Main post picture

Tinute extravagante - cum sa arati senzational in fiecare sezon? Idei de outfituri cu stil

Main post picture

Orice femeie isi doreste sa arate senzational, sa se imbrace in tinute superbe, sa fie remarcata atunci cand iese la plimbare sau la restaurant, sa se simta bine in propria piele si sa se simta frumoasa. Insa, oricat de frumoasa ar fi, hainele pe care le poarta o femeie aduc un mare plus atunci cand vine vorba despre felul in care arata. Cu cat piesele vestimantare sunt mai interesante, mai de calitate, mai deosebite, cu atat efectul de wow va fi asigurat, iar femeia se va simti extraordinar.

Daca si tu iti doresti sa te bucuri de atentie, sa fii sigura pe tine, sa te simti extraordinar atunci cand iesi din casa (si nu numai), atunci sa porti o tinuta extravaganta va fi tot ce ai nevoie pentru a te putea bucura de toate aceastea. Iar daca ai ramas in pana de idei atunci cand vine vorba de crearea unor tinute superbe, cu tentinte de extravaganta, atunci materialul urmator va fi extrem de util, mai ales ca vei gasi tot felul de idei de tinute extravante, pentru fiecare anotimp, dar si cum sa accesorizezi o astfel de tinuta iesita din tipare. 

Curprins:

  1. Tinute extravagante - cum sa te imbraci senzational in fiecare sezon?

  2. Idei de tinute extravagante pentru femei

  3. Cum sa accesorizezi o tinuta extravaganta? 

1. Tinute extravagante - cum sa te imbraci senzational in fiecare sezon?

Sa te imbraci extravagant inseamna sa ai ”la purtator” atat o doza de indrazneala, dar si dorinta de a arata superb in orice anotimp, in orice moment al zilei sau in orice situatie. Chiar daca nu te duci la un eveniment important, sa arati si sa te simti bine in propria piele inseamna mult pentru numeroase femei, astfel incat este important ca acestea sa isi gaseasca stilul propriu si sa invete sa creeze outfituri superbe, extravagante, in orice anotimp. 

Tinute extravagante de primavara 

Primavara este sezonul poate cel mai ofertant din punct de vedere al vestimentatiei. Astfel, in acest anotimp poti purta tot felul de combinatii, care mai de care mai plina de culoare, de extravaganta, de stil. 

Tinute extravagante de primavara bluza alba

Tinute extravagante de primavara bluza alba

Tinute extravagante de primavara bluza neagra

Tinute extravagante de primavara bluza rosie

Tinute extravagante de primavara bluza vaporoasa

Tinute extravagante de primavara haine chic

Tinute extravagante de primavara haine gri

Tinute extravagante de primavara jacheta alba

Tinute extravagante de primavara jacheta crem

Tinute extravagante de primavara jacheta jeans

Tinute extravagante de primavara jacheta rosie

Tinute extravagante de primavara jeans

Tinute extravagante de primavara negru

Tinute extravagante de primavara outfit gri

Tinute extravagante de primavara palarie bleu

Tinute extravagante de primavara sacou jeans

Tinute extravagante de primavara sexy

Tinute extravagante de primavara tricou mulat

Tinute extravagante de primavara

Ce piese vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba primavara? 

  • Rochii - Cu cat ai mai multe si in modele mai diverse, cu atat mai bine. In nuante aprinse, in dungi, lungi, scrurte, clos, mulate, evazate, orice model sau culoare de rochie care iti sta bine este minunat sa o ai in garderoba. De exemplu, poti crea o tinuta extravanta combinad o rochie lunga cu imprimeu cu buline, o pereche de pantofi stileto colorati, o jacheta scurta si bijuterii de argint. 

  • Jeans - Chiar daca acestia par ca fac parte din piesele vestimentare uzuale, in combinatiile potrivite acestia pot deveni centrul unui outfit de succes, extravagant, absolut superb. Astfel, poti incerca o tinuta formata dintr-o pereche de jeans mulata, o pereche de ghete, un sacou intr-o culoare aprinsa (sau, daca esti o fire mai indrazneata, poti incerca o nuanta neon) - poti purta orice croi consideri ca iti vine bine, lung, pana in talie, cambrat, oversized-, o bluza (alba sau neagra, daca ai foarte multa culoare in alte piese vestimentare e mai bine sa mergi pe culori neutre) mulata, margele, o curea lata, chiar si cu o catarama bijutarie, o palarie cu boruri largi si ai obtinut o tinuta superba, care va intoarce toate privirile. 

  • Camasi - Aceste piese vestimentare pot face parte cu succes din outfiturile oricarui sezon, astfel ca daca vei investi intr-o gama variata de camasi, vei avea numai de castigat. Poti incerca orice culoare, orice model (cu cat mai iesit din comun, cu atat mai bine), cu guler normal, cu funda, cu parti inegale, absolut orice este permis atat timp cat se aseaza bine pe tine si te avantajeaza. Poti combina o camasa de culoare verde smarald, cu o fusta creion de culoare verde deschis (chiar vernil sau galben), o pereche de pantofi de dama de piele, ciorapi (simpli, de culoarea pielii sau colorati intr-o nuanta apropiata de culoarea camasii, o bijutarie de par si ochelari de soare eleganti. De asemenea, poti combina o camasa roz cu o fusta din tul (neagra, rosie, mov), o pereche de mocasini din piele naturala, margele colorate, o poseta de tip rucsac intr-o nuanta apropiata de margele si ai realizat o tinuta wow. 

  • Fuste - Acestea sunt piesa vestimentara perfecta pentru primavara (dar poate fi purtata cu succes in orice anotimp), mai ales pentru ca se poate combina cu orice fel de top, bluza, camasa, tricou, chiar si cu un pulover subtire. Iar daca ai picioare frumoase, o fusta purtata intr-o combinatie fabuloasa, te poate scoate din anonimat. Poti incerca sa combini o fusta clos scurta, cu o pereche de pantofi casual colorati, o bluza mulata colorata, un lat cu pandantiv, o esarfa prinsa in par (intr-o coada impletita sau ca bentita), o jacheta scurta din piele intoarsa i ai obtinut un look cu efect de wow, cu care vei impresiona oriunde te vei duce (la job, la plimbare, la o petrecere). 

Tinute extravagante de vara 

Vara este sezonul preferat de aproape toate femeile datorita faptului ca se pot imbraca cu lucruri vaporoase, cu haine colorate, confetionate din materiale subtiri, placute la atingere. In plus, din cauza temperaturilor ridicate, te poti imbraca cu lucruri sexy fara sa atragi atentia prea mult asupra ta, daca nu iti doresti acest lucru. Mai mult decat atat, vara este ”regina” tinutelor extravagante, astfel ca iti poti construi absolut orice fel de tinuta iti doresti! 

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba ta vara? 

  • Pantalonii scurti - Acestia te pot scoate din orice incurcatura, sunt comozi, practici, iar in combinatiile potrivite pot crea tinute absolut fabuloase, de o extravaganta aparte. De exemplu, poti combina o pereche de pantaloni scurti, cu o pereche de ghete, un tricou supradimensionat, cu imprimeu argintiu, un lant cu pandativ, o palarie colorata, cu boruri largi si astfel ai reusit sa creezi un outfit fabulos, demn de o plimbare superba. 

  • Palariile - Chiar daca fac parte din gama accesoriilor, palariile (de paie, colorate, cu boruri largi sau mai mici) sunt un must have al tinutelor de vara. In plus, acestea pot fi purtate cu orice tinuta, te apara de soare si creeaza un efect superb, dandu-ti un aer feminin si misterios. Astfel, nu ezita sa investesti in palarii, mai ales daca arati superb cu ele. 

  • Bluzele vaporoase - Vara este anotimpul perfect pentru acestea, mai ales ca sunt sexy, feminine, interesante. Un alt motiv pentru care bluzele vaporoase sunt preferate de numeroase femei este faptul ca acestea pot fi combinate cu fuste, pantaloni scurti, jeans, pantaloni de in sau orice alta combinatie iti trece prin minte. 

Pentru un efect wow, poti combina bluzele vaporoase colorate cu lenjerie intima (care se va zari mereu printr-un astfel de material) din aceeasi gama cromatica. 

Tinute extravagante de toamna 

Toamna este anotimpul in care hainele subtiri sunt inlocuite de de cele mai groase, peste camasa preferata se mai pune un pardesiu, o esarfa la gat, o pereche de ghete, un pantalon dintr-o textura mai plina. Insa, o femeie va sti sa realizeze tinute fabuloase, care o pun in valoare, in orice anotimp! 

Iata ce trebuie sa ai in sifonier toamna

  • Pantaloni - Acestia sunt comozi, arata bine in numeroase combinatii si te feresc de frig. In plus, daca vei achizitiona cateva perechi de pantaloni din materiale de calitate si in culori vii si atipice, vei reusi sa realizezi rapid tinute extravagante: de exemplu, poti purta o pereche de pantaloni verzi, cu o pereche de ghete cu platforma de piele intoarsa de culoarea untului, o camasa neagra de matase cu funda la gat, un pardesiu vernil si o poseta oversized. Iar daca este mai frig, poti completa outfit-ul cu o esarfa de casmir intr-o nuanta complementara pieselor vestimentare care alcatuiesc tinuta. 

  • Esarfe - Acestea sunt vedetele toamnei, le poti combina in orice tinuta, te apara de frig si arata senzational, mai ales daca sunt din casmir sau din matase. Astfel, poti obtine un outfit superb daca te vei imbraca intr-o tinuta all black (iar daca ai un corp toniafiat si ai incredere in tine, poti incerca o tinuta mulata, care iti va pune in evidenta trupul), cu o esarfa intr-o nuanta aprinsa (roz, verde, violet, galben) si ghete in exact aceeasi culoare. Efectul va fi senzational. 

  • Sarafane - Aceasta piesa vestimentara poate fi o mica vedeta a acestui sezon. Arata bine pe diferite tipuri de siluete, o poti combina cu camasi sau bluze, il poti purta cu pantofi cu toc inalt sau cu ghete comode, fiind o piesa versatila. Asadar, un sarafan crem, o bluza de matase rosie, pantofi cu toc inalt, un pardesiu visiniu si o esarfa cu patratele poate fi o tinuta care poate atrage atentia oricui. 

Tinute extravagante de iarna

Desi iarna este un anotimp cu temperaturi destul de neprietenoase, orice femeie care isi doreste, cu adevarat, sa arate senzational, o va face in ciuda frigului. Astfel, daca vei avea cateva piese vestimentare cheie, iti vei putea construi tinute absolut superbe. 

Tinute extravagante de iarna haina alba caciula

Tinute extravagante de iarna haine gri

Tinute extravagante de iarna palton negru

Tinute extravagante de iarna pardesiu maro, tinuta cu gri

Tinute extravagante de iarna pardesiu, rochie visinie

Tinute extravagante de iarna sacou gri

Ce piese vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca iarna din sifonier?

  • Puloverele - Acestea sunt piesa de rezistenta a sezonului rece, sunt comode, arata bine, se pot combina in numeroase tinute, atat cu jeansi, pantaloni eleganti sau fuste, depinde doar de felul in care iti doresti sa te imbraci intr-o zi anume. 

  • Fularele - Fie ca sunt de lana sau din alt material, acestea sunt nelipsite dintr-o tinuta din perioada iernii. Pentru ca outfiturile tale sa fie vesele, in ciuda vremii inchise a iernii, cumpara cateva fulare colorate, in diferite modele, din materiale de calitate, cu ajutorul carora iti vei face orice tinuta sa arate deosebit. In plus, acestea te vor feri si de frig sau de ninsoare. 

  • Caciulile - Daca in urma cu ceva ani, acestea erau evitate de femei, acestea preferandu-le pe cele de blana sau chiar folosind fulare pentru a-si acoperi podoaba capilara, in prezent, caciulile sunt foarte apreciate si de femei. Iar daca la potrivesti perfect cu tinuta, pot fi chiar un punct de atractie al unui outfit. 

2. Idei de tinute extravagante pentru femei

Idei tinute extravagante bluza neagra

Idei tinute extravagante costum alb

Idei tinute extravagante bluza alba, decoltata

Idei tinute extravagante bluza galbena

Idei tinute extravagante bluza neagra, decupata

Idei tinute extravagante bluza portocalie

Idei tinute extravagante bluza roz

Idei tinute extravagante camasa cu flori

Idei tinute extravagante jacheta portocalie

Idei tinute extravagante jeans

Idei tinute extravagante outfit de vara

Idei tinute extravagante palarie

Idei tinute extravagante pantaloni scurti bluza gri

Idei tinute extravagante pantaloni scurti

Idei tinute extravagante portocaliu

Idei tinute extravagante rochie decupata

Idei tinute extravagante rochie vara

Idei tinute extravagante rochie visinie

Idei tinute extravagante sacou alb

Idei tinute extravagante sacou negru

Idei tinute extravagante sacou rosu

Sa fii extravagant, sa poti purta tinute superbe, care sa fie admirate de toata lumea, toate acestea pot fi o adevarata arta. Astfel, daca esti o fire indrazneata, careia ii place sa atraga toata privirile, iata cateva idei de tinute extravagante.

O rochie lunga, supradimensionata, cu imprimeu geometric, poate fi purtata cu o pereche de mocasini din piele, o jacheta colorata (fas, jeans, piele, piele intoarsa), o geanta minuscula si un ruj rosu, toate acestea pot crea o tinuta superba, extravaganta, care va fi admirata de toata lumea. 

O pereche de pantaloni scurti, din jeans, pantofi stiletto colorati, o camasa de matase, cu volum, o coafura lejera, cu onduleuri lejere, o bentita pe cap, margele mari si colorate, toate acestea pot fi un outfit extravagant. 

Daca iti doresti o tinuta cu adevarat extravaganta, poti alege o pereche de pantalonii scurti si o palarie cu boruri largi, o pereche de pantofi stiletto sau sandale cu platforma inalta, o camasa scurta si o poseta colorata, de dimensiuni reduse. 

3. Cum sa accesorizezi o tinuta extravaganta?

Accesoriile sunt cheia intr-o tinuta, mai ales daca le potrivesti perfect cu restul outfitului. Astfel, pentru a reusi sa realizezi tot felul de combinatii fabuloase, extravagante, ai nevoie de cateva accesorii inedite. 

  • Ochelari de soare - Acestia pot completa perfect o tinuta, in orice anotimp (si iarna ai nevoie sa iti protejezi ochii) si se pot transforma in ”bijuteria” perfecta. 

  • Bijuteriile de par - Acestea pot scoate in evidenta orice coafura, mai ales daca este vorba de o tinuta de seara. 

  • Posetele colorate - Daca iti plac tinutele extravagante, posetele colorate sunt un must have, mai ales ca se vad superb atunci cand sunt combinate perfect intr-un outfit. 

  • Margelele supradimensionate - Arata bine, se vad bine, dau un aer deosebit oricarei combinatii.

  • Esarfele de casmir si matase - Atunci cand accesorizezi o tinuta cu o esarfa de calitate, deja ai reusit sa transformi outfit-ul intr-unul deosebit.

Daca iti doresti sa porti tinute extravagante, nu iti ramane decat sa incerci ideile de tinute din materialul de mai sus si sa te bucuri de zile superbe, in tinute fabuloase!

Sursa foto: Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele