceea ce priveste accesoriile, poti opta doar pentru o geanta business si o pereche de cercei. Daca alegi o pereche de blugi albastri, se recomanda un sacou in culori neutre (alb, bej, negru), pentru a oferi tinutei un aer mai elegant. De asemenea, daca detii un sacou colorat, pe care doresti neaparat sa il porti la serviciu, opteaza pentru o pereche de blugi negri.

pantofi cu toc 21 prima poza

tinuta office 21 a doua poza

tinuta tip business 21 a patra poza

Asadar, poti purta un sacou alaturi de blugi, indiferent de ocazie, insa este necesar sa acorzi o atentie sporita felului in care iti alegi restul pieselor vestimentare care intregesc tinuta. De asemenea, opteaza intotdeauna pentru incaltamintea potrivita in functie de contextul in care te afli si nu uita niciodata de accesorii.

Sursa foto: Pexels.com, Shutterstock.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele