Main post picture

Tinute cu fuste plisate - Sfaturi pretioase pentru femeile increzatoare! Cum sa asortezi aceasta piesa vestimentara in orice anotimp?

Main post picture

Sa alcatuiesti o tinuta completa si complexa, poate fi destul de dificil, mai ales daca esti o persoana perfectionista si extrem de atenta la detalii. Daca iti place sa abordezi diverse stiluri vestimentare si sa incerci mereu ceva nou, fustele plisate reprezinta aliatul tau principal, deoarece sunt extrem de versatile si pot fi salvarea ta atunci cand nu mai ai idei cu privire la o anumita tinuta. Fusta plisata reprezinta un articol ce poate fi purtat cu usurinta de orice femeie, indiferent de forma corpului, intrucat croiala acesteia pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale tale, ascunzand micile imperfectiuni. De asemenea, acest tip de fusta a devenit extrem de popular, intrucat poti purta o fusta plisata in orice anotimp si aproape la orice eveniment. Pentru a putea pune in valoare un outfit, tine mine ca incaltamintea si accesoriile joaca un rol extrem de important. 

Cuprins:

  1. Idei outfit tinute plisate in functie de tipul de incaltaminte

1.1. Fusta plisata cu adidasi - o idee ce a revolutionat moda!

1.2. Cum sa asortezi corect cizmele sau botinele cu fusta plisata?

1.3. Fusta plisata cu sandale - tinute relaxante pentru vacanta

1.4. Poti purta fusta plisata cu papuci?

1.5. Fusta plisata cu bocanci - Cum sa ai un look fresh oricand?

  1. Fusta plisata - Tinute spectaculoase indiferent de anotimp!

2.1. Cu ce piese vestimentare poti asorta o fusta plisata in sezonul cald?

2.2. Poti purta fuste plisate in sezonul rece?

1. Idei outfit tinute plisate in functie de tipul de incaltaminte

In momentul in care doresti sa iti alcatuiesti o tinuta care sa fie corecta si armonioasa, trebuie sa acorzi o atentie sporita si tipului de incaltaminte pe care il vei utiliza. Incaltamintea joaca un rol principal in incadrarea outfit-ului tau intr-un anumit stil vestimentar, astfel ca este necesar sa alegi intotdeauna pantofii potriviti. 

perechi de incaltaminte

Este cunoscut faptul ca poti alcatui o tinuta spectaculoasa in jurul unei singure piese centrale, atata timp cat restul articolelor sunt alese astfel incat piesa principala sa straluceasca. Daca fusta plisata se numara printre articolele tale preferate si doresti sa o porti cat mai des, invata sa o accesorizezi astfel incat sa o poti utiliza in mai multe contexe, cu diferite tipuri de incaltaminte, de la sandale si pantofi cu toc, pana la adidasi, mocasini, sau ghete.

1.1. Fusta plisata cu adidasi - o idee ce a revolutionat moda!

Adidasii au devenit preferatii doamnelor, pentru confortul si versatilitatea lor, astfel ca acestea au inceput sa ii utilizeze pentru a construi diverse tinute, alaturi de rochii, fuste sau pantaloni. Daca iti place sa porti acest tip de incaltaminte cat mai des, ai posibilitatea sa alcatuiesti un outfit sport compus dintr-o fusta plisata scurta, asemenea celor folosite la tenis si un tricou sau un hanorac oversize. Accesorizeaza tinuta cu un rucsac si o pereche de ochelari de soare. De asemenea, daca vrei un outfit complex, poti folosi o fusta plisata lunga, alaturi de un top fara maneci, o geaca de piele, o pereche de dresuri negre si o pereche de pantofi casual. Daca vrei sa bifezi o aparitie eleganta, dar iti doresti in acelasi timp sa te simti comoda si lejera, poti purta o pereche de adidasi, alaturi de o fusta plisata din stofa si o bluza cu maneca lunga sau o camasa rafinata, din in. 

tenis fusta plisata 11 prima poza

plimbare fusta plisata si adidasi 11 a doua poza

poza alb negru 11 a treia poza

1.2. Cum sa asortezi corect cizmele sau botinele cu fusta plisata?

Cizmele si botinele reprezinta piese de rezistenta din garderoba oricarei doamne, oferindu-ti intotdeauna un plus de feminitate si senzualitate. Acestea se pot purta la inceputul sezonului cald si in tot sezonul rece, astfel ca ai posibilitatea de a alcatui zeci de tinute reusite. Pentru un look elegant, poarta o fusta plisata lunga, in culori inchise, alaturi de o camasa din poplin. Ca si incaltaminte, alege o pereche de cizme negre lungi, sau o pereche de botine rafinate, scurte, insa neaparat opteaza pentru o pereche de dresuri nude.

Daca iti place sa ai o aparitie iesita din comun si esti o persoana nonconformista, poti compune un outfit din piese care, la prima vedere, nu au nicio legatura intre ele, insa datorita atitudinii tale, ele prin contur, iar tinuta devine omogena. Poti opta pentru o fusta plisata scurta in culori puternice, alaturi de o pereche de botine galbene si un hanorac supradimensionat. 

botine galbene 12 prima poza

look elegant 12 a doua poza

1.3. Fusta plisata cu sandale - tinute relaxante pentru vacanta

Atunci cand mergi intr-o vacanta, iti doresti o tinuta relaxanta, lejera, care sa iti permita sa te plimbi si sa explorezi cele mai importante destinatii turistice. Este necesar sa lasi acasa piesele vestimentare mult prea elegante sau greu de asortat, optand, in schimb, pentru articole versatile, care sa iti permita sa compui cat mai multe tinute diferite. Fusta plisata reprezinta una dintre cele mai utilizate piese de catre doamne, atunci cand se afla in concediu, intrucat acestea sunt confortabile, permitandu-ti sa te misti in voie. De asemenea, sandalele sunt perfecte in combinatie cu acest tip de fusta, intrucat iti ofera un look armonios, potrivit acestui context. Pentru a te simti mult mai bine in pielea ta, opteaza pentru o fusta lunga si larga, alaturi de o pereche de sandale cu talpa inalta si groasa, care sa iti ofere stabilitate. Pentru partea superioara, alege un top simplu, sau o bluza in culori pale. Accesorizeaza tinuta cu o geanta de dimensiuni medii si o pereche de ochelari de soare.

vacanta sandale 13

1.4. Poti purta fusta plisata cu papuci?

Papucii au reprezentat intotdeauna un subiect tabuu in ceea ce priveste alcatuirea unei tinute corecte, intrucat acestia sunt asociati strict cu un context de vacanta la mare, respectiv plaja, lucru ce nu este tocmai adevarat. Alesi corespunzator, papucii pot fi salvarea ta atunci cand iti doresti un outfit  lejer, casual. Poti purta o fusta plisata, alaturi de o pereche de papuci clasici. Opteaza pentru un crop top sau orice alt fel de bluza si accesorizeaza minimalist tinuta. Daca nu ti-ai imaginat niciodata o astfel de alaturare, afla ca poti purta diverse tipuri de fuste, alaturi de papuci, intrucat acestia iti ofera o lejeritate eleganta si decenta, fara a avea posibilitatea de a cadea in penibil.

papuci 14 prima poza

look de vara 14 a doua poza

1.5 Fusta plisata cu bocanci - Cum sa ai un look fresh oricand?

Cine nu isi doreste un look fresh? Cu siguranta iti place sa te simti bine in pielea ta, indiferent de context, eveniment sau anotimp, astfel ca este important sa iti alegi cu atentie piesele vestimentare pe care doresti sa le porti. Tine cont de faptul ca este extrem de important sa te imbraci doar cu haine care sa te reprezinte si carora sa le transferi parte din personalitatea ta. Bocancii sunt cheia unei tinute complete, oferindu-ti un look misterios si armonios, cu ajutorul caruia capeti incredere in tine. Daca iti place sa porti destul de des fuste plisate, nu da la o parte ghetele, intrucat acestea se potrivesc perfect cu acest tip de fusta, mai ales daca stii sa iti alegi corect piesele vestimentare in functie de forma corpului tau. Fusta plisata lunga este perfecta pentru oricine, astfel ca o poti purta fara probleme, alaturi de o pereche de bocanci si o bluza simpla, sau o camasa. Daca vremea de afara nu este prea prietenoasa, poti purta si un palton sau o geaca de piele, alaturi de accesorii precum geanta si esarfa sau fular.

iarna 15 prima poza

ghete cu fusta 15 a doua poza

2. Fusta plisata - Tinute spectaculoase indiferent de anotimp!

Exista extrem de multe piese vestimentare versatile si nemuritoare, care pot fi purtate in mai multe anotimpuri, daca stii cum sa le asortezi. Sa stii sa iti pui corpul in valoare este o adevarata arta, insa daca utilizezi articolul de imbracaminte potrivit, jumatate din drum este deja parcurs. In ceea ce priveste fusta plisata, aceasta iti ofera o eleganta unica, pe care o atingi cu greu cu ajutorul altor piese vestimentare. Aceasta este capabila sa scoata din anonimat orice tinuta, indiferent de cat de banala ar parea aceasta la prima vedere. Cel mai mare avantaj al acestei fuste, este reprezentat de faptul ca o poti purta cu gratie indiferent de anotimp, eveniment sau combinatii de culori.

fusta scurta 2 prima poza

outfit mov 2 a doua poza

2.1. Cu ce piese vestimentare poti asorta o fusta plisata in sezonul cald?

Sezonul cald este momentul oportun sa dai refresh garderobei tale si sa scoti in evidenta cele mai indraznete tinute. Daca esti adepta stilului liber, fusta plisata se pliaza perfect nevoilor tale, fiind exact piesa necesara pentru ca tu sa te simti in permanenta bine in pielea ta. La inceputul si sfarsitul sezonului cald, cand vremea este putin mai racoroasa, fustele lungi sunt perfecte pentru seri linistite in care iesi cu prietenii, sau plimbari romantice in parc. Poarta intotdeauna o pereche comoda de incaltaminte si bluze lejere. Poti opta pentru o pereche de pantofi sport, mocasini sau chiar balerini, pentru o oferi tinutei un aer rafinat. Alege o geaca din piele scurta, sau un cardigan, care sa iti intregeasca outfit-ul.

adidasi albi 21 prima poza

tenisi galbeni 21 a doua poza

tinuta cool 21 a treia poza

fusta lunga cu adidasi 21 a patra poza

fusta plisata albastra 21 a 5 a poza

 Atunci cand temperaturiile sunt extrem de ridicate, incat iti este destul de dificil si sa te gandesti sa iesi din casa, fusta plisata reprezinta alegerea perfecta pentru a da uitarii caldura sufocanta. Pentru un look smart casual, poti purta o fusta scurta sau midi, alaturi de o pereche de sandale, sau pantofi cu toc. In partea superioara, alege un crop top sau un tricou alb, simplu, sau colorat intr-o nuanta pala.

doua fete cu fuste de tenis 21 a 6 a poza

plimbare in oras 21 a 7 a poza

Daca participi in sezonul cald la diverse evenimente sociale, este necesar sa porti tinute care mai de care mai elegante si armonioase. Fusta plisata iti poate veni in ajutor si in aceasta situatie, intrucat, in functie de materialul din care este croita, poate reprezenta piesa cheie din outfit-ul tau. Poarta o astfel de fusta lunga, cu pliuri rare, pentru a spori finetea acesteia, sau cu pliuri dese, pentru un impact mai puternic. Ai grija la incaltamintea si accesoriile utilizate, nu incarca tinuta si nu folosi articole prea stridente. Opteaza pentru o pereche de pantofi cu toc mediu sau o pereche de sandale elegante. 

pantofi albi cu toc 21 a 8 a poza

tinuta eleganta 21 a 9 a po

2.2. Poti purta fuste plisate in sezonul rece?

Sezonul rece poate sa iti dea batai de cap uneori in ceea ce priveste stilul vestimentar, intrucat ai la dispozitie o paleta larga de articole pe care le poti utiliza in alcatuirea tinutelor, insa vremea de afara nu iti ofera tot timpul posibilitatea de a-ti pune in evidenta creativitatea. De asemenea, probabil te-ai trezit de multe ori fara starea necesara, intrucat frigul de afara te indeamna doar la haine largi, groase si extrem de confortabile. Vestea buna este ca te poti bucura de caldura hainelor si fara ca acestea sa fie lipsite de gust sau in numar foarte mare, aruncate pe tine, doar pentru a te incalzi. Daca stii ce alegeri sa faci in materie de moda, vei bifa intotdeauna aparitii armonioase si spectaculoase, chiar si in sezonul rece. Fusta plisata este perfecta in orice anotimp, astfel ca alegerea iti este usurata atunci cand vrei sa iti compui o tinuta. Toamna, ai posibilitatea de a opta pentru o fusta lunga, alaturi de o pereche de ghete si un pulover oversize, pe gat. Completeaza tinuta cu o geaca din denim sau un palton lung, alaturi de cateva accesorii fine, precum un colier sau cateva bratari. Pentru zilele mai calduroase de toamna, poti purta o fusta plisata midi, in culori inchise, precum bordo, albastru sau verde, alaturi de un tricou cu maneca lunga sau un pulover subtire. Daca esti o fire copilaroasa, poti opta pentru o pereche de pantofi cu toc gros, alaturi de o pereche de dresuri colorate si vesele, care sa iti puna personalitatea in valoare.

dresuri rosii 22 prima poza

fusta crem 22 a doua po

tinuta de toamna 22 a treia poza

fusta lunga si pulover 22 a treia po

In zilele reci de iarna, tinuta ta trebuie clar sa contina mai multe elemente, mai ales in ceea ce priveste accesoriile, astfel ca trebuie sa acorzi o atentie sporita acestora. Opteaza pentru o fusta plisata lunga, in culori inchise, alaturi de o pereche de cizme inalte si un pulover gros, pe gat. Alege un palton sau o geaca din piele intoarsa, care sa iti completeze tinuta.

fusta plisata iarna 22 a patra poza

tinuta de iarna 22 a 5 a poza

Asadar, fusta plisata este potrivita in orice contex, atata timp cat o poti introduce in tinute corecte si armonioase. Opteaza intotdeauna pentru incaltamintea potrivita, care sa vina in completarea outfit-ului tau si nu neglija accesoriile, intrucat acestea au un rol extrem de important. 

Sursa foto: Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele