Main post picture

Tinute de primavara - Vestimentatii cu care sa faci furori in cel mai frumos anotimp al anului

Main post picture

Primavara este un anotimp extraordinar, deoarece natura revine la viata, iar starea de bine se instaleaza treptat. Din acest motiv, primavara aduce cu sine si cele mai frumoase tinute. In marea majoritate a cazurilor vestimentatiile de primavara sunt foarte colorate, jucause si indraznete. 

Citeste in continuare articolul si afla cum trebuie sa te imbraci primavara aceasta pentru a arata minunat in fiecare zi insorita si calduroasa.

CUPRINS

  1. Tinute de primavara - Tinute casual de primavara pentru dama

  2. Tinute de primavara - Tinute office de primavara

  3. Tinute de primavara - Tinute elegante de primavara

  4. Tinute de primavara - Vestimentatii din care sa te inspiri

1.Tinute de primavara - Tinute casual de primavara pentru dama

Iti place stilul casual? Atunci trebuie sa-l ai in vedere si in aceasta primavara. Este foarte simplu sa porti outfituri de primavara casual, asa ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti dai putin silinta sa combini cat mai bine piesele vestimentare intre ele. 

  • Rochie lunga, pulover si cizme

Rochiile lungi cu imprimeu sunt spectaculoase, asa ca trebuie sa le porti cat mai mult, pentru a-ti pune feminitatea in valoare. De aceea, daca ai in garderoba o astfel de rochie, poart-o in aceasta primavara de fiecare data cand vrei sa obtii un outfit cool. 

Combina rochia cu un pulover tricotat si o pereche de cizme inalte. Adauga o palarie cu boruri largi si o borseta din piele naturala.

tinute de primavara pulover albastru

  • Camasa, sacou, blugi si pantofi sport

Te pregatesti sa iesi in oras alaturi de colegele de serviciu? Atunci poti imbraca o camasa alba sau bleu, peste care sa pui un sacou negru sau intr-o culoare deosebita, o pereche de blugi evazati si o pereche de pantofi sport albi. Adauga o geanta casual de dimensiuni mici, prinde parul intr-o coada de cal si da-te cu ruj rosu. Arati demential!

tinute de primavara sacou negru

  • Bluza cu maneci evazate, blugi si balerini

Nimic nu se compara cu un outfit casual extrem de comod si de simplu. Daca esti adepta simplitatii, atunci alege sa porti o bluza subtire cu maneci evazate intr-o nuanta superba de rosu, portocaliu sau roz, imbraca o pereche de blugi  de calitate si o pereche de balerini intr-o nuanta calda de bej. 

Accesorizeaza cu o geanta cu o forma abstracta sau cu o geanta de paie si paseste cu zambetul pe buze din casa. Nu uita sa iti prinzi parul intr-un coc ravasit, pentru un plus de farmec.

tinute de primavara bluza rosie

  • Top, jacheta groasa, pantaloni din latex si bocanci

Imbraca-te cool cu ajutorul catorva elemente de imbracaminte extrem de simple. Poarta un top negru, o jacheta groasa pe deasupra, o pereche de pantaloni din piele sau din latex si incalta o pereche de bocanci sau de ghete cu talpa groasa. Accesorizeaza cu o geanta de dimensiuni mari si o palarie cu boruri largi in una dintre nuantele regasite in tinuta. 

Aceasta tinuta este perfecta pentru o iesire in oras alaturi de cele mai bune prietene sau de partener. Poti merge duminica la cafea in acest fel sau la cinema.

tinute de primavara pantaloni piele

  • Rochie oversize si tenisi

Ce spui daca porti o rochie oversize impreuna cu o pereche de tenisi intr-o nunta aprinsa de roz, portocaliu, mov sau verde? Este un outfit extrem de tineresc, modern si cool, care nu poate sa nu fie apreciat la cote maxime. Poti adauga o sapca in acelasi ton cu incaltamintea, o pereche de ochelari de soare si un ghiozdan de dimensiuni mici din piele ecologica. 

Este un outfit potrivit pentru o plimbare de duminica in parc sau pentru o excursie scurta de o zi.

tinute de primavara alb cu roz

  • Camasa alba, vesta, pantaloni vaporosi si pantofi sport

Wow! Ce bine arata o camasa alba larga purtata cu o vesta pe deasupra si cu o pereche de pantaloni albi vaporosi! Acest tip de tinuta trebuie sa fie completata de o pereche de pantofi sport in aceeasi nuanta si de o geanta cu o culoare indrazneata. In ceea ce priveste poseta, poti alege culori precum: rosu, turcuaz, albastru, galben, roz sau verde. 

Este un outfit extrem de lejer si de comod, care iti face ziua mai frumoasa! Este perfect pentru zilele relaxante de weekend, in care tot ceea ce iti doresti mai mult este sa te simti confortabil in hainele pe care le porti.

tinute de primavara uni

2.Tinute de primavara - Tinute office de primavara

Tinutele de primavara pentru femei se impart in mai multe categorii, printre care se numara vestimentatiile casual, elegante si office. Este normal ca in momentul in care mergi la birou sa te imbraci intr-un mod cat mai decent si serios, motiv pentru care este necesar sa afli care sunt cele mai frumoase tinute office pentru primavara.

  • Tricou uni, sacou, blugi si sandale

Poarta un tricou bej uni impreuna cu un sacou alb si o pereche de blugi albi. In functie de vreme, poti alege sa porti o pereche de pantofi stiletto, o pereche de botine intr-o nuanta puternica sau o pereche de sandale cool. 

Este un outfit cu care nu poti da gres la locul de munca si care te ajuta sa stralucesti din toate punctele de vedere. Astfel, zambeste si poarta cu multa stare de bine aceasta vestimentatie wow!

tinute de primavara alb

  • Rochie midi si cizme lungi

In cazul in care iti doresti sa arati demential la locul de munca, alege sa porti o rochie midi alba impreuna cu o pereche de cizme lungi albe. Acest outfit uni este spectaculos si te face sa te bucuri de o luminozitate aparte. 

Accesorizeaza tinuta cu o geanta de dimensiuni mici, o jacheta din piele si o pereche de ochelari de soare. Nu uita sa folosesti un ruj rosu, astfel incat sa-ti scoti cat mai mult buzele in evidenta. In ceea ce priveste parul, lasa-l lejer pe spate.

tinute de primavara rochie midi

  • Rochie midi mulata, palton si botine

In cazul in care vremea este destul de racoroasa, este bine sa iei in considerare o rochie midi mulata pe care sa o porti impreuna cu o pereche de botine din piele intoarsa. Pe deasupra, pune un palton calduros, astfel incat sa nu simti adierile reci de vant. 

Adauga o pereche de ochelari de soare, un clutch de dimensiuni mari ori o geanta office in care sa introduci laptopul si porneste spre companie cu zambetul pe buze.

tinute de primavara rochie mulata

  • Bluza cu maneci evazate, pantaloni nonconformisti si pantofi stiletto

Daca porti o bluza lila cu maneci evazate si o pereche de pantaloni largi cu un imprimeu nonconformist, cu siguranta nu poti fi trecuta cu vederea la locul de munca. In ceea ce priveste incaltamintea, opteaza pentru o pereche de pantofi stiletto bej. 

Adauga o geanta de dimensiuni mici, un colier rafinat la gat si cateva inele care sa iti imbrace cat mai frumos degetele. In cazul in care nu-ti place ideea de mai multe inele, opteaza pentru o pereche de cercei supradimensionati care sa te scoata si mai mult in evidenta.

tinute de primavara lila

  • Camasa inflorata, costum roz si pantofi cu toc inalt

Iti plac costumele in nuante aprinse si nu stii cum sa le porti mai bine, astfel incat sa arati de nota 10 de fiecare data cand iesi din casa? Daca ai un costum roz pal, poarta-l cu o camasa roz inflorata si o pereche de pantofi in aceeasi nuanta sau o pereche de sandale cu toc inalt. 

Alege sa porti o geanta mare de tip clutch si cateva bijuterii rafinate. Prinde parul intr-o coada de cal sau impleteste-l intr-un mod deosebit.

tinute de primavara roz

  • Bluza alba, sacou, pantaloni din piele si saboti

Esti o fire nonconformista si vrei sa scoti acest lucru in evidenta cu fiecare ocazie? Atunci alege sa porti o bluza simpla alba impreuna cu un sacou lila si o pereche de pantaloni mov din piele ecologica. In partea inferioara, poti alege sa porti o pereche de saboti albastri sau o pereche de botine bleumarin, daca vremea este ceva mai racoroasa. 

Este un outfit cool, modern, impresionant, care poate atrage doar laude si aprecieri.

tinute de primavara mov

3.Tinute de primavara - Cele mai ravnite tinute elegante de primavara

Iti curge eleganta prin vene? Atunci arata acest lucru de fiecare data cand iesi din casa. Poarta cele mai elegante haine care sa te puna in lumina intr-un mod extrem de rafinat si de frumos. Vestimentatiile elegante de primavara pot fi purtate in foarte multe circumstante, asa ca este excelent sa le ai in vedere.

  • Camasa alba, blugi largi si pantofi

Vrei sa mergi in vizita la socri? Atunci poarta o camasa alba din garderoba iubitului, o pereche de blugi largi si o pereche de pantofi cu toc inalt. Adauga o geanta casual de mici dimensiuni in acelasi ton cu incaltamintea si zambeste cat poti de mult, pentru a face impresie buna. 

Adauga o pereche de ochelari de soare, un ruj nude si cateva bratari pe o singura mana. Arati senzational si sigur te vor placea!

tinute de primavara blugi

  • Pulover gros, pantaloni tip tigareta si pantofi chic

Primavara pot exista zile cu temperaturi destul de scazute, asa ca trebuie sa ai in vedere si acest tip de outfit. Poarta un pulover gros, poate chiar cel mai gros din garderoba, impreuna cu o pereche de pantaloni tip tigareta si o pereche de pantofi cu toc mic. 

Adauga o geanta casual cu un imprimeu interesant si paseste cu incredere pe strada, pentru ca arati minunat!

tinute de primavara pulover pufos

  • Rochie mini, vesta si botine

Poarta o rochie mini cu imprimeu floral ori animal print impreuna cu o vesta din stofa. Adauga o pereche de botine cu toc subtire si o geanta foarte mica. Daca iti doresti un plus de efect, poarta o pereche de sosete inalte din dantela, astfel incat sa emani feminitate din cap pana in picioare. 

Nu uita sa porti ochelari de soare, mai ales daca nu vrei sa te incrunti din cauza luminii si sa faci riduri!

tinute de primavara rochie scurta

  • Pulover asimetric, fusta mini slim si cizme peste genunchi

Ce spui daca realizezi un outfit original, foarte placut si modern din doar cateva piese? Alege sa porti un pulover asimetric cu guler inalt impreuna cu o fusta mini stramta si o pereche de cizme peste genunchi. Accesorizeaza cu o geanta de dimensiuni mici, un colier gros la gat si un inel cu piatra pretioasa. 

Parul este recomandat sa-l prinzi in coc, astfel incat sa pui cat mai mult in lumina frumusetea puloverului.

 tinute de primavara bluza asimetrica

  • Camasa lunga oversize, vesta groasa tricotata si cizme tip cowboy

Poarta o camasa lunga oversize impreuna cu o vesta tricotata la fel de lunga la care sa adaugi o pereche de cizme de tip cowboy. Accesorizeaza cu o palarie cowboy cu boruri largi si o borseta din piele naturala. 

Este un outfit extrem de chic si de ravnit, cu care sigur faci furori. Este ideal pentru o intalnire cu cele mai bune prietene.

tinute de primavara camasa oversize

  • Rochie midi din piele ecologica si cizme din piele naturala

Sunt la mare cautare articolele de imbracaminte din piele, asa ca nu trebuie sa stai pe ganduri, ci sa imbraci chiar acum o rochie midi din piele pe care sa o porti alaturi de o pereche de cizme din piele naturala. 

Este un outfit elegant, extrem de provocator si incitant, cu care poti intoarce toate capetele trecatorilor. Acest outfit poate fi purtat doar de catre femeile cu foarte multa stima de sine.

 tinute de primavara rochie piele

4.Tinute de primavara -Vestimentatii din care sa te inspiri

In cazul in care nu te-ai regasit in nicio tinuta de mai sus, trebuie sa stii ca poti gasi ceea ce cauti si ti se potriveste in lista de vestimentatii de mai jos. 

Daca gasesti un outfit care sa ti se potriveasca manusa, atunci copiaza-l si poarta-l cu foarte multa incredere. In cazul in care gasesti cateva elemente foarte placute intr-o tinuta si alte elemente frumoase in alta tinuta, incearca sa le mixezi, astfel incat sa obtii rezultatele mult dorite. 

Este foarte important sa te simti excelent in hainele pe care le porti, deoarece vestimentatiile pot influenta foarte mult starea de spirit!

tinute de primavara bluza rosie

tinute de primavara alb

tinute de primavara pantaloni scurti piele

tinute de primavara pantofi albastri

tinute de primavara fusta satin

tinute de primavara pantaloni largi

tinute de primavara palton crem

tinute de primavara negru si alb

tinute de primavara pulover oversize

tinute de primavara rochie midi

tinute de primavara salopeta

tinute de primavara trening catifea

tinute de primavara pulover lung

tinute de primavara blugi boyfriend

tinute de primavara cizme rosii

tinute de primavara cizme albe

tinute de primavara rochie galbena

tinute de primavara roz si crem

tinute de primavara elegante

tinute de primavara sacou roz

tinute de primavara roz

tinute de primavara fusta piele

tinute de primavara fusta volane

tinute de primavara mov si rosu

tinute de primavara rosu

tinute de primavara rosu si alb

tinute de primavara cizme mov

tinute de primavara albastru si crem

tinute de primavara maro si alb

tinute de primavara pantaloni animal print

In cele din urma, tine cont de toate informatiile de mai sus si realizeaza cele mai irezistibile tinute de primavara!

Sursa foto: Pexels.com, Pinterest.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele